Raamhoek, Verbindingsplaat, stroppenplaat, klemplaat, stroppen plaat, klem plaat Raamhoek, Verbindingsplaat, stroppenplaat, klemplaat, stroppen plaat, klem plaat Raamhoek, Verbindingsplaat, stroppenplaat, klemplaat, stroppen plaat, klem plaat
50% KORTING
Raamhoek, Verbindingsplaat, stroppenplaat, klemplaat, stroppen plaat, klem plaat
Raamhoek, Verbindingsplaat, stroppenplaat, klemplaat, stroppen plaat, klem plaat
Raamhoek, Verbindingsplaat, stroppenplaat, klemplaat, stroppen plaat, klem plaat

Raamhoek verbindingsplaat 4 delig, Stroppenplaat, Ijzeren plaat, Benson

Raamhoek verbindingsplaat 4 delig, Stroppenplaat, Ijzeren plaat, Benson (AANH-01095).


Artikelnummer:AANH-01095 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423654289219

Adviesprijs € 5,00
2,50 incl. BTW *
€ 2,07 excl. BTW
Voorraad: 58 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Raamhoek verbindingsplaat 4 delig, Stroppenplaat, Ijzeren plaat, Benson (AANH-01095).

 
  • 4x Raamhoek verbindingsplaat
  • Afmeting: 100 x 100 x 15 mm
  • Hart op hart afstanden : 100 mm
  • Dikte : 1.5 mm
  • Voorzien van 5 shroefgaten rond : 4 mm
  • Inclusief : 20x Schroefjes
 
Verbindingsplaat  100 x 100 x 15 mm, Klemplaat , Stroppen plaat , Klem plaat. Met een stroppenplaat kunt u trailerrollen, bootkussens, boeggeleiding etc. in combinatie met u-beugels vastzetten op uw boottrailer. Dit is zeker een onderdeel dat elke klusser in bezit moet hebben. Geen scherpe hoeken of randen, Gaten worden afgewerkt en niet klakkeloos geboord.
 

Boottrailer onderdelen

 

Als u een trailer hebt, en of het nu gaat om paarden-, caravan- of boottrailer onderdelen: bij Trailer And Tools bent u aan het juiste adres! Ook voor specifiek boottrailer onderdelen kunt u bij ons terecht: van kimrollen tot loopwielen en van maststeunen tot afdekzeilen. Het gaat hierbij niet alleen om producten met betrekking tot de bootbegeleiding en ondersteuning van de boottrailer, maar ook om producten om de boot aan wal te krijgen. Dankzij een groot assortiment kunt u rekenen op een spoedige en ook zorgvuldige afhandeling van uw bestelling.


Regelmatig onderhoud is nodig

 

Boottrailers zijn helaas niet altijd even onderhoudsvriendelijk. Ze hebben zo nu en dan onderhoud nodig, voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruiker. En natuurlijk wilt u dat de boot veilig op de trailer blijft zitten! Omdat boottrailers niet altijd even onderhoudsvriendelijk zijn, kunt u ze naar een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf brengen. Wie een beetje handig is, en de kosten in de gaten wil houden, kan het onderhoud echter ook zelf verrichten. Hiermee weet u zeker dat u niet geërgerd aan de waterkant staat te ploeteren, maar juist volop kunt genieten van uw boot en alles wat daarbij komt kijken. Uw leverancier voor betaalbare en kwalitatief hoogstaande boottrailer onderdelen is Trailer And Tools, het bedrijf dat u als eigenaar van een boottrailer graag de stress uit handen neemt. Trailer And Tools biedt u keuze uit verschillende topmerken. Welk merk u ook kiest, u kunt er jarenlang van genieten, want wij gaan in ons aanbod altijd voor een goede prijs/kwaliteitverhouding.
 

Hieronder vindt u een categorie overzicht aanhanger bootrollen, stootbuffers en bootsteunen. Door op een categorie te klikken ziet u welke bootrollen, stootbuffers en steunen wij daarin hebben.
 

Review toevoegen
Raamhoek, Verbindingsplaat, stroppenplaat, klemplaat, stroppen plaat, klem plaat

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen