LUCH-00412 LUCH-00412 LUCH-00412
18% KORTING
LUCH-00412
LUCH-00412
LUCH-00412

Slagmoer sleutel - 1/2'' - 610 Nm - Luchtsleutel - ZionAir

MERK: Zion Air

Slagmoer sleutel - 1/2'' - 610 Nm - Luchtsleutel - ZionAir (LUCH-00412).


Artikelnummer:LUCH-00412 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8720028000616

Adviesprijs € 85,00
70,00 incl. BTW *
€ 57,85 excl. BTW
Voorraad: 4


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Slagmoer sleutel - 1/2'' - 610 Nm - Luchtsleutel - ZionAir (LUCH-00412).

Deze ZionAir pneumatische slagmoersleutel is uitermate geschikt voor de hobbyist, algemeen monteerwerk. Met behulp van een draaibare knop is de snelheid en kracht eenvoudig in te stellen.

Specificaties:
 

  • Aansluiting = 1/2"
  • Max. kracht = 610Nm
  • Onbelast toerental = 7500rpm
  • Gemiddeld luchtverbruik =  184L/min
  • Luchtaansluiting = 1/4" (insteektule inbegrepen)
  • Werkdruk = 6,3 bar
  • Aanbevolen luchtslang = 10mm binnen diameter (3/8")


Het opgegeven luchtverbruik is aangeduid bij een druk van 6,3 bar. De luchtopbrengst bij compressoren wordt gemeten bij omgevingsdruk, deze 2 waardes zijn dus niet met elkaar te vergelijken.


Wat is een pneumatische slagmoersleutel?

Een slagmoersleutel staat ook wel bekend als: Een impactor, slagpistool, luchtsleutel, luchtpistool, ratelpistool, momentpistool en windpistool. Het is een pneumatisch gereedschap met een dopsleutel dat is ontworpen om een hoog koppel te leveren met minimale inspanning van de gebruiker,  door de plotseling roterende massa heeft het pistool heel veel kracht. Slagmoersleutels worden vaak gebruikt in verschillende industrieën zoals autoreparatie,  onderhoud van zware apparatuur, productassemblage, grote bouwprojecten en elk ander geval waar een hoog koppel vereist is.


Pneumatische Slagmoersleutels

Een lucht slagmoersleutel, ook wel een pneumatische slagmoersleutel of luchtsleutel genoemd, werk op perslucht. Je moet deze dus via een luchtslang aansluiten op een compressor voordat je hem kunt gebruiken.


Hoe werkt een pneumatische slagmoersleutel?

Een pneumatische slagmoersleutel maakt namelijk gebruik van lucht als krachtbron. Deze kun je aansluiten op een compressor zodat je zo gemakkelijk bouten en moeren kunt losdraaien of vastdraaien.  Belangrijk is dat de compressor genoeg vermogen heeft. Een elektrische slagmoersleutel beschikt dan weer over een accu.


Waarom een pneumatische slagmoersleutel?

Waarom gebruikt men een slagmoersleutel? Men gebruikt een slagmoersleutel voor het vastdraaien of losdraaien van bouten en moeren omdat het simpelweg een stuk sneller gaat dan bij het gebruik van handgereedschap. Ook kost het veel minder moeite en is werken met de slagmoersleutel minder arbeidsintensief. Daarbij heb je ook de voordelen dat een pneumatische slagmoer lichter is omdat deze geen accu heeft. dit maakt hem teglijkertijd ook lichter, wat het besturen en werken met een pneumatische slagmoer makkelijker maakt.


Hoeveel vermogen heeft een Slagmoersleutel?

Het vermogen van ligt erg ver uit elkaar. 250NM is bijvoorbeeld niet veel maar toch al genoeg voor de meeste moertjes en bouten. Voor zwaardere toepassingen loopt het vermogen op tot bijna 4000NM deze verbruiken tot wel 700 liter lucht per minuut. Je hebt in dit geval ook een compressor nodig die dit vermogen levert.


Hieronder vindt u een categorie overzicht van al onze luchtgereedschap. Door op de categorie te klikken ziet u vervolgens alle producten.
 

Review toevoegen
LUCH-00412

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen