Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO
33% KORTING
Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO
Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO
Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO
Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO
Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO
Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO

Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO

MERK: GEKO

Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO (GERE-03483).


Artikelnummer:GERE-03483 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477105845

Adviesprijs € 15,00
10,00 incl. BTW *
€ 8,26 excl. BTW
Voorraad: 4 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO (GERE-03483).

Deze slagschroevendraaier set met 6 bits van Trailer and Tool is geschikt voor het losmaken van vastzittende schroeven en moeren, omstelbaar voor rechts- en linksdraaiing, ook voor het aandraaien door omschakeling van de draairichting, ideaal voor auto's, landmachines en machinebouw.

Specificaties:
 
  • 1x Slagschroevendraaier
  • 1x Bithouder 1/2''
  • Kruisbits: PH2 x 35 mm - 2 stuks en PH2 x 70 mm - 1 stuk
  • Platte bits: 6 x 35 mm, 8 x 35 mm en 8 x 70 mm
  • Geleverd in een kunststof opbergkoffer
     
Meestal wordt een slagschroevendraaier aangeschaft als laatste redmiddel, maar eigenlijk hoort een slagschroevendraaier bij de basisuitrusting voor werk aan auto of motor. Omdat u met een slagschroevendraaier van bovenaf op de bout/schroef slaat, kan de bit veel minder snel over de kop van de schroef / bout schieten. De slagschroevendraaier zet een deel van de verticale klap om in een geringe draaiende beweging waardoor de schroef los "schrikt".


Hieronder vindt u een categorie overzicht plaatwerkgereedschap van Trailer and Tools.
Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke plaat en metaal gereedschappen we allemaal voor u hebben.

 


Schroevendraaiers

Een schroevendraaier is een gereedschap gemaakt van een handvat met een metalen steel. Het uiteinde van de steel is zo gevormd dat het in de kop van een schroef past. Er zijn veel verschillende soorten schroevendraaiers, er zijn schroevendraaiers met een sterkop, kruiskop maar ook met een platte punt. Schroevendraaiers worden tegenwoordig wat vaker vervangen door schroefboormachines omdat dit minder zwaar is en het sneller en efficiënter is.
 

Naast allerlei automotive gereedschap en benodigdheden voor aanhangwagens is Trailer And Tools ook uw adres voor kwalitatief goed handgereedschap. Hamers, meetgereedschap, tangen, al die zaken kunt u verkrijgen bij Trailer And Tools. Dit gereedschap kunt u door de hoge kwaliteit gebruiken voor talloze klussen, en het wordt u desondanks aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen. Ook schroevendraaiers in allerlei soorten en maten vindt u in het aanbod van Trailer And Tools. Bekijkt u dus gerust deze categorie en vind de exemplaren die u nodig heeft voor uw klus.


Trailer And Tools biedt een ruime sortering van allerlei soorten schroevendraaiers

Ons ruime assortiment aan allerlei soorten schroevendraaiers omvat voornamelijk complete meerdelige sets, vaak geleverd in handige opbergkoffertjes. Wij hebben natuurlijk gewone exemplaren, maar ook geïsoleerde schroevendraaiersets voor het werken met elektra. Daarvoor bieden wij verder een handige spanningzoeker in deze categorie. Ook haakse en flexibele schroevendraaiers kunt u bij ons vinden, ideaal voor schroeven die zich op lastig te bereiken plekken bevinden. Ook hebben wij magnetische exemplaren, zodat u kleine schroefjes minder snel kwijtraakt. Voor onderhoud van bijvoorbeeld kleine elektromotoren bieden wij ook een precisieset aan. Met een slagschroevendraaier, die komt in een set met meerdere delen, kunt u vastgeroeste of klemgedraaide schroeven makkelijker verwijderen. Daarnaast kunnen we naast de gewone modellen ook de torx schroevendraaiersets noemen. Dit is ideaal voor als u met torx schroeven moet werken, dan begint u weinig met een gewone schroevendraaier.


Al ons gereedschap wordt u aangeboden tegen gunstige voorwaarden

Heeft u het gereedschap gevonden dat u zocht? U kunt het gemakkelijk en snel bestellen en betalen, dan heeft u het snel in huis of op de werkplaats en kunt u verder met uw klus. Trailer And Tools hanteert gunstige bestel- en leveringsvoorwaarden. Tezamen met de kwaliteit van ons gereedschap en de concurrerende prijzen waarvoor u dit kunt verkrijgen maakt dit Trailer And Tools tot uw ideale adres voor al uw gereedschap.

Review toevoegen
Slagschroevendraaier - 6 bitten - Schroevendraaier set - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen