sluiting neuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem sluiting neuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem sluiting neuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem sluiting aneuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem sluiting aneuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem
sluiting neuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem
sluiting neuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem
sluiting neuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem
sluiting aneuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem
sluiting aneuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem

Sluiting neuswielklem voor 60 mm koker, 2 delig

MERK: Trailer Parts

Sluiting neuswielklem 2 delig voor 60mm koker (AANH-00399).


Artikelnummer:AANH-00399 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423655935917

10,00 incl. BTW *
€ 8,26 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Sluiting neuswielklem voor 60mm koker, 2 delig (AANH-00399).


De middelste bout wordt bevestigd aan de neuswiel, de andere kunnen met een verschillende stand aan de dissel gemonteerd worden. Hier door word de neuswiel stabieler en zit er geen speling in de neuswiel waar door de aanhanger stabieler te vervoeren is en staat. Deze set bestaat uit 2 neuswiel klemhouders.

Sluiting neuswielklem 60 mm koker, 2 delig. De middelste bout wordt bevestigd aan de neuswiel, de andere kunnen met een verschillende stand aan de dissel gemonteerd worden. Hier door word de neuswiel stabieler en zit er geen speling in de neuswiel waar door de aanhanger stabieler te vervoeren is en staat. Een neuswiel op de aanhangwagen, boottrailer, caravan, vouwwagen of trailer vergemakkelijkt het verplaatsen van de afgekoppelde aanhanger. De dissel wordt gedragen door het neuswiel. Afmeting is 60 mm (6 cm) 

Wat is een neuswiel klem en waar gebruik je hem voor?

Een neuswiel klem is een klem die het neuswiel of de steunpoot op zen plek houd tijdens het verplaatsen van je aanhanger.
Een neuswiel klem zorgt ervoor dat het neuswiel onder het rijden op de plek blijft zitten. Als je gaat rijden met de aanhanger moet het neuswiel zo hoog mogelijk zitten en zet je hem vast met het neuswiel  klem. Dit zorgt er dan voor dat het neuswiel geen contact maakt onder het rijden.
Het neuswiel klem is ook belangrijk als de aanhanger stilstaat op met de hand op de plaats wilt rijden. Dan kan je de neuswiel gebruiken om de aanhanger bij te sturen. En dan zorgt het neuswiel klem ervoor dat hij niet zakt naar beneden.
 

Welke soorten neuswielklemmen zijn er allemaal?

Er zijn een paar verschillende soorten neuswiel klemmen ook verschillende maten. Dat is omdat de steunpoten en neuswillen verschillende diktes kunnen hebben.
  • Je hebt een neuswiel klem met een klapbare hendel zodat de hendel minder ruimte in beslag neemt.
  • En je hebt neuswielklemmen met een vaste hendel.


Heeft de neuswielklem verschillende afmetingen?

Ja het neuswielklem heeft verschillende afmetingen dat heeft te maken met de verschillende diamaters die er zijn voor een neuswiel of een steunpoot. Het neuswiel pf de steunpoot gaat in het gat van het neuswiel klem. Als je een verkeerde afmeting hebt kan het zijn dat het neuswiel of de steunpoot door middel van trillingen los gaat raken onder het rijden.

Wij hebben bijvoorbeeld de volgende afmetingen:

  • Buisdiameter van 35mm
  • Buisdiameter van 48mm
  • Buisdiameter van 60mm

Neuswiel, steunwiel  en steunpoten voor de aanhanger heeft Trailer and Tools in verschillende soorten en maten.
Hieronder een selectie aan steunpoten, neuswielen en diverse accessoires hiervoor:

 

Wij bij Trailer and Tools hebben een ruim assortiment aanhanger onderdelen. Door dagelijks gebruik kunnen aanhanger onderdelen defect raken die bepalend zijn voor de werking van uw aanhangwagen. Deze onderdelen kunt u bij ons op de webshop terug vinden. Zo zorgt u ervoor dat u uw aanhanger weer veilig kunt gebruiken. Hieronder vindt u een categorie overzicht van al onze onderdelen. Door op de categorie te klikken ziet u vervolgens alle producten.
 

Review toevoegen
sluiting neuswielklem, neuswielklem, neuswiel, neuswielen, aanhangerwiel, steunwiel, klem

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen