Stappenboor - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO Stappenboor - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO Stappenboor - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO
20% KORTING
Stappenboor - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO
Stappenboor - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO
Stappenboor - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO

Stappenboor HSS TiN - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO

MERK: ASTA/SATRA

Stappenboor HSS TiN - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO (GERE-04145).


Artikelnummer:GERE-04145 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477114045

Adviesprijs € 12,50
10,00 incl. BTW *
€ 8,26 excl. BTW
Voorraad: 7 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Stappenboor HSS TiN - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO (GERE-04145).

Een 13-staps conische stappenboor met spiraalgroef van Trailer and Tools. Deze heeft een bereik van 4 tot 39 mm. Kan worden geboord zonder voorboren (geen geleidegat nodig). Aantal trappen 13 (maten van: 4, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33, 36 en 39 mm). Op grote schaal gebruikt voor het boren van gaten in verschillende materialen zoals staal, hout, dun ijzer, aluminiumlegering, isolatieplaten, PVC-platen, enz.

Specificaties:

  • Diameter van de treden (bereik) - 4-39 mm
  • Schacht - driehoekig rond handvat
  • Schachtdiameter - 10 mm
  • Gradatie: elke 3 mm
  • Werklengte - 82 mm
  • Totale lengte - 107 mm
     

Wat is een boor?

Een boor is een hulpstuk dat geplaatst kan worden in een daartoe geschikte boorhouder van een boormachine en door middel van een draaiende en/of kloppende beweging ronde gaten kan aanbrengen in diverse materialen zoals hout, metaal, steen, beton of glas. Een boormachine vaak ook 'boor' genoemd maar dit is niet correct.


Welke soorten boren zijn er?

Houtspiraalboor
Een houtspiraalboor is te herkennen aan de scherpe punt om in het hout te drukken, zodat de boor niet wegloopt. Deze boortjes zijn er in vele maten. Je gebruikt ze bijvoorbeeld om een gat te boren in hout, zodat je er makkelijker een schroef in kunt draaien. Wanneer je direct een schroef in hout boort kan het hout gaan splijten. Begin langzaam met boren, en voer de snelheid op zodra de boor goed gepakt heeft.

Speedboor
Dit is een houtboor voor grote boordiameters en diepere gaten.

Verzink- of soevereinboor
Als je gaat schroeven kun je het eerste stukje voorboren met een speciale verzinkboor. Hiermee zorg je dat de schroefkop mooi weggewerkt wordt. Deze boren zijn er voor hout en metaal.

Klokzaag
Ook wel de 'gatzaag' genoemd. Dit is een set van meerdere ronden zagen die je op een boormachine kunt zetten. Ideaal voor boren van gaten in hout met hele grote diameters.

Metaalboor
Metaalboren hebben geen scherpe punt en zijn meestal gemaakt van speciaal staal (High Speed Steel), dat extra warm kan worden. Deze boren zijn ook geschikt voor het boren in kunststof.

Steenboor
Dit is een speciale boor voor steen en heeft een scherp snijvlak.

Betonboor
Een betonboor lijkt op een steenboor, maar is minder scherp. Een betonboor “snijdt” niet echt door de muur maar verbrijzelt het beton. Een betonboor is daarom niet geschikt voor andere materialen dan beton. Deze boor wordt vaak uitgevoerd met een SDS-plus aansluiting voor in boorhamers.
 

Onder de metaalboren,houtboren en betonboren heeft Trailer and Tools een overzicht gemaakt aan verschillende soorten die hieronder genoemd worden. Als je op de categorie klikt dan zie je welke producten we hierin voor u hebben:
 
Review toevoegen
Stappenboor - 4-39mm - Trappenboor - Boor - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen