Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO
22% KORTING
Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO
Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO
Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO
Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO
Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO

Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO

MERK: GEKO

Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO (GERE-03821).


Artikelnummer:GERE-03821 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477169281

Adviesprijs € 22,50
17,50 incl. BTW *
€ 14,46 excl. BTW
Voorraad: 6


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO (GERE-03821).

Een set gereedschappen voor het verwijderen van deuken in de carrosserie volgens de PDR-methode . Bodyhamer met een set van 5 nylon hamers en een hamer met 9 vervangbare punten is perfect voor het verwijderen van kleine deuken en het egaliseren van metalen oppervlakken. De hamers en vervangbare punten zijn gemaakt van materialen die geen krassen maken op de autolak.

Eigenschappen:
 
  • Met de set kunt u tegen lage kosten deuken in de carrosserie verwijderen
  • De elementen van de set die direct contact hebben met de carrosserie zijn gemaakt van een materiaal dat de lak niet krast
  • De 9 verwisselbare punten kunnen aan de hamer of direct aan de voorhamer worden bevestigd
 

Wat is een Hamer?

Een hamer is een klop of slagwerktuig wat bestaat uit een hamerkop en een steel wat ook als handvat gebruikt wordt. Het is 1 van de oudste werktuigen die er betsaan, in het begin een zwaar stuk steen, later hout of ijzer, doorboord en op een steel gestoken. De mensheid had ontdekt dat daardoor met meer kracht geslagen kan worden, dan met het stuk steen direct in de hand zat. Er zijn veel verschillende hamers die voor allerlei uitvoeringen gebruikt kunnen worden. De vorm en grootte en het materiaal van de hamerkop en de lengte van de steel hangen sterk af van het type hamer. Bij hamers met een ijzeren hamerkop staat vaak het aantal grammen in het metaal geslagen. Voor speciale uitvoeringen, zoals bolkophamers en precisie hamers, wordt ook de term mallet (uit het Engels) gebruikt. Een hamer wordt veelal gebruikt in combinatie van een guts of beitel in de houtbewerking of juist in beton en steen industrie.
 

Waar gebruik je een hamer voor? 

Hamers zijn er in alle soorten, vormen, grootten en gewicht. Voor elk beroep en uitoefening is er een hamer, het is noodzakelijk om in die verscheidenheid de juiste hamer te vinden voor elk gebruik. Wij helpen je hierbij met onderstaand overzicht.

Als eerst heb je de gewone bankhamer. Dit is gemaakt van een houten steel met daar op een metalen hamerkop bevestigd. Een gewone hamer wordt voornamelijk gebruikt om spijkers in hout te slaan. Verder heb je ook nog de klauwhamer, deze is hetzelfde als een gewone hamer maar heeft een platte V-groef waarmee je spijkers uit het hout kunt halen. Ook heb je de rubberen hamer, dit wordt vaak gebruikt bij het leggen van tegels. Met een rubberen hamer kan je voorzichtig te werk gaan zonder dat de tegels kapot breken. Een moker is een vierkante hamer die tussen de 1 en 2 kilo weegt. Deze wordt meestal gebruikt voor sloopwerk. Een bolhamer wordt veel gebruikt in de plaat industrie om deuken en oneffenheden uit te kloppen en metaal uit te rekken. Een voorhamer wordt veelal gebruikt voor het groffe werk, bij sloopwerkzaamheden en om een grote slag te kunnen maken door de lange steel die eraan zit.
 

Welke soorten hamers kennen we allemaal? 

-Timmermans hamer, klauwhamer
-Duitse hamer, met inleg voor een spijker
-Vuisthamer, aan bijde kanten vlak
-Moker
-Bankhamer, 1 kant vlak andere kant puntig
-Terugslaghamer, terugslagloze hamer zit vaak zand of korrels in.
-Bolhamer, uitdeukhamer
-Plaathamer, plaatwerkhamer
-Lashamer
-Bikhamer
-Kaphamer
-Voorhamer
-Kunstofhamer
-Rubber hamer
-Stratenmakershamer
-Houten hamerBij onze handgereedschappen hebben we ook een categorie bankhamer, rubberenhamer, moker, uitdeukhamer en overige hamers. Daardoor kan je nog gemakkelijker het product vinden wat u zoekt. Hieronder een overzicht van de soorten die we hierin hebben:
 
Hieronder vindt u een categorie overzicht plaatwerkgereedschap van Trailer and Tools.
Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke plaat en metaal gereedschappen we allemaal voor u hebben.

 
Review toevoegen
Uitdeuk hamer set - 15 delig - Uitdeukgereedschap - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen