uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers
6% KORTING
uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers
uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers
uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers
uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers

Uitdeuk hamer set, Uitdeukset, 7 delig, XP Tools

MERK: XP Tools

Uitdeuk hamer set, Uitdeukset, 7 delig, XP Tools (AUTM-08316).


Artikelnummer:AUTM-08316 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8720028061136

Adviesprijs € 45,00
42,50 incl. BTW *
€ 35,12 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Uitdeuk hamer set, Uitdeukset, 7 delig, XP Tools (AUTM-08316).

 

Deze uitdeukset is zeer geschikt voor uitdeuken en plaatwerk. De 7-delige set met 3 hamers is ideaal voor het verwijderen van deuken, het vormgeven van carrosserieplaten en ook voor het flakkeren van een spatbord. De reparatieset is geschikt voor alle werkplaatsen, gepassioneerde hobbyisten en autotuners. De set wordt geleverd in een handige, plastic transport koffer.


Inhoud:

  • 1x uitdeukhamer
  • 1x beitelhamer
  • 1x combi hamer
  • 1x universele uitdeuktas
  • 1x gebogen uitdeuktas
  • 1x combinatielepel
  • 1x hakvormige uitdeuktas
 

Bij onze handgereedschappen hebben we ook een categorie hamers en beitels. Daardoor kan je nog gemakkelijker het product vinden wat u zoekt. Hieronder een overzicht van de soorten die we hierin hebben:


Bij onze handgereedschappen hebben we ook een categorie bankhamer, rubberenhamer, moker, uitdeukhamer en overige hamers. Daardoor kan je nog gemakkelijker het product vinden wat u zoekt. Hieronder een overzicht van de soorten die we hierin hebben:
 
Hieronder vindt u een categorie overzicht plaatwerkgereedschap van Trailer and Tools.
Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke plaat en metaal gereedschappen we allemaal voor u hebben.

 

Hamers

 
Maak uw werkplaats of garage compleet met het aanbod van Tailer And Tools. Wij hebben het assortiment voor u als het aankomt op automotive gereedschap en automotive onderdelen en toebehoren. Bij ons kunt u van alle aangeboden artikelen een hoge kwaliteit verwachten en heeft u de keuze uit een zeer breed assortiment aan de meest verscheidene artikelen voor uw werkplaats of garage. Een keuze die u kunt maken bij ons gebaseerd op uw wensen en budget. Als uw aanbieder in deze kan het meest elementaire stuk gereedschap natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. Ook als het aankomt op hamers, verscheiden in ons aanbod en voor elke klus de juiste keuze aanwezig, hebben wij het aanbod voor u.
 

Snel besteld is snel thuis bezorgd

 
Ook voor uw hamers gaat u naar Trailer And Tools. Met een breed aanbod vanuit ons diverse assortiment vindt u de hamer of hamers die u nodig heeft weer bij ons. Ook alle toebehoren zoals de nodige beschermingsmiddelen en bijvoorbeeld beitels kunt u bij ons onder zeer gunstige voorwaarden bestellen. Weet u niet zeker welke keuze vanuit ons assortiment het meest geschikt is voor u? Geen nood. Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en advies. Wij selecteren alleen hoogwaardige producten voor ons assortiment, dit betekent echter niet dat u bang hoeft te zijn teveel te betalen bij ons.
 

Scherpe prijzen en een goede service

 
Trailer And Tools weet groot in te kopen. Dit geeft u het voordeel. Zo snappen wij dat u snel aan de slag wilt. Doordat wij een grote voorraad hanteren kunnen we uw bestelling snel afhandelen. Snel besteld is snel thuis bezorgd. Ook de prijzen kunnen wij op deze wijze scherp houden, een verschil wat u merkt in de portemonnee. Maakt u gebruik van onze webshop of komt u langs in onze showroom te Hengelo.
Review toevoegen
uitdeuk hamer set, uitdeuk hamer, uitdeuk set, uitdeuk hamers

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen