Ontvetterbakken

 


Weergave:


Bezig met laden...
Ontvetterbak, 3.5 Gallon (13Liter)
Ontvetterbak, 3.5 Gallon (13Liter)
(0)
€ 47,50 *
Prijs per stuk
Bekijk
20 Gallonspoelbak spoel bak ontvetter bak ,reinigingsbak, (80Liter)
20 Gallonspoelbak spoel bak ontvetter bak ,reinigingsbak, (80Liter)
(0)
€ 125,00 *
Prijs per stuk
Bekijk
Ontvetterbak, 40 Gallon,spoelbak spoel bak ontvetter bak ,reinigingsbak (150Liter)
Ontvetterbak, 40 Gallon,spoelbak spoel bak ontvetter bak ,reinigingsbak (150Liter)
(0)
€ 155,00 *
Prijs per stuk
Bekijk
Ontvetterbak muur-model, max. capaciteit 14 liter, 43 Watt
Ontvetterbak muur-model, max. capaciteit 14 liter, 43 Watt
(0)
€ 160,00 *
Prijs per stuk
Bekijk
Ontvetterbak, 5 liter capaciteit, 335 x 320 x 130mm (L x B x H)
Korting -27%
Ontvetterbak, 5 liter capaciteit, 335 x 320 x 130mm (L x B x H)
(0)
€ 37,50 € 27,50 *
Prijs per stuk

 

Zoekt u Ontvetterbakken en accessoires voor uw auto of motor onderdelen?

Klussen aan de auto en aanhanger is een leuke en vaak noodzakelijke taak. Echter is het belangrijk dat u over de nodige middelen beschikt om dit te doen. Het gaat dan niet alleen om het gemak, maar ook de veiligheid is komt in deze ter sprake. U wilt natuurlijk niet dat uw reparaties, aanpassingen of verbeteringen in het gedrang komt door inadequaat gereedschap, onderdelen of omdat deze smerig zijn. Eén van de meest lastigste klussen en vervelendste eigenschappen is het schoonmaken van de verscheidene onderdelen. Echter is dit maar al te vaak noodzakelijk. Trailer And Tools is uw aanbieder van automotive gereedschap en onderdelen heeft ook in deze de oplossingen voor u, in ons assortiment heeft u de beschikking over ontvetterbakken en accessoires.
 

Ontvetterbak

Iedereen die werkzaam is in de wereld van automotive wil natuurlijk het aanbod hebben om de werkplaats of garage compleet te maken met de beste onderdelen, gereedschap en toebehoren. Kwaliteit is belangrijk, maar ook op de prijs moet gelet worden. Gelukkig kunt u bij Trailer And Tools altijd terecht voor het juiste aanbod voor uw werkplaats of garage. Wij geven u de beschikking over een assortiment dat niet alleen zeer uitgebreid is, maar ook zeer divers. Met dit brede aanbod kan de aanbieding voor een ontvetterbak uiteraard niet ontbreken. Ook dit artikel vindt u bij ons, en u heeft alle keuze om de ontvetterbak te vinden die past bij uw specifieke situatie.


Meer dan een ontvetterbak


Verschillende werkplaatsen betekent ook verschillende eigenaren die op hun beurt ieder weer andere eisen stel aan de verschillende artikelen voor de garage. Dit geldt vanzelfsprekend ook voor de te kiezen ontvetterbak.

Bij ons heeft u daarom alle keuze. Zoals een muurmodel dat over verlichting en een pomp beschikt. Of u kiest voor een op zichzelf staande bak met verschillende attributen zoals een flexibele slang, vergrendelbare deksel, een pomp en nog veel meer. Ook een losse toebehoren voor uw ontvetterbak ontdekt u in ons assortiment, zoals ontvetterolie en industrieel reinigingsmiddel. Uw werkplaats maakt u samen met ons compleet. Niet alleen bieden wij u hoogstaande artikelen voor uw garage, maar doen dit ook onder voor u zeer gunstige voorwaarden.


De keuze snel gemaakt

Trailer And Tools geeft u alle kans om vrijwel alles te vinden voor uw werkplaats of garage. Veel meer dus dan alleen een ontvetterbak vindt u bij ons. Echter, hier houden de voordelen niet mee op. Zo hanteren wij naast ons zeer uitgebreide assortiment ook een grote voorraad. Voor u betekent dit dat de bestelling snel afgehandeld kan worden en u deze snel in huis heeft en er dus snel mee aan de slag kan.
Dit betekent ook dat we in staat zijn om u zeer voordelige prijzen te geven over ons gehele assortiment, dus ook voor een ontvetterbak.
 

Kwaliteit voor een top-prijs


In ons uitgebreide en diverse assortiment ontdekt u ook het aanbod aan onvetterbakken en de bijbehorende accessoires. U kunt kiezen uit verschillende modellen met bijvoorbeeld een inhoud van 20 gallon, 3,5 gallon of een muurmodel van 14 liter. Ook de nodige toebehoren zijn onderdeel van ons aanbod. Een schoonmaakslang en kwast vindt u ook in onze webshop. Zo heeft u de mogelijkheid om het ontvetten en schoonmaken op een handige, milieuvriendelijke wijze uit te voeren. Onze producten zijn allen van topkwaliteit echter leveren wij u deze voor zeer aantrekkelijke prijzen.


De voordelen van Trailer And Tools

Bij Trailer And Tools heeft u  niet alleen de beschikking over een zeer uitgebreide assortiment aan allerlei producten voor uw auto en aanhanger wij hanteren ook een zeer grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen we zorg dragen dat uw bestelling snel behandeld word en het geeft ons de kans om u zeer voordelige prijzen aan te bieden. Maak gebruik van onze handige en overzichtelijke webshop of kom langs in onze 600m2 showroom in Hengelo.| Meer