Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA
10% KORTING
Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA
Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA
Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA

Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA

MERK: ASTA/SATRA

Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA (GERE-07149).


Artikelnummer:GERE-07149 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5903802808124

Adviesprijs € 25,00
22,50 incl. BTW *
€ 18,60 excl. BTW
Voorraad: 8 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA (GERE-07149).

Een 5 delige doppen set van Trailer and Tools. Deze zijn gemaakt van chroom-molybdeenstaal, wat zorgt voor stevigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Geschikt voor gebruik met slaggereedschap.


Inhoud:
 
 • 1 x Dop maat 24 mm
 • 1 x Dop maat 30 mm
 • 1 x Dop maat 32 mm
 • 1 x Inbus (hex) 14 mm
 • 1 x Inbus (hex) 17 mm
 • Materiaal: chroom-molybdeen staal, zwart 
 • 12-punts interne profiel (afgerond - beschermt de randen) in de moeren 
 • Ook geschikt voor gebruik met slagmoersleutels
 • Met kogelvangsleuf en gat

Aandrijfas doppenset , Doppen set voor aandrijfas , Aandrijf as doppen. Aandrijfas kracht doppenset voor het demonteren van de 12-kant moeren op de aandrijfas en het inbusprofiel in de cardanas zoals bijv. bij Golf IV, Polo, Seat, Skoda, Audi, BMW, Mercedes etc. 12-punts interne profiel (afgerond - beschermt de randen) in de moeren. Ook geschikt voor gebruik met slagmoersleutels. Met kogelvangsleuf en gat.Bij Trailer and  Tools hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten doppen. We hebben een uitgebreid overzicht gemaakt van de soorten en maten die we verkopen. Hieronder een overzicht met de modellen en soorten die we hebben en daaronder de producten die we hierin verkopen:
 


Hieronder vindt u een categorie overzicht verschillende soorten doppensets en ratelsets van Trailer and Tools.
Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke soort doppensets en ratels we allemaal voor u hebben.
 


Doppensets / Ratelsets

Wanneer u iets moet vast draaien, dan is een doppenset of een ratelset natuurlijk ideaal. Met een goede doppenset kunt u namelijk zo’n beetje alle moeren en dergelijken vast draaien, zonder al te veel moeite. Het fijne van een ratelset is dat u deze er op zet zonder en dat u de moer vast kan draaien zonder dat u steeds weer het gereedschap op de moer hoeft te zetten. U kunt namelijk in één beweging weer terug naar de eerdere positie door het speciale ontwerp van de ratelsleutel. Op die manier kunt u snel en praktisch aan het werk. Het lastige van deze doppensets is dat ze wel moeten aansluiten op de moeren die u in huis hebt. Er zijn 2 standaards voor moeren, namelijk metrisch en inch. Gelukkig kunt u bij Trailer And Tools zowel metrische doppensets als doppensets kopen die op inches zijn gebaseerd.


Doppendoos

Een doppendoos is een verzameling bitten en doppen waarmee u verschillende types bouten en schroeven kan aandraaien. Hoe uitgebreider de doppendoos, des te meer klussen kunt u uitvoeren. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten schroefkoppen, die allemaal een andere schroevendraaier nodig hebben. Om ruimte te besparen is het dan verstandig om een speciale doppenschroevendraaier te nemen, en een goede set doppen. Dan kan u iedere schroef aan, ongeacht de kop die op de schroef zit. Of u nou iets vast moet zetten of los moet draaien, met een doppendoos van Trailer And Tools is dit alles kinderspel.


Vragen die veel gesteld worden over doppendozen en doppensets:

 • Wat kun je met een doppenset?
 • Wat is een doppendoos? 
 • Wat zijn tips om op te letten bij een goede doppenset aan te schaffen?
 • Wat moet een goede doppenset tenminste hebben en mag niet ontbreken? 
 • Welke maat doppensset heb ik nodig om uit de voeten te kunnen?
 • Welk merk doppenset is goed en betaalbaar?

Deze vragen worden hieronder uitgelegd en hopen hiermee u toch een beetje te hebben geholpen met uw vragen.


Welke benamingen heb je allemaal voor een doppendoos? 

Doppenset, sleutelset, montageset, ratelset, dopsleutelset, doppendoos, sleuteldoos.

Tips die je kunt overwegen bij aanschaf van een doppendoos.


Bij het klussen en sleutelen aan de auto, welk soort gereedschap heb ik dan nodig?


Denk dan aan:

 • veeltand doppen set,
 • Torx doppenset inwendig en uitwendig,
 • Inbusdoppen,
 • Goede schroevendraaiers,
 • Krachtdoppen, 
 • uitgebreide bitsetjes, 
 • kunststof interieur gereedschap, 
 • momentsleutel,
 • Tangen in diverse soorten,


Een doppendoos of doppenset is een veel delige set waarin een ratel zit met doppen, bitjes en sleutels. 
Met een doppendoos kan je veelal sleutelen aan de meest voorkomende werkzaamheden om en aan uw huis, maar natuurlijk ook voor in uw garage en aan uw auto.

Hieronder de maten die je nodig hebt bij de aanschaf van een doppendoos.

Bij sets waar 1/4 doppen en 1/2 duims doppen in zitten, kom je over het algemeen al een heel eind en kan je goed mee uit de voeten. Maar de  3/8 aansluiting kan ook gemakkelijk zijn, maar voor iets zwaardere werk is 1/2 duims aansluiting wat meer geschikt. Om even duidelijke op een rijtje te zetten je hebt 5 soorten aansluitingen van ratels.
Bijna alle dopsleutels hebben moerdoppen die voorzien zijn van een zes- of een twaalfkantige vormen en holtes die om een moer of boutkop sluiten. De doppen kan je op een ratel zetten maar ook op een losse handgreep of verlengstuk, dan zijn ze vaak iets steviger en krachtiger. In de sets zitten ook vaak verlengstukken en knikstukken om goed en makkelijk bij de te sleutelen moeren of bouten te komen.


Welke aansluitingen voor ratels zijn er allemaal? 

De volgende aansluitingen staan hieronder aangegeven:
 

 • - De kleinste is de 1/4 duims aansluiting
 • - De aansluiting die volgt is de 3/8 duims aansluiting
 • - De meest voorkomende aansluiting is de 1/2 duims aansluiting
 • - Daarna komt de ena grootste aansluiting 3/4 duims aansluiting
 • - En de grootste aansluiting is de 1 duims aansluiting.


Het merk Seneca wat wij voeren is een zeer professionele en kwalitatief goed merk gereedschap waarin wij verschillende modellen gereedschapkoffers en sets hebben.
Dit merk is betaalbaar maar ook sterk en fijn om mee te sleutelen. Daarnaast hebben we ook merken die voor de hobby matig gebruik zeer goed zijn. 
Zo is er voor elk persoon maar ook voor elke portomonnee een geschikte set bij Trailer and Tools te krijgen. Wat uw wensen zijn kunt u vaak bij ons terug vinden in de webshop of in onze winkel.


Naast de doppensets en sleutelsets hebben we natuurlijk ook vele losse onderdelen aan handgereedschappen te koop.

 • - krachtdoppen
 • - torxdoppen
 • - e-socket doppen
 • - inbusdoppen
 • - spline doppen
 • - lange doppen, verlengde doppen
 • - veeltand, meertands doppen
 • - losse ratels en momentsleutels
 • - losse schroevendraaiers enz.


Inch gereedschap, wanneer heb je dat nodig? 

Wie in het bezit is van een auto van Engelse of Amerikaanse afkomst heeft speciaal gereedschap nodig: inch gereedschap. De maten van bouten en moeren zijn namelijk gebaseerd op inches in plaats van millimeters. Trailer And Tools kan u ook hier van dienst zijn, wij leveren namelijk een aantal inch gereedschap sets van hoge kwaliteit. Vrijwel alle Amerikaanse auto`s en motoren maken gebruik van de AF (across flats) maatvoering in inches, uitgedrukt als een breukgetal. Een goed voorbeeld hiervan is de manier waarop wij in metrisch Europa de aansluitmaat van een dop beschrijven, zoals 1/4" (kwart inch).


Engelse en Amerikaanse inches

Als eerste een uitleg: een Engelse inch is exact even groot als een Amerikaanse inch (25,4 mm). De verschillen zitten hem vooral in de schroefdraad bij inch gereedschap. Die kunnen in diverse varianten voorkomen. In de loop der tijd zijn daarvoor in zowel GB als de USA verschillende standaarden ontwikkeld. Bij de aankoop van sleutels en doppen is de schroefdraad echter niet belangrijk. Waar het om gaat is dat uw sleutel of dop precies op de bout of moer past, om deze gemakkelijk en zonder beschadigen (doordraaien) vast of los te kunnen maken.


Sleutelwijdte: de breedte van de sleutel die exact op de bout past

Het belangrijkste begrip hier is de sleutelwijdte. Dat is de breedte van de sleutel die exact op de bout past. Bij een 1/2" bout is de kop dus 12,7 mm breed. Een sleutel 13 (mm) zou je wellicht kunnen gebruiken, maar omdat die net iets te groot is loop je het risico dat je de kop van de bout kapot draait (de hoeken rond). Beter is het om een echte 1/2"-AF sleutel te gebruiken. AF staat hier voor "Across Flats", d.w.z. gemeten over de vlakke kanten van de kop van de bout. Bij oudere Engelse auto's kunnen andere aanduidingen bij inch gereedschap worden gebruikt. Dan wordt niet de maat van de kop aangegeven, maar de maat van de schroefdraad. 


Trailer And Tools uw specialist in allerlei gereedschappen

Wanneer u op de website van Trailer And Tools kijkt dan zal u zien dat wij een zeer uitgebreid assortiment gereedschappen, onderdelen en werkplaats attributen verkopen. Wij hebben ons gespecialiseerd op automotive gereedschappen en onderdelen, maar dat betekent niet dat wij uitsluitend dit verkopen. Wij verkopen allerlei soorten gereedschappen, van hydraulisch en pneumatisch gereedschap tot elektrisch en simpel handgereedschap. Ook voor een doppen- of ratel set kan u bij ons terecht. Bestel het gereedschap wat u zoekt direct in onze webshop dan komen wij het zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgen.


Trailer and Tools is meer dan een webshop

Naast dat Trailer And Tools een uitgebreide webshop heeft, kunt u ook terecht in ons winkelpand te Hengelo, Overijssel. In onze ruim opgezette winkel ( 600m2 ) kunt u al onze producten uitgestald vinden. Ook lopen hier onze vakkundige medewerkers die u van advies kunnen voorzien. Zodat u precies het gereedschap of de onderdelen kan kopen die u zoekt.

Review toevoegen
Aandrijfas doppenset - 24/30/32 mm - Krachtdoppen - 12 kant dop - ASTA

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen