3/4" Duims


Heeft u bitten of doppen nodig met een drie vierde duims aansluiting? je schrijft het als 3/4"aansluiting.

Deze Bitten en Doppen hebben wij voor u.Wanneer u een elektrische schroefboormachine heeft dan zal u verschillende bitjes en doppen moeten hebben. Ook bij zogenaamde ratelsleutels is dit het geval. Deze bitjes en doppen zijn zo ontworpen dat u ze gemakkelijk in een schroefboormachine of een ratelsleutel kan zetten. Om vervolgens snel er mee aan het werk te gaan. Natuurlijk is de ene schroevendraaier de andere niet, zelfs als u twee verschillende kruiskopschroevendraaiers pakt, dan zal u waarschijnlijk andere schroeven met deze schroevendraaiers kunnen aandraaien. De ene zal groter, grover zijn dan de andere, en met een grote schroevendraaier kan u niet een klein schroefje aandraaien. Omgekeerd kan het goed zijn dat de schroevendraaier te klein is om überhaupt contact te maken met de sleuven waar hij zijn grip moet halen.

Waar haalt u bitjes en doppensets?

Gelukkig zit u bij Trailer And Tools goed wanneer u op zoek bent naar verschillende bitjes en doppen voor schroefboormachines en ratelsleutels. Wij bieden namelijk een zeer ruim assortiment in deze artikelen aan. Hier bij is het van belang dat u goed oplet welke types u nodig hebt. Zo kan het zijn dat u voor uw project doppen nodig hebt die op inch afmetingen zijn gemaakt. Dit is natuurlijk anders dan metrische afmetingen. Daarnaast kan het ook zijn dat de aansluiting in de sets die u wilt kopen niet overeen komen met uw huidige materiaal. Gelukkig biedt Trailer And Tools u ook adapters aan om verschillende aansluitingen op elkaar aan te sluiten.

Trailer And Tools uw gereedschap specialist

U kunt gemakkelijk uw bitten en doppen bestellen via de website van Trailer And Tools. U kan er ook voor kiezen om langs te komen in ons ruime winkelpand te Hengelo. Mocht u dan toch ergens niet uit komen, dan kan u gemakkelijk een van onze medewerkers aanspreken. Wij geven u graag goed advies en vinden het belangrijk dat u straks met het juiste product weer richting huis gaat. Koop dus uw bitten en doppen bij Trailer And Tools.
 | Meer