inbus en torxsleutelset, inbus sleutel, torx sleutel, inbus, torx, inbusset, torxset inbus en torxsleutelset, inbus sleutel, torx sleutel, inbus, torx, inbusset, torxset
9% KORTING
inbus en torxsleutelset, inbus sleutel, torx sleutel, inbus, torx, inbusset, torxset
inbus en torxsleutelset, inbus sleutel, torx sleutel, inbus, torx, inbusset, torxset

Inbus en Torxsleutel set lang, 18 delig, Benson

MERK: Benson

Inbus en Torxsleutel set lang, 18 delig, Benson (GERE-08054).


Artikelnummer:GERE-08054 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423657042019

Adviesprijs € 11,00
10,00 incl. BTW *
€ 8,26 excl. BTW
Voorraad: 21 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Inbus en Torxsleutel set lang, 18 delig, Benson (GERE-08054).


Specificaties:
 
  • Inbus sleutels : 10mm, 8mm, 6mm, 5mm, 4mm, 3mm, 2.5mm, 2mm en 1.5mm
  • Torx sleutels : T50, T45, T40, T30, T27, T25, T20, T15 en T10
  • Handige opbergkoffer
  • Inbus en Torxsleutel set, 18 delig , Inbus sleutel , Torx sleutel , Inbus , Torx.
     
Een inbussleutel (ook wel binnenzeskantstiftsleutel) is een stuk gereedschap waarmee inbusschroeven los- en vastgedraaid kunnen worden. De inbussleutel bestaat een zeshoekig stalen staafje dat meestal in de vorm van een L gebogen is. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de kracht die nodig is, kan het ene of het andere uiteinde van de sleutel worden gebruikt. Inbus sleutels : 10mm, 8mm, 6mm, 5mm, 4mm, 3mm, 2.5mm, 2mm en 1.5mm.
 

Torx Doppenset

Wanneer iets vast zit met bijzondere schroeven dan zal u ook speciale gereedschappen nodig hebben om dit weer los te maken. Zo kan het bijvoorbeeld nuttig zijn om een Torx doppenset in huis te hebben, om er voor te zorgen dat u schroeven en bouten van dit type los en vast kan draaien.  Het is dan wel verstandig om een set te hebben, aangezien schroeven met dit type kop gevoelig zijn om te breken. Dit komt omdat de krachtoverbrenging bij Torx erg hoog is. Dat komt door de unieke vorm die Torx heeft.


Wat is Torx?

Iedereen kent wel de kruiskop en platte schroevendraaiers. Er zijn om verschillende redenen ook veel andere soorten schroeven in omloop. Dit kan zijn om er voor te zorgen dat niet iedereen het open kan maken. Een bekend computermerk gebruikt bijvoorbeeld schroeven met een unieke kop, zodat niemand deze open kan maken en zelf er onderdelen in kan zetten. Hier is speciaal gereedschap voor nodig. Een Torx doppenset is iets vergelijkbaars. Torx schroeven hebben een zeshoekig gat, al dan niet in ster-vorm. Torxschroeven worden vooral gebruikt in motoren en andere automotive producten. Wanneer u aan uw auto gaat sleutelen is het dan ook verstandig om een uitgebreide Torx doppenset in huis te hebben.


Waar haalt u zo’n set?

U wilt een Torx doppenset hebben, alleen waar haalt u zo iets? Gelukkig kan u snel en eenvoudig al uw automotive gereedschappen bestellen bij Trailer And Tools, wij zijn namelijk dé winkel in alles wat met automotive te maken heeft. U kan bij Trailer And Tools terecht voor automotive gereedschappen, onderdelen, maar ook werkplaatsinrichting. Dus of u nu onderdelen of gereedschappen nodig hebt, u kan het krijgen bij Trailer And Tools.


Over Trailer And Tools

Trailer And Tools is natuurlijk een webwinkel waar u snel en eenvoudig de producten kan bestellen die u nodig hebt voor uw project. Behalve dat u snel en eenvoudig uw bestelling via het internet kan plaatsen, kan u er ook voor kiezen om langs te komen in ons ruime winkelpand in Hengelo (Overijssel). Over ruim 600m2 hebben wij duizend-en-één producten uitgestald staan, zodat u makkelijk kan vinden wat u zoekt. Mocht u met een vraag zitten, stel deze dan aan een van onze vakkundige medewerkers, zij helpen u graag verder met uw project. Ook kan dit digitaal, door een mail te sturen naar onze technische dienst.
Dus wanneer u op zoek bent naar een Torx doppenset, kom dan naar Trailer And Tools!
 

Bij Trailer and  Tools hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten doppen. We hebben een uitgebreid overzicht gemaakt van de soorten en maten die we verkopen. Hieronder een overzicht met de modellen en soorten die we hebben en daaronder de producten die we hierin verkopen:
 


Bij onze handgereedschappen hebben we ook een categorie bitten, torx, inbussen, en e-sockets. Daardoor kan je nog gemakkelijker het product vinden wat u zoekt. Hieronder een overzicht van de soorten die we hierin hebben:
 
Hieronder vindt u een categorie overzicht verschillende soorten doppensets en ratelsets van Trailer and Tools. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke soort doppensets en ratels we allemaal voor u hebben.
 

Review toevoegen
inbus en torxsleutelset, inbus sleutel, torx sleutel, inbus, torx, inbusset, torxset

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen