inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop
inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop
inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop
inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop
inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop

Inbusdoppen set, 30 delig, 1/2 inch aansluiting, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 17 en 19mm

30 delige inbusdoppenset met 1/2" aansluiting (GERE-01376).


Artikelnummer:GERE-01376 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423656176173

55,00 incl. BTW *
€ 45,45 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

30 delige inbusdoppenset met 1/2" aansluiting (GERE-01376).


Inhoud:
 • 9 x Inbusdoppen Lengte  55 mm : 5 , 6 , 7 , 8 , 10 , 12 , 14 , 17 en 19 mm
 • 8 x Inbusdoppen Lengte  100 mm : 5 , 6 , 7 , 8 , 10 , 11, 12 en 13 mm
 • 7 x Inbusdoppen Lengte 140 mm : 5 , 6 , 7 , 8 , 10 , 12  en 14 mm
 • 6 x Inbusdoppen Lengte 200 mm : 5 , 6 , 7 , 8 , 10 en 12 mm
 • Verpakt in een stevig overzichtelijke koffer.
   
Inbusdoppen set 30 delig, Inbusdop , Inbus doppen, Inbus dop, Inbusdoppen. Het is mogelijk om losse doppen te bestellen. De enorme hoeveelheid aan verschillende uitvoeringen, modellen en maten zorgen voor een zeer compleet programma. Heb je een specifieke dop nodig, in een bepaalde vorm of van een bepaalde omvang Dan bestel je deze losse doppen eenvoudig en snel. Onmisbaar voor de installateur, monteur en doe-het-zelver.
 

Wat is een Inbusschroef / Inbusbout?

Een inbusbout is een zeskantige uitsparing aan de binnenkant van de kop van de bout. De moer heeft geen specifieke vorm. Meestal is de moer gewoon een zeskant met de juiste spoed voor de inbusbout. Inbusbouten worden vaak toegpast bij:
 

 • Speelgoed
 • Meubels
 • Machine onderdelen
 • Industriele apparatuur
 • Constructiewerk
 • Etc


Inbusbouten worden toegepast als bevestigingsmiddel. De inbusbout heeft meestal een dikke kop. Dat is nodig omdat in deze kop een zeskantige uitsparing is aangebracht waar men de inbussleutel in plaatst. Vervolgens draait men de inbusbout met een inbussleutel de gewenste richting op. Daarbij komt er veel druk op de kop van de bout.
 

Welke soorten inbusdoppen/sleutels heb je allemaal?

U kunt verschillende soorten gereedschappen gebruiken voor het monteren en demonteren van inbuschroeven of bouten.
 

Inbusdoppen:

Een Inbusdop is  een combinatie van een bit en een zeskantige dop. Deze doppen worden op dezelfde manier gebruikt als een zeskant of twaalfkant dop . De doppen kunnen gebruikt worden met behulp van een ratel of wringijzer.

Inbusdoppen worden vaak gebruikt om industriële apparatuur en diverse machine onderdelen vast of los te maken.

Het gebruik van verwisselbare doppen zorgt ervoor dat er slechts één sleutel nodig is om met verschillende maten te werken, wat zowel tijd als geld bespaart.

Deze doppen zijn verkrijgbaar als korte uitvoering en als lange uitvoering 55 / 100 mm.
Dit zijn de meest gangbare metrische maten : 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17, 19 en 22 mm

U kunt inbusdoppen met deze aansluitingen kopen:
 

 • 1/4 duims
 • 3/8 duims
 • 1/2 duims
 • 3/4 duims
 

Inbussleutels:

Een inbussleutel is een onder een rechte hoek gebogen sleutel met kenmerkend zeskantig patroon. De vorm is feitelijk gelijk aan die van de letter ‘L’. De term ‘inbus’ zelf is afkomstig van de Duitse termen Innensechskantschraube Bauer und Schaurte.

Inbussleutels zijn typisch gebundeld als set van de verschillende maatvoeringen, waarbij de kleinere maten ook in lengte kleiner zijn, waardoor je de set ruimte-efficiënt opbergt in een gereedschapskist.

Naast de L-vormige inbussleutel zijn er ook nog andere uitvoeringen van deze sleutel. Zo  is er ook een T-vormige inbussleutel, waarbij in veel gevallen de sleutelkop verwisselbaar is die aan het uiteinde van de T zit. Je kunt dan naar  wens de juiste inbusmaat in de sleutel doen. Met de T-sleutel kun je meer kracht uitoefenen dan de L-vormige sleutel. Het nadeel is wel dat je voldoende ruimte moet hebben om de T-sleutel goed te kunnen gebruiken.
 

Inbusschroevendraaiers:

Een inbus schroevendraaier is een gereedschap gemaakt van een handvat met een metalen steel. Het uiteinde van de steel is zo gevormd dat het in de kop van een inbusbout past. 

Er zijn veel verschillende soorten schroevendraaiers, er zijn schroevendraaiers met een sterkop, kruiskop maar ook met een platte punt. Schroevendraaiers worden tegenwoordig wat vaker vervangen door schroefboormachines omdat dit minder zwaar is en het sneller en efficiënter is.
 

Inbusbits - Inbusschroefbits:

Een zeskantige bitdop is een speciaal ontworpen bit die in een handmatige of elektrische schroevendraaier of boormachine past.

Waar haalt u zo’n set?

U wilt een Inbus doppenset hebben, alleen waar haalt u zo iets? Gelukkig kan u snel en eenvoudig al uw automotive gereedschappen bestellen bij Trailer And Tools, wij zijn namelijk dé winkel in alles wat met automotive te maken heeft. U kan bij Trailer And Tools terecht voor automotive gereedschappen, onderdelen, maar ook werkplaatsinrichting. Dus of u nu onderdelen of gereedschappen nodig hebt, u kan het krijgen bij Trailer And Tools.


Over Trailer And Tools

Trailer And Tools is natuurlijk een webwinkel waar u snel en eenvoudig de producten kan bestellen die u nodig hebt voor uw project. Behalve dat u snel en eenvoudig uw bestelling via het internet kan plaatsen, kan u er ook voor kiezen om langs te komen in ons ruime winkelpand in Hengelo (Overijssel). Over ruim 600m2 hebben wij duizend-en-één producten uitgestald staan, zodat u makkelijk kan vinden wat u zoekt. Mocht u met een vraag zitten, stel deze dan aan een van onze vakkundige medewerkers, zij helpen u graag verder met uw project. Ook kan dit digitaal, door een mail te sturen naar onze technische dienst. Dus wanneer u op zoek bent naar een Torx doppenset, kom dan naar Trailer And Tools!

 

Bij Trailer and  Tools hebben we een groot assortiment aan verschillende soorten doppen. We hebben een uitgebreid overzicht gemaakt van de soorten en maten die we verkopen. Hieronder een overzicht met de modellen en soorten die we hebben en daaronder de producten die we hierin verkopen:

Bij de handgereedschappen van Trailer and Tools hebben we ook een categorie bitten, torx, inbussen, en e-sockets. Daardoor kan je nog gemakkelijker het product vinden wat u zoekt. Hieronder een overzicht van de soorten die we hierin hebben:

Hieronder vindt u een categorie overzicht verschillende soorten doppensets en ratelsets van Trailer and Tools.
Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke soort doppensets en ratels we allemaal voor u hebben.  

Vragen die veel gesteld worden over doppendozen en doppensets:

Wat kun je met een doppenset?
Wat is een doppendoos? 
Wat zijn tips om op te letten bij een goede doppenset aan te schaffen?
Wat moet een goede doppenset tenminste hebben en mag niet ontbreken? 
Welke maat doppensset heb ik nodig om uit de voeten te kunnen?
Welk merk doppenset is goed en betaalbaar?

Deze vragen worden hieronder uitgelegd en hopen hiermee u toch een beetje te hebben geholpen met uw vragen.
 

 

Welke benamingen heb je allemaal voor een doppendoos? 

Doppenset, sleutelset, montageset, ratelset, dopsleutelset, doppendoos, sleuteldoos.

Tips die je kunt overwegen bij aanschaf van een doppendoos.
 

Bij het klussen en sleutelen aan de auto, welk soort gereedschap heb ik dan nodig? 


Denk dan aan:

 • veeltand doppen set,
 • Torx doppenset inwendig en uitwendig,
 • Inbusdoppen,
 • Goede schroevendraaiers,
 • Krachtdoppen, 
 • uitgebreide bitsetjes, 
 • kunststof interieur gereedschap, 
 • momentsleutel,
 • Tangen in diverse soorten,Een doppendoos of doppenset is een veel delige set waarin een ratel zit met doppen, bitjes en sleutels. 
Met een doppendoos kan je veelal sleutelen aan de meest voorkomende werkzaamheden om en aan uw huis, maar natuurlijk ook voor in uw garage en aan uw auto.


Hieronder de maten die je nodig hebt bij de aanschaf van een doppendoos.

Bij sets waar 1/4 doppen en 1/2 duims doppen in zitten, kom je over het algemeen al een heel eind en kan je goed mee uit de voeten. Maar de  3/8 aansluiting kan ook gemakkelijk zijn, maar voor iets zwaardere werk is 1/2 duims aansluiting wat meer geschikt. Om even duidelijke op een rijtje te zetten je hebt 5 soorten aansluitingen van ratels.
Bijna alle dopsleutels hebben moerdoppen die voorzien zijn van een zes- of een twaalfkantige vormen en holtes die om een moer of boutkop sluiten. De doppen kan je op een ratel zetten maar ook op een losse handgreep of verlengstuk, dan zijn ze vaak iets steviger en krachtiger. In de sets zitten ook vaak verlengstukken en knikstukken om goed en makkelijk bij de te sleutelen moeren of bouten te komen.

Welke aansluitingen voor ratels zijn er allemaal? 


De volgende aansluitingen staan hieronder aangegeven:

 • - De kleinste is de 1/4 duims aansluiting
 • - De aansluiting die volgt is de 3/8 duims aansluiting
 • - De meest voorkomende aansluiting is de 1/2 duims aansluiting
 • - Daarna komt de ena grootste aansluiting 3/4 duims aansluiting
 • - En de grootste aansluiting is de 1 duims aansluiting.


Het merk Seneca wat wij voeren is een zeer professionele en kwalitatief goed merk gereedschap waarin wij verschillende modellen gereedschapkoffers en sets hebben.
Dit merk is betaalbaar maar ook sterk en fijn om mee te sleutelen. Daarnaast hebben we ook merken die voor de hobby matig gebruik zeer goed zijn. 
Zo is er voor elk persoon maar ook voor elke portomonnee een geschikte set bij Trailer and Tools te krijgen. Wat uw wensen zijn kunt u vaak bij ons terug vinden in de webshop of in onze winkel.

Naast de doppensets en sleutelsets hebben we natuurlijk ook vele losse onderdelen aan handgereedschappen te koop.

 • - krachtdoppen
 • - torxdoppen
 • - e-socket doppen
 • - inbusdoppen
 • - spline doppen
 • - lange doppen, verlengde doppen
 • - veeltand, meertands doppen
 • - losse ratels en momentsleutels
 • - losse schroevendraaiers enz.
Review toevoegen
inbusdopset 1/2, inbusdopset, inbusdop, inbus dop, inbusdoppen, doppen, inbus, dop

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen