Kettingspray, kettingolie, kettingolie, olie, ketting olie Kettingspray, kettingolie, kettingolie, olie, ketting olie
33% KORTING
Kettingspray, kettingolie, kettingolie, olie, ketting olie
Kettingspray, kettingolie, kettingolie, olie, ketting olie

Kettingspray, Tech chain, 75 ml, Putoline

MERK: Putoline

Kettingspray, Tech chain, 75 ml, Putoline (WERK-09908).


Artikelnummer:WERK-09908 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8710128744572

Adviesprijs € 6,00
4,00 incl. BTW *
€ 3,31 excl. BTW
Voorraad: 7 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Kettingspray, Tech chain, 75 ml, Putoline (WERK-09908). 


Putoline Tech Chain (Ceramic Wax) is een modern, hoogwaardig kettingsmeermiddel. Het product van Putoline bestaat uit een unieke wax formule gecombineerd met uitgekiende additieven waaronder PTFE. Tech Chain biedt onder alle bedrijfsomstandigheden optimale bescherming aan de ketting. Geschikt voor sportief en professioneel gebruik op zowel O-Ring als MX- kettingen.

Putoline Oil is kwaliteitsleverancier van een breed assortiment smeermiddelen en onderhoudsproducten. We bieden uitsluitend producten voor gemotoriseerde tweewielers, dat maakt ons uniek! Onze jarenlange ervaring gecombineerd met continue research, leidt tot de beste prijs- /kwaliteitverhouding. En eigen productie garandeert constante hoge kwaliteit. Putoline Oil, Driven by Technology!
 

  • Inhoud : 75 ML
 

Onder spuitbussen en smeermiddelen hebben we verschillende categorieën verdeeld. In iedere categorie aan smeermiddelenvettenoliënreinigingsmiddelenspuitverf en plamuur,  en diversen vindt u verschillende merken, hieronder een overzicht aan merken die wij hierin hebben.

OlieVoor het onderhoud van motoren en auto’s, maar ook hydraulisch gereedschap, is olie nodig. Olie is een smeermiddel dat belangrijk is wanneer u bewegende onderdelen moet onderhouden. Het zorgt er namelijk voor dat bewegende onderdelen vrij kunnen blijven bewegen zonder dat ze slijten. Daar komt bij dat olie bepaalde eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat hydraulisch gereedschap optimaal kan werken. Olie laat zich slecht samendrukken, waardoor hydraulisch gereedschap zijn werk kan doen. Al met al is olie dus een nuttig, maar ook zeer belangrijk “onderdeel” dat nodig is bij het onderhoud van motoren, machines, handgereedschap en hydraulisch gereedschap.

 
Bron: YouTube
Review toevoegen
Kettingspray, kettingolie, kettingolie, olie, ketting olie

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen