oprijplaat, oprijplaten, oprijbok, rijplaat, rij plaat, oprij platen, motorfiets oprijplaat, rijbok, autobok, auto bokken
23% KORTING
oprijplaat, oprijplaten, oprijbok, rijplaat, rij plaat, oprij platen, motorfiets oprijplaat, rijbok, autobok, auto bokken

Oprijplaat metaal, 180x22x5 cm (L x B x H), max belasting van 400KG, per set

Oprijplaat metaal, 180x22x5 cm (L x B x H), max belasting van 400KG, per set (OPRI-00051).


Artikelnummer:OPRI-00051 Verzendkosten:€ 30,00 EAN:7423654470471

Adviesprijs € 130,00
100,00 incl. BTW *
€ 82,64 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Oprijplaat metaal, 180x22x5 cm (L x B x H), max belasting van 400KG, per set (OPRI-00051).

  • Maximale belasting per stuk 200Kg
  • Betreft 2 oprijplaten
Afmetingen:
  • Lengte: 1800 mm
  • Breedte: 220 mm
  • Hoogte: 50 mm
  • Oprijplaat 180cm staal, per stuk , Oprijplaat , Rijplaat , Oprij plaat. Maak van uw aanhangwagen nu een multifunctionele transportwagen met onze oprij platen. De oprij platen zijn geschikt voor het vervoeren van bijvoorbeeld auto's en motoren, maar ook voor landbouwmachines, scootmobielen en rolstoelen. De oprij platen zijn geschikt voor intensief gebruik en eenvoudig te plaatsen. Lengte = 1800 mm. Breedte = 220 mm. Hoogte = 50 mm. Maximale belasting per stuk 200Kg. Betreft 2 oprijplaten.

Oprijplaat

Wie werkzaam is in de automotive wereld, kent het belang van een werkplaats of garage die is uitgerust met de beste producten. Dan bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres. Als uw aanbieder in automotive onderdelen en automotive gereedschap bieden wij u de beschikking over ons zeer uitgebreide en ook diverse assortiment. Kwaliteit voor een voordelige prijs, dat is slechts het begin van wat we u aanbieden.
Wij begrrijpen dat verschillende werkplaatsen of garages verschillende vraagstukken kennen met betrekking tot de uit te voeren taken. U ontdekt vrijwel alles wat u maar nodig heeft in ons aanbod. Dan mag het aanbod voor een oprijplaat uiteraard niet ontbreken.

De oprijplaat voor uw werkplek

Verschillende voertuigen vereisen verschillende onderdelen en gereedschap. Zo ook als het aankomt op een oprijplaat. Bij ons heeft u op dit gebied alle keuze. Zo kunt u denken aan een oprijplaat voor een motorfiets, de auto en ook bijvoorbeeld voor een rolstoel.
Kwaliteit is erg belangrijk bij een oprijplaat, maar eigenlijk bij alles wat u maar kunt vinden in uw werkplaats. Wij hanteren daarom een strenge selectie op al onze artikelen die wij u aanbieden, zodat u ongeacht uw keuze altijd zeker weet dat uw bestelling lang zal meegaan. Wees niet bang dat u teveel betaalt, onze prijzen zijn in uw voordeel.

Maak samen met ons uw garage compleet

Niet alleen geven we u de vrijheid om uw keuze te maken uit ons zeer brede assortiment, ook bieden we u zeer goede voorwaarden. Zo hanteren wij een zeer grote voorraad. Dit stelt ons in staat om uw bestelling snel af te ronden. In andere woorden: u heeft uw bestelde artikelen snel in huis en kunt er dus vlot mee aan de gang.
Een grote voorraad betekent ook dat we onze prijzen zo laag mogelijk weten te houden, een voordeel dat we graag met u delen.
Heeft u vragen? Of het gaat om technische ondersteuning, weten welke artikelen het beste bij uw werkplek en situatie het beste passen of misschien kunt u iets niet vinden: onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en advies.
U bent meer dan welkom  in onze showroom in Hengelo. Met 600m2 aan oppervlakte krijgt u een goed beeld van wat wij kunnen betekenen voor uw werkplaats. Een kopje koffie is nooit teveel gevraagd. Of u nu op zoek bent naar een oprijplaat of andere producten wij geven u het beste aanbod.

Trailer and Tools heeft vele soorten oprijplaten, rijplaten in zijn assortiment. Welke soorten oprijplaten kunnen we onderscheiden hierin? Hieronder een overzicht van de soorten oprijplaten die we verkopen.

Review toevoegen
oprijplaat, oprijplaten, oprijbok, rijplaat, rij plaat, oprij platen, motorfiets oprijplaat, rijbok, autobok, auto bokken

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen