slot, sloten, aanhangerslot, aanhangwagenslot, aanhanger slot, disselslot, disselsloten, discusslot slot, sloten, aanhangerslot, aanhangwagenslot, aanhanger slot, disselslot, disselsloten, discusslot slot, sloten, aanhangerslot, aanhangwagenslot, aanhanger slot, disselslot, disselsloten, discusslot
2% KORTING
slot, sloten, aanhangerslot, aanhangwagenslot, aanhanger slot, disselslot, disselsloten, discusslot
slot, sloten, aanhangerslot, aanhangwagenslot, aanhanger slot, disselslot, disselsloten, discusslot
slot, sloten, aanhangerslot, aanhangwagenslot, aanhanger slot, disselslot, disselsloten, discusslot

U-Lock, 115mm x 115mm x 35mm, Double Lock

MERK: Double Lock

U-Lock , Beugelslot, Fietsslot, Motorslot, Slot, anti diefstal slot, aanhangerslot, multifunctioneel slot, Double Lock (LOCK-00047)


Artikelnummer:LOCK-00047 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423653335306

Adviesprijs € 43,50
42,50 incl. BTW *
€ 35,12 excl. BTW
Voorraad: 99 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

U-Lock , Beugelslot, Antidiefslalslot, Veiligheidsslot, Double Lock (LOCK-00047)

 
  • Solide beugelslot
  • Geschikt voor het vastzetten van o.a. staalkabels en kettingen
  • Afmetingen: 115x115x35 mm
     

Inhoud:
 

  • 1 DoubleLock U-Lock
  • 5 Sleutels
 

Wat is een beugel slot?

Een beugeslot is een tweedelig slot dat uit een u-vormige beugel en rechthoekige blok of ronde staaf met twee openingen bestaat, hierin worden de twee uiteinden van de beugel geplaatst en mee afgesloten. Deze staaf of blok kan men ook wel het sluitingsgedeelte noemen. Soms is de beugel aan een zijde verbonden met het sluitingsgedeelte. De beugel zit dan met een uiteinde vast met een soort een schanier aan een uiteinde van het sluitingsgedeelte. Bij een beugeslot dat uit twee delen bestaat wordt gebruik gemaakt van een dubbel sluitingsmechanisme, bij een beugeslot waar beide delen aan elkaar vast zitten wordt gebruik gemaakt van een enkel sluitingsgedeelte. 
                                                            
Tips voor gebruik

 
       

Wat is precies een beugelslot? Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een slot met een beugel? Wat zijn de praktische verschillen ten opzichte van bijvoorbeeld het kettingslot?

De meestgebruikte sloten om een fiets mee op slot te zetten, zijn de kettingsloten. Het beugelslot wordt echter eveneens veel verkocht en dat is natuurlijk niet zomaar. Beugelsloten zijn doorgaans iets goedkoper en iets lichter. Bovendien is dit type slot extra makkelijk in gebruik. Een kwestie van de vaste beugel door de voorvork en het wiel van de fiets (of scooter of motor) steken, vervolgens in het slothuis vastzetten en klaar. Géén ketting die gewikkeld of gedraaid moet worden om op de juiste plek te krijgen. Met een kettingslot heeft u wat flexibeler mogelijkheden, maar een beugelslot is wat eenvoudiger en sneller. 

 

Kleine beugelsloten en grote beugelsloten

Zoals bekend is het kenmerkende deel van een beugelslot de U-vormige beugel. Het formaat ervan kiest u op basis van de soort en grootte van de tweewieler die u er veilig mee op slot wil zetten. Er zijn kleinere beugelsloten (voor fiets, brommer en scooter) en grotere beugelsloten (voor brommer, scooter en motor), maar ze zijn normaliter alle gemaakt van gehard staal. Hetzelfde geldt voor het andere, tweede deel: het staafvormige slothuis met daarin de cilinder.


Trailer and Tools heeft een groot assortiment aan verschillende sloten voor u. Welk slot heb ik nodig? Doordat we vele sloten hebben kunnen we ons voorstellen dat u het lastig vindt om te bepalen welk slot u moet hebben.
Ons uitgebreide overzicht met maten moet u daarbij helpen om uit te zoeken welke u nodig heeft.

Hieronder een overzicht aan sloten die we hebben:
 

Review toevoegen
slot, sloten, aanhangerslot, aanhangwagenslot, aanhanger slot, disselslot, disselsloten, discusslot

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen