Accutester klein model, 12 Volt

Accutester klein model, 12 Volt
0 Reviews | Review toevoegen

Accutester klein model met ledindicator 12 volt (AUTM-01300).

Artikelnummer

AUTM-01300 

Verzendkosten

€ 5,50 

Standaard levertijd

1 - 2 werkdagen

EAN

8712006014784  

€ 22,50
€ 17,50
prijs is incl. BTW per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Accutester 12 volt,klein model, akkutester akku tester  (AUTM-01300).


  • Een mooie compacte accutester met led indicator.
  • Geschikt voor 12 volt accu's en laadspanning Dynamo (14.4 Volt)

  • Accutester klein model , Batterij tester, Accu testapparaat. Deze accu tester sluit u gemakkelijk aan op bijvoorbeeld een 12 volt aansluiting. De accutester is handig voor zowel de recreatie als de watersport, denk daarbij aan bijvoorbeeld elektrische varen of in de caravan. Alle handelingen zijn snel en eenvoudig uit te voeren. Zo heeft u toch een beetje een indruk hoe het met de accu is. Klein formaat en licht van gewicht, gemakkelijk mee te nemen. Een mooie compacte accutester met led indicator. Geschikt voor 12 volt accu's en laadspanning Dynamo (14.4 Volt)

Geschikt voor autoaccu, bootaccu, motoraccu, en overige accu's.
 

Accu tester

Niets is zo vervelend als onderweg met een lege accu te komen staan. Verstandige automobilisten hebben daarom altijd een accu tester voorradig in de standaard uitrusting van hun auto, zodat ze nooit het onwenselijke probleem krijgen van stil komen te staan op de weg. Wie zo nu en dan zijn accu aan een test onderwerpt met behulp van een accu tester ondervangt dit mogelijke probleem.
Accu testers zijn er voor vele toepassingen; niet alleen voor personenauto’s, maar bijvoorbeeld ook voor grasmaaimachines of tractoren. Een accu tester ontlaadt de accu en registreert de spanning en de stroom. Hiermee hebt u snel en nauwkeurig een indruk van de laadtoestand en de belastbaarheid van de accu. De testers zijn vanwege hun simpele gebruiksmenu logisch in gebruik en de gegevens zijn voor iedereen te interpreteren. Zodoende kunt u met zo’n apparaatje heel gemakkelijk binnen korte tijd zien of een accu nog te redden is of niet meer als startaccu kan worden gebruikt. U sluit de accupoolklemmen kinderlijk eenvoudig aan en u hebt resultaat! Met een simpele druk op de knop wordt de kwaliteit van de acculading weergegeven op het display.

Vele soorten en maten

Accu testers zijn er in vele soorten en maten. Trailer And Tools biedt u op dit gebied een breed assortiment aan. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen die natte accu’s kunnen testen, of van sommige hoeft u de accu niet los te koppelen alvorens de accu tester te gebruiken. Sommige modellen kunnen in de auto worden ingebouwd. Ook hebt u de keuze tussen analoog of digitaal. In dat laatste geval krijgt u er bijgeleverde software bij, zodat u via een computer alle gegevens kunt vergelijken of controleren.
Alle accu testers die wij verkopen zijn veilig. Zo zijn ze getest op fluctuaties op het gebied van temperatuur en spanning. Ook zijn ze beveiligd tegen verkeerde polariteit en genereren ze geen warmte of vonken. Tevens zijn er bij Trailer And Tools diverse aanverwante accessoires te koop. U kunt hierbij denken aan zaken als een refractometer of een accuzuurtester.

Trailerandtools.nl

Heeft u interesse in een accu tester, of u wilt meer informatie hierover, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een aankoop doen kan op een gemakkelijke manier snel en online in de webshop van Trailer And Tools. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd een beroep doen op onze ervaren medewerkers. Het kan immers zijn dat u niet weet welk model u zoekt of onvoldoende op de hoogte bent over de mogelijkheden. Trailerandtools.nl is gevestigd in Hengelo. U kunt zowel onze winkel annex showroom bezoeken of anders gebruik maken van de webshop.


Hieronder een link voor het starten van een slechte of kapotte accu, en stukje uitleg over auto accu's.
https://www.trailerandtools.nl/auto-met-slechte-of-kapotte-accu-starten

Onze accu gerelateerde producten hebben we onderverdeeld in verschillende subgroepen.
Welke groepen hebben we allemaal die vallen onder de accuproducten:

Hoofstroomschakelaars
Contactsloten
Acculaders
Accutesters
Accupoolklemmen
Startkabelklemmen
Startkabels

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.