Accutester

Weergave:


Bezig met laden...
Accutester, 6 en 12 volt accu's, geschikt tot 100 Ampere
Accutester, 6 en 12 volt accu's, geschikt tot 100 Ampere
(0)
€ 25,00 *
Prijs per stuk
Bekijk
Accutester klein model, 12 Volt
Korting -22%
Accutester klein model, 12 Volt
(0)
€ 22,50 € 17,50 *
Prijs per stuk
Accutester klein model, 12 Volt
Korting -22%
Accutester klein model, 12 Volt
(0)
€ 22,50 € 17,50 *
Prijs per stuk

Accu tester

 
Niets is zo vervelend als onderweg met een lege accu te komen staan. Verstandige automobilisten hebben daarom altijd een accu tester voorradig in de standaard uitrusting van hun auto, zodat ze nooit het onwenselijke probleem krijgen van stil komen te staan op de weg. Wie zo nu en dan zijn accu aan een test onderwerpt met behulp van een accu tester ondervangt dit mogelijke probleem.
Accu testers zijn er voor vele toepassingen; niet alleen voor personenauto’s, maar bijvoorbeeld ook voor grasmaaimachines of tractoren. Een accu tester ontlaadt de accu en registreert de spanning en de stroom. Hiermee hebt u snel en nauwkeurig een indruk van de laadtoestand en de belastbaarheid van de accu. De testers zijn vanwege hun simpele gebruiksmenu logisch in gebruik en de gegevens zijn voor iedereen te interpreteren. Zodoende kunt u met zo’n apparaatje heel gemakkelijk binnen korte tijd zien of een accu nog te redden is of niet meer als startaccu kan worden gebruikt. U sluit de accupoolklemmen kinderlijk eenvoudig aan en u hebt resultaat! Met een simpele druk op de knop wordt de kwaliteit van de acculading weergegeven op het display.
 

Vele soorten en maten

 
Accu testers zijn er in vele soorten en maten. Trailer And Tools biedt u op dit gebied een breed assortiment aan. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen die natte accu’s kunnen testen, of van sommige hoeft u de accu niet los te koppelen alvorens de accu tester te gebruiken. Sommige modellen kunnen in de auto worden ingebouwd. Ook hebt u de keuze tussen analoog of digitaal. In dat laatste geval krijgt u er bijgeleverde software bij, zodat u via een computer alle gegevens kunt vergelijken of controleren.
Alle accu testers die wij verkopen zijn veilig. Zo zijn ze getest op fluctuaties op het gebied van temperatuur en spanning. Ook zijn ze beveiligd tegen verkeerde polariteit en genereren ze geen warmte of vonken. Tevens zijn er bij Trailer And Tools diverse aanverwante accessoires te koop. U kunt hierbij denken aan zaken als een refractometer of een accuzuurtester.
 

Trailerandtools.nl

 
Heeft u interesse in een accu tester, of u wilt meer informatie hierover, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een aankoop doen kan op een gemakkelijke manier snel en online in de webshop van Trailer And Tools. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd een beroep doen op onze ervaren medewerkers. Het kan immers zijn dat u niet weet welk model u zoekt of onvoldoende op de hoogte bent over de mogelijkheden. Trailerandtools.nl is gevestigd in Hengelo. U kunt zowel onze winkel annex showroom bezoeken of anders gebruik maken van de webshop.| Meer