lashandschoen, lashandschoenen lashandschoen, lashandschoenen lashandschoen, lashandschoenen lashandschoen, lashandschoenen
21% KORTING
lashandschoen, lashandschoenen
lashandschoen, lashandschoenen
lashandschoen, lashandschoenen
lashandschoen, lashandschoenen

Las handschoenen, lashandschoenen, 1 paar

Las handschoenen , lashandschoenen, 1 paar (LASA-00006).


Artikelnummer:LASA-00006 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423654419487

Adviesprijs € 9,50
7,50 incl. BTW *
€ 6,20 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Las handschoenen, lashandschoen, lashandschoenen (LASA-00006).

 
  • Lederen las handschoenen voor optimale bescherming en makkelijk ingebruik.
  • 1 paar
  • Las handschoenen , Lederen Handschoen , Lasgereedschap , Handschoen.
     

Handschoenen

De naam zegt het als: lashandschoenen worden gebruikt tijdens het lassen. De handschoenen die u hier vindt hebben allen eigenschappen die nodig zijn tijdens het lassen. Zo zijn ze bestand tegen metaalvonken, zijn ze gemaakt van vlamvertragend materiaal, zijn ze isolerend tegen contact- en convectiehitte, beschermen ze tegen elektrische schokken en zijn ze altijd snij-, schuur-, scheur- en prikbestendig.   Las handschoenen zijn daarnaast altijd voorzien van een lange mouw. Naast alleen uw handen dienen uw onderarmen immers ook beschermd te worden. Lederen las handschoenen voor optimale bescherming en makkelijk ingebruik. 

 

Wij hebben een groot assortiment aan lasbenodigheden en metaalbewerkings gereedschappen. Hieronder vindt u een categorie overzicht van al deze producten,  als je op een categorie klikt dan kom je in deze omgeving terecht:
 

 

Waarom las handschoenen

Tijdens het lassen heb je handschoenen nodig die tegen extreme hitte en vrijkomende vonken bestand zijn. Deze speciale lashandschoenen zijn er in verschillende leersoorten en hebben vaak stiksels van Kevlar garen, die een sterke naad hebben en vlamwerend zijn. Afhankelijk van jouw lasklus kies je voor de meest geschikte handschoen. Zo bestaan er lange handschoenen die ook je polsen en onderarmen beschermen; ideaal als je je arm tijdens detailwerkzaamheden op het werkstuk wil laten rusten. Maar TIG lassen vraagt ook om andere handschoenen dan MIG/MAG lassen. Bij nauwkeurig TIG lassen moet je je vingers soepel kunnen blijven bewegen, terwijl je bij het grovere MIG/MAG lassen een dik gevoerde handschoen nodig hebt.
Bron: Youtube
 
Review toevoegen
lashandschoen, lashandschoenen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen