Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO
33% KORTING
Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO
Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO
Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO
Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO

Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO

MERK: GEKO

Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO (LUCH-08353).


Artikelnummer:LUCH-08353 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477133671

Adviesprijs € 45,00
30,00 incl. BTW *
€ 24,79 excl. BTW
Voorraad: 4 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO (LUCH-08353).

Een mini pneumatische stiftslijper van het gerenommeerde merk GEKO met 1/4" luchtaansluiting. De stiftslijper wordt geleverd met een set accessoires. Ideaal voor werkzaamheden op krappe en moeilijk bereikbare plaatsen.
 

Specificaties:
 

 • Rotatiesnelheid: 25.000 rpm
 • Luchtverbruik: 98 l/min
 • Luchtaansluiting: 1/4"
 • Lengte slijper: 152 mm


Inhoud:
 

 • Pneumatische slijper
 • 5x slijpstenen
 • 2x steeksleutels: 12, 17 mm
 • 1x nippel 1/4"
 • 2x spantangen 3 en 6 mm
 

LUCHTGEREEDSCHAP


Luchtgereedschap, ook wel pneumatisch gereedschap genoemd, wordt vaak gebruikt in combinatie met een compressor. De compressor kan aan het gereedschap worden gekoppeld met een persluchtslang. De luchtdruk uit de compressor zorgt ervoor dat het luchtgereedschap gaat werken. 

 

Wat is luchtgereedschap?


Luchtgereedschappen werken op lucht zoals het woord ook al aangeeft of doormiddel van gassen die ervoor zorgen dat cilinders, pompen en gereedschappen worden aangedreven. Maar in de meeste gevallen gaat het daarbij om lucht. Het principe komt voor in pneumatische boren, slijpmachines, slagmoersleutels, polijsmachines, maar ook in compressoren en schuurmachines. Voordelen daarbij zijn dat de gereedschappen relatief klein en flexibel zijn, niet veel wegen en eenvoudig in de bediening zijn. Ook voordeel is dat u geen stroompunt nodig heeft en het gereedschap erg veilig is. 

 

Welke soorten luchtgereedschap heb je allemaal? 


Trailer and Tools heeft een ruime collectie luchtgereedschappen die allemaal andere doelen dienen. Maar we hebben een groot deel van ons assotiment gericht op de automotive indurstrie en bouwindustrie. Hierbij moet u denken aan haakse slijpers, slagmoer sleutels, verfspuiten, stiftslijpers, polijsmachines, nietmachines, luchtslangen, luchttules, bandenpompen, luchtspuiten, reduceerventielen, bandenruwers, caramelslijpers, reciprozagen, carroserie zagen, haakse boormachines, schuurmachines.
 

Wat zijn de voordelen van het gebruik van luchtgereedschap, compressor gereedschappen?

 
 • Luchtgereedschappen werken onafhankelijk van stroompunten
 • Luchtgereedschappen zijn erg veilig
 • Luchtgereedschappen zijn licht in gewicht.
 • Hebben relatief weinig ruimte nodig, zowel om er mee te werken als het op te bergen.


Een Drukregelaar of reduceerventiel: 

Wanneer je luchtdrukgereedschap met een te hoge werkdruk gebruikt, slijt je gereedschap sneller en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Met een drukregelaar of reduceerventiel kun je de werkdruk gemakkelijk instellen en vasthouden. Doordat de toevoer van luchtdruk constant is, kan het aangesloten gereedschap bovendien optimaal zijn werk doen. Drukregelaars zijn te gebruiken met een compressor. Aflezing van de regelaar is in MPa en Psi.


Wat is een stiftslijper?

Soms kom je met het slijpen in een situatie waar je niet makkelijk bij kan met een gewone slijpmachine. Dan heb je de stiftslijper haaks dan is het meestal wel mogelijk. De professionele stift slijper is geschikt voor slijpen, ontbramen, polijsten, finishen en materen. De stiftslijper ligt goed in de hand doordat hij werkt op perslucht. Hij is een stuk lichter dan een electrische omdat hij geen motor heeft.


Hieronder vindt u een categorie overzicht van alle luchtgereedschap die Trailer and Tools verkoopt. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke compressor luchtgereedschappen we allemaal voor u hebben.
 
Review toevoegen
Pneumatische stiftslijper set - Stiftslijpers - Stift slijper - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen