lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker lagertrekker,  trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker, 3 poot lagertrekker, pulleytrekker lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker, 3 poot lagertrekker, pulleytrekker
36% KORTING
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker
lagertrekker,  trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker, 3 poot lagertrekker, pulleytrekker
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker, 3 poot lagertrekker, pulleytrekker

Poelietrekker set, 3 delig, Lagertrekker, Pulley trekker, Höfftech

Poelietrekker set, lagertrekker 3 delig 80 mm , 100 mm , 150 mm (GERE-01155).


Artikelnummer:GERE-01155 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:7423652788769

Adviesprijs ‚ā¨¬†27,50
17,50 incl. BTW *
‚ā¨¬†14,46 excl. BTW
Voorraad: 6 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Poelietrekker set, lagertrekker 3 delig (GERE-01155).
 

Pulleytrekker, pulley trekker, lager trekker, poelitrekker, lagertrekker, poelie trekker, schijftrekker

  • 1 x 2 poot 3" (80 mm / 8 cm)
  • 1 x 3 poot 4" (100 mm / 10 cm)
  • 1 x 3 poot 6" (150 mm / 15 cm)
     
Poelietrekker set 80 mm 100 mm 150 mm , Poelie trek set , 3 delige poelie trekker set. Een poelietrekker is een gereedschap waarmee flenzen, lagers en koppelingen van een as gehaald kunnen worden. Een poelietrekker kan bestaan uit twee of drie "grijpers". De werking van de poelietrekker is door de grijpers achter bijvoorbeeld een lager te haken en dan de bout tegen de as waarop het lager zit te draaien. Vervolgens wordt met een steek- of ringsleutel de zeskantige kop van de bout aangedraaid totdat het lager los komt. 


  • Bron Video: YouTube

Poelietrekker

Iedereen die in welk opzicht ook werkzaam is in de automotive wereld zal het belang van een goed uitgeruste werkplaats of garage kennen. Gereedschap, onderdelen en toebehoren die in de keuze daarvan geschikt zijn voor iedere werkplek en een garantie in kwaliteit kennen, zijn dan erg belangrijk. Trailer And Tools is uw aanbieder van automotive gereedschap en automotive onderdelen. Wij bieden u een zeer breed en divers aanbod aan artikelen waarmee u uw werkplaats of garage compleet kunt maken.
Wij begrijpen het belang van kwaliteit en selecteren al onze producten hierop. Dit betekent echter niet dat u bij bang hoeft te zijn dat u bij ons teveel betaalt. Ook als het aankomt op een poelietrekker ontdekt u het aanbod hiervoor bij ons.

Een poelietrekker voor iedere werkplaats

Als u op zoek bent naar een poelietrekker dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat te denken van een hydraulische poelietrekker of een driedelige set. Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres voor alle keuze als het aankomt op een poelietrekker, ook het toebehoren vindt u bij ons. Een lagertrekkerset of een nokkenas wieltrekkerset: het zijn slechts voorbeelden van wat u van ons kan verwachten.
Voor vrijwel iedere werkplek bieden wij het aanbod aan de verschillende benodigdheden. Het kan gaan om een poelietrekker, maar ons assortiment biedt u nog veel meer en dan wel onder voor u zeer gunstige voorwaarden.

De vele voordelen van Trailer And Tools

Bij Trailer And Tools bieden we u niet alleen de beschikking over ons zeer uitgebreide en diverse assortiment, ook de randvoorwaarden zijn in uw voordeel. Zo hanteren wij ook een grote voorraad. Dit betekent dat we in staat zijn om uw bestelling af te ronden. U heeft deze dus vlug in huis en kunt er vlot mee aan de gang. Een grote voorraad betekent ook dat we u zeer voordelige prijzen kunnen aanbieden voor ons gehele aanbod, en dat is natuurlijk wel mooi meegenomen!
Ook als u vragen heeft, bent u bij ons welkom. Technische vragen, weten welk artikel het beste bij uw situatie passen of als u iets niet kunt vinden; onze vakkundige medewerkers helpen u graag.
Bent u iemand die liever in een ‘echte’ winkel de producten koopt, ook dan hebben wij de mogelijkheid voor u. in Hengelo ontdekt u onze 600m2 grote showroom. Hier kunt u een goed beeld krijgen van wat we u kunnen aanbieden en een kop koffie is nooit teveel gevraagd!
Uw poelietrekker ontdekt u bij ons.
Review toevoegen
lagertrekker, polie trekker, polietrekker, lagertrekker, lager trekker

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen