Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO
15% KORTING
Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO
Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO
Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO

Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO

MERK: GEKO

Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO (AUTM-02439).


Artikelnummer:AUTM-02439 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:5901477107559

Adviesprijs ‚ā¨¬†32,50
27,50 incl. BTW *
‚ā¨¬†22,73 excl. BTW
Voorraad: 4 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO  (AUTM-02439).

Het ontwerp met 3 armen zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de trekkrachten bij het uitschuiven van lagers, tandwielen, poelies, vliegwielen zonder de as te beschadigen. Dubbelzijdige armen maken het verwijderen van binnen- en buitenringen op verschillende dieptes mogelijk.


Producteigenschappen:
 
  • 3-armige constructie
  • Verstelbare trekarmen voor dubbelzijdig gebruik
  • Amen van gesmeed en gehard staal
  • Bediend met een 14 mm sleutel/dop

Technische data:
 
  • Armlengte: 200 mm
  • Schroefdraad lengte: 185 mm

Poelietrekker 2-3 poot 8 duims , Poelie trekker , pulley trekker. Een poelietrekker is een gereedschap waarmee flenzen, lagers en koppelingen van een as gehaald kunnen worden. Een poelietrekker kan bestaan uit twee of drie "grijpers". De werking van de poelietrekker is door de grijpers achter bijvoorbeeld een lager te haken en dan de bout tegen de as waarop het lager zit te draaien. Vervolgens wordt met een steek- of ringsleutel de zeskantige kop van de bout aangedraaid totdat het lager los komt. 


  • Bron Video: YouTube


Wat is een poelietrekker? 


Poelietrekker is een stuk gereedschap die gebruikt wordt voor het installeren en of verwijderen van verschillende mechanische poelies en soortgelijke ingedrukte of ingedrukte mechanische onderdelen. Hoewel het veel gebruikt wordt  voor het verwijderen en installeren van riemschijven, lagers en tandwielen, Vliegwiel demonteren, Ruiterwisserarm demonteren, Tandwiel los trekken van de naaf, Naaftrekker, Nokkenasriemwiel van de as af trekken, Krukaspoelie demonteren, Keerringen verwijderen en los trekken, Binnenlager los trekkenLager van steekassen, verwijderen Riemwiel, verwijdering Kogellager, demonteren. Riemschijf verwijderen of los maken voor auto's, vrachtwagens, tractoren en motoren, maar zo worden poelietrekgereedschappen ook gebruikt in een verscheidenheid aan industriële en consumententoepassingen. De meeste poelitrekkers en pullers zijn ontworpen om ronde delen te grijpen en vast te houden die anders geen duidelijke grijp- of hefboompunten hebben. De pullers zijn Verschillend in grootte, constructie en werking. 


Wat is het voordeel van het gebruik van een poelietrekker? 


Het voordeel van het gebruik van een poeliestrekker is de zorgvuldigheid en gecontroleerdhied die het kan uitgeoefende met tegendruk om schade aan componenten of omringende machines tijdens het verwijderen of installeren van poelies, lagers, tandwielen en schalen te voorkomen.

Tevens is het een tijdbesparende manier in de reparaties en demontage van uw motor onderdelen. 

Bij het gebruik van een poelietrekker is het aanbevolen om olie te gebruiken op alle glijdende en schroevende delen. Vet ook de spindel van uw poelietrekker in zodat deze zuiver over de spoet of draad glijd.
Pas de trekker op de juiste manier toe, de haken goed achter het trekkende gedeelte en de spindel goed in het middel gecentreerd staat. Gebruik als dat mogelijk is de goede druk kop, zodat deze juist op het oppervlakte staat die je weg wilt drukken of waar je met je spindel op staat om de druk op uit te oefenen. Eventueel kan je andere bekken, haken gebruiken om achter de poelie te zetten, soms moeten de haken of bekken iets langer zijn en soms juist korter of dunner om er goed achter te komen.
Zorg ervoor dat de poten van uw pulley niet achter het te trekken voorwerp schiet. 

Bij een 3 armige pulley heeft het een betere druk verdeling als bij een 2 armige pulley, maar soms kan je niet anders dan de 2 poot poelie te moeten gebruiken. Je hebt ook poelietrekkers waarvan je de poten kunt verlengen omdat de pulley soms verder verdiept ligt. Naast de diepts is de spanwijdte ook erg belangrijk. Er zijn weinig wielen die dezelfde diameter hebben, dus om hem goed te spannen moet je de poten kunnen verstellen.


Welke soorten poelietrekkers zijn er allemaal?


-Handmatige poelietrekkers
-De harmonische trekkers
-Hydraulische poelie trekkers
-Pneumatische, luchtdruk poelietrekkers
-2 poot poelietrekkers
-3 poot poelietrekkers
-Binnenlager trekkers
-Buitenlager trekkers

 

Waar denk je aan bij autogereedschap?


Hieronder een overzicht van verschillende onderdelen van de auto en een directe link naar de gereedschappen voor dat onderdeel:

Autogereedschap voor de banden
Autogereedschap voor de automotor
Autogereedschap voor de autobeplating, corrosserie
Autogereedschap voor de remmen
Autogereedschap voor de autolak
Autogereedschap voor de autoruiten
Autogereedschap voor de vloeistoffen in de auto
Autogereedschap voor het motorblok te reviseren
Autogereedschap voor de autoveren, schokdempers
Autogereedschap voor de ophanging en wegligging

De professionele gereedschappen die wij u aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit maar ook zeer zeker betaalbaar. We proberen dan ook altijd een goede prijs kwaliteit verhouding te crieëren.
Naast het autogereedschap hebben we ook een breed assortiment aan handgereedschap wat zeer gemakkelijk kan zijn bij het monteren en demonteren van onderdelen op en aan uw auto. 

Review toevoegen
Poelietrekker - 200x185 mm - Lagertrekker - 8 duims - 3 poot - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen