Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA
22% KORTING
Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA
Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA
Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA
Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA

Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA

MERK: ASTA/SATRA

Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA (GERE-03329).


Artikelnummer:GERE-03329 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:5901583515392

Adviesprijs ‚ā¨¬†22,50
17,50 incl. BTW *
‚ā¨¬†14,46 excl. BTW
Voorraad: 2 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA (GERE-03329).

Een verstelbare universele tang en sleutel van Trailer and Tools. Met 7 verschillende posities. Gladde, zelfklemmende platte bekken maken schadevrij werken aan buizen, bevestigingen, vierkante, zeshoekige of ronde vormen (bereik tussen 0-45 mm). Gemaakt van hoogwaardig chrome vanadium staal met comfortabele handgrepen en antislip PVC.

Specificaties:
 
  • Lengte : 250 mm
  • Bereik : 0-45 mm
  • Verstelbare bek


Wat is een waterpomptang? 

De waterpomptang is van oorsprong een stuk gereedschap van de loodgieter, wat uit de naam is af te leiden. Desondanks behoort ze ook tot de standaarduitrusting van veel andere vaklieden. Dat heeft te maken met haar veelzijdigheid, en de grote krachten die men ermee kan uitoefenen, gebaseerd op het hefboomprincipe. De bekken van deze tang zijn licht getand om de grip te verbeteren, met in het midden een ronde of driehoekige uitsparing om rond of hoekig materiaal, zoals staf, buis of vierkante moerkoppen, stevig vast te grijpen. Het scharnier aan het eerste been is verstelbaar over een sleuf in het tweede been, zodat de tang een ruim bereik heeft.


Hieronder vindt u een categorie overzicht verschillende soorten tangen van Trailer and Tools.
Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke soort tangen we allemaal voor u hebben.

 

Waterpomptangen in diverse grote's en maten bij ons te krijgen!

 
Niet alleen voor aanhangwagenbenodigdheden en allerlei automotive gereedschap is Trailer And Tools uw partner, ook degelijk en gunstig geprijsd handgereedschap kunt u bij ons verkrijgen. Wij hebben daarin een breed en gevarieerd aanbod. Dit handgereedschap is ingedeeld in overzichtelijke categorieën, zodat u snel kunt vinden waar u naar op zoek bent. Bij handgereedschap denken veel mensen direct aan tangen, en wat dat betreft zit u goed bij Trailer And Tools. Ook onze tangen zijn verkrijgbaar in een diverse sortering, die overzichtelijk is ingedeeld. Een soort tang die niet mag ontbreken is natuurlijk de waterpomptang. Niet alleen mensen die graag klussen, maar vrijwel iedereen heeft zo af en toe wel baat bij een waterpomptang. Gelukkig kunt u bij ons diverse degelijke modellen verkrijgen tegen een aantrekkelijke prijs.
 

Kies uit diverse waterpomptangen, kleine, middel en zeer grote tangen.

 
Met een waterpomptang kunt u goede grip op materialen krijgen, en door de verstelbaarheid kunt u materialen van allerlei groottes en vormen goed vastgrijpen. Trailer And Tools biedt waterpomptangen van diverse lengtes aan, en daarnaast kunt u kiezen uit een platte of gekromde bek. Welke u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat de kwaliteit zo degelijk is dat u de waterpomptang langdurig kunt gebruiken. Zoekt u ook nog andere tangen of ander gereedschap? Bekijkt u dan de rest van ons gunstig geprijsde assortiment. Ons veelzijdige aanbod maakt de kans groot dat wij het gereedschap hebben dat u nodig heeft voor uw klus.


Bestel uw gereedschap snel en gemakkelijk, dan heeft u het snel in huis

U kunt uw gekozen artikelen snel en eenvoudig bestellen, dan heeft u ze snel in huis of op uw werkplek. Naast artikelen bestellen in onze webshop is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze vestiging in Hengelo, Overijssel. In dit ruime pand staan onze artikelen uitgestald en staat ons personeel tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Trailer And Tools, voor al uw gereedschap, en meer.
Review toevoegen
Verstelbare waterpomptang - 250 mm - Waterpomp tang - ASTA

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen