Waterpomptang - 300 mm - Verstelbare tang - GEKO Waterpomptang - 300 mm - Verstelbare tang - GEKO
29% KORTING
Waterpomptang - 300 mm - Verstelbare tang - GEKO
Waterpomptang - 300 mm - Verstelbare tang - GEKO

Waterpomptang - 300 mm - Verstelbare tang - GEKO

MERK: GEKO

Waterpomptang - 300 mm - Verstelbare tang - GEKO (GERE-04416).


Artikelnummer:GERE-04416 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:5901477152672

Adviesprijs ‚ā¨¬†17,50
12,50 incl. BTW *
‚ā¨¬†10,33 excl. BTW
Voorraad: 12 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Waterpomptang - 300 mm - Verstelbare tang - GEKO (GERE-04416).


De verstelbare waterpomptang van 300 mm is een hulpmiddel dat is ontworpen om het comfort en de efficiëntie tijdens het werken te vergroten.

Het belangrijkste voordeel van deze tang is de zelfklemmende werking op buizen en moeren, waardoor een uitzonderlijke gripstabiliteit wordt gegarandeerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het mogelijk wegglijden van de klembekken. Hierdoor neemt de efficiëntie van het werken met de tool aanzienlijk toe. Het ontwerp van de tang is bovendien verrijkt met speciaal geharde kaken, waardoor niet alleen een duurzame en betrouwbare grip, maar ook een uitstekende slijtvastheid wordt gegarandeerd.

Eigenschappen:
 
  • Gemaakt van duurzaam CrV-gereedschapsstaal
  • Aanpasbaar aan verschillende maten buizen en objecten

Specificaties:
 
  • Totale lengte: 300 mm
  • Bek opening tot 60mm
  • Materiaal: CrV-staal
  • Kaken: gehard
  • Handgreep: antislip


Wat is een waterpomptang? 

De waterpomptang is van oorsprong een stuk gereedschap van de loodgieter, wat uit de naam is af te leiden. Desondanks behoort ze ook tot de standaarduitrusting van veel andere vaklieden. Dat heeft te maken met haar veelzijdigheid, en de grote krachten die men ermee kan uitoefenen, gebaseerd op het hefboomprincipe. De bekken van deze tang zijn licht getand om de grip te verbeteren, met in het midden een ronde of driehoekige uitsparing om rond of hoekig materiaal, zoals staf, buis of vierkante moerkoppen, stevig vast te grijpen. Het scharnier aan het eerste been is verstelbaar over een sleuf in het tweede been, zodat de tang een ruim bereik heeft.

Hieronder vindt u een categorie overzicht verschillende soorten tangen van Trailer and Tools. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke soort tangen we allemaal voor u hebben.
 

Waterpomptangen in diverse grote's en maten bij ons te krijgen!

 
Niet alleen voor aanhangwagenbenodigdheden en allerlei automotive gereedschap is Trailer And Tools uw partner, ook degelijk en gunstig geprijsd handgereedschap kunt u bij ons verkrijgen. Wij hebben daarin een breed en gevarieerd aanbod. Dit handgereedschap is ingedeeld in overzichtelijke categorieën, zodat u snel kunt vinden waar u naar op zoek bent. Bij handgereedschap denken veel mensen direct aan tangen, en wat dat betreft zit u goed bij Trailer And Tools. Ook onze tangen zijn verkrijgbaar in een diverse sortering, die overzichtelijk is ingedeeld. Een soort tang die niet mag ontbreken is natuurlijk de waterpomptang. Niet alleen mensen die graag klussen, maar vrijwel iedereen heeft zo af en toe wel baat bij een waterpomptang. Gelukkig kunt u bij ons diverse degelijke modellen verkrijgen tegen een aantrekkelijke prijs.
 

Kies uit diverse waterpomptangen, kleine, middel en zeer grote tangen.

 
Met een waterpomptang kunt u goede grip op materialen krijgen, en door de verstelbaarheid kunt u materialen van allerlei groottes en vormen goed vastgrijpen. Trailer And Tools biedt waterpomptangen van diverse lengtes aan, en daarnaast kunt u kiezen uit een platte of gekromde bek. Welke u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat de kwaliteit zo degelijk is dat u de waterpomptang langdurig kunt gebruiken. Zoekt u ook nog andere tangen of ander gereedschap? Bekijkt u dan de rest van ons gunstig geprijsde assortiment. Ons veelzijdige aanbod maakt de kans groot dat wij het gereedschap hebben dat u nodig heeft voor uw klus.


Bestel uw gereedschap snel en gemakkelijk, dan heeft u het snel in huis

U kunt uw gekozen artikelen snel en eenvoudig bestellen, dan heeft u ze snel in huis of op uw werkplek. Naast artikelen bestellen in onze webshop is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan onze vestiging in Hengelo, Overijssel. In dit ruime pand staan onze artikelen uitgestald en staat ons personeel tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden. Trailer And Tools, voor al uw gereedschap, en meer.
Review toevoegen
Waterpomptang - 300 mm - Verstelbare tang - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen