Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO
25% KORTING
Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO
Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO
Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO
Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO
Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO

Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO

MERK: GEKO

Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO (LUCH-08040).


Artikelnummer:LUCH-08040 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477121739

Adviesprijs € 40,00
30,00 incl. BTW *
€ 24,79 excl. BTW
Voorraad: 5 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO (LUCH-08040).

Een luchtreinigingspistool met reservoir van Trailer and Tools. Een geweldig hulpmiddel voor het reinigen en verwijderen van stof en vlekken van moeilijk bereikbare plaatsen zoals stoelrails, deurbekledingen, dashboards, bekleding en zelfs carrosserieën. Te gebruiken met een compressor.


Eigenschappen:
 

  • Krachtige reinigingsactie - perslucht vernevelt vuil en puin
  • Voor nat of droog gebruik met of zonder wasmiddel


Specificaties:
 

  • Reservoir inhoud: 1 liter
  • Aanbevolen druk: 5 - 8 bar
  • Werktemperatuur: 10 - 50°C
  • Aansluiting: 1/4"

Vloeistofspuit, Vloeistof spuit, Verfspuit, Verf spuit. Met een vloeistofspuit op lucht maak je bijvoorbeeld je velgen eenvoudig en met grote precisie en kracht schoon. De perslucht vloeistofspuit is ideaal voor het in- en opspuiten van koude reinigingsmiddelen, wasmiddelen en sproei-olie. Maar ook voor het in de was zetten, verzegelen en impregneren van oppervlakken. Deze op perslucht werkende vloeistoefspuit is van aluminium gemaakt en heeft ook een aluminium beker. Zeer geschikt voor professioneel gebruik.


Wat is een airbrush?

Een airbrush is een kleine, op basis van lucht werkende verfspuit die verschillende inkt- en verfsoorten kan verwerken. 


Wat kan je met een airbrush?

In een airbrush kunt u bijna alle kleuren gebruiken. Van acryl, lak en textielverf tot voedingskleurstoffen en speciale make-up kleuren, alles is mogelijk. Acrylverven op basis van water zijn het meest geschikt voor beginners.


Hoe werkt een airbrush?

Een airbrush werkt als volgt. De toevoer van lucht vanuit de compressor wordt via een ventiel dat de luchthoeveelheid regelt doorgevoerd naar de airbrush. Door het venturi-effect komt er een onderdruk in de pen die de verf/inkt gelijkmatig in een nevel meezuigt en verspreidt op het te bespuiten object.


Wat is een verfspuit?

Een verfspuit bestaat uit een hervulbaar vat waarop een spuitdeel is geplaatst dat via een slang met een compressor of met een vat met gecomprimeerde lucht is verbonden. Gebruik wordt gemaakt van het venturi-effect. De einduitvoering kan 'groot' zijn, met bijvoorbeeld een vat van een liter, nog draagbaar door de persoon die ermee rondloopt. En wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het aanbrengen van lak op een auto. De uitvoering kan ook klein zijn, met een vaatje van enkele kubieke centimeters.  Deze laatste uitvoering wordt airbrush genoemd en wordt onder meer gebruikt om grafisch werk in te kleuren. Voor graffitiwerk wordt meestal een spuitbus gebruikt waarbij verf en drijfgas in één vat zijn samengebracht.


Hoe werkt een verfspuit?

Een verfspuit bestaat uit diverse onderdelen, namelijk een hervulbaar vat met verf, een slang met compressor en een spuitdeel. In het hervulbare vat doet u de verf die u wil gebruiken. Zet u de spuit aan, dan gaat de compressor werken. Door gecomprimeerde lucht te gebruiken, komt er verf in de slang. Door het spuitdeel te gebruiken, kunt u de verf op het te verven oppervlak aanbrengen. Is de verf op, dan vult u het vat weer aan. Nu kunt u weer verder gaan met verven, tot het volledige oppervlak geverfd is.


Wat is een verfspuitnaald?

De naald wordt ook wel het mondstuk van de verfspuit genoemd. De opening van de sproeier wordt ook wel de nozzle genoemd en zit voorop het spuitpistool. De lak wordt door de nozzle van de verfspuit naar buiten gespoten. Hierin heb je veel verschillende soorten, ze verschillen in breedte en verbruik, dus hoeveel vloeistof ze per minuut spuiten.


Hieronder vindt u een categorie overzicht van al onze luchtgereedschap. Door op de categorie te klikken ziet u vervolgens alle producten.
 
Review toevoegen
Vloeistofspuit - 1 Liter - Luchtreinigingspistool met reservoir - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen