werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp

Werklamp houder, Voorbumper plaat, Universele schijnwerper houder

Werklamp houder, Beugel, plaat, Voorbumper, Universeel. Universeel werklamphouder voor op de bumper.


Artikelnummer:AANH-00887 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423655454487

22,50 incl. BTW *
€ 18,60 excl. BTW
Voorraad: 1


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Werklamp houder, Beugel, werklamp bull, Voorbumper, Universele bull bar, nummerplaat bevestigings plaat (AANH-00887).


Universeel werklamphouder voor op de bumper. Past op de meeste auto's, jeeps, vrachtwagens, pick-ups, SUV's, 4x4's, enz. Compatibel met buitenverlichting, mistlampen, stadslichten, led-werklamp en led-lichtbalken met bevestigingsschroeven onderaan (ook compatibel met sommige zijlampen van de zijkant gemonteerd door extra bumpersteunen te gebruiken).

Afmetingen:
 • Totale lengte: 90 mm
 • Totale breedte: 600 mm
 • Totale hoogte: 120 mm
 • Hoek : 90 graden
 • Voor alle afmetingen zie afbeelding!

Specificatie:

 • Universele montagebeugel met behulp van identificatieplaat aan de voorkant
 • Perfect voor bevestiging op de voorbumper aan de zijkant
 • Kleur : Zwart
 • Eenvoudig te installeren, niet boren, geen aanpassing vereist
Universele montagebeugel met behulp van kentekenplaat aan de voorkant vast te zetten, te monteren.
 • Perfect voor bevestiging op de voorbumper aan de zijkant
 • Zwarte kleur poedercoating geanodiseerde afwerking
 • Eenvoudig te installeren, niet boren, geen aanpassing vereist
 • Materiaal: 6061 T6-kwaliteit massief billet aluminium van hoge kwaliteit
 • Totale Lengte is 60 cm en 9 cm hoog(onderkant voetplaat tot bovenkant beugel) en heeft een gewicht van 550 gram.
 • De bevestigingsplaat is 37 cm breed en 10,5 cm diep.
montage:

Universeel after market bumper plaat, past op de meeste auto's, jeeps, vrachtwagens, pick-ups, SUV's, 4x4's, enz
Je kunt het gebruiken voor onderander; buitenverlichting, mistlampen, stadslichten, led-werklamp en led-lichtbalken
De bevestigingsgaten zitten hart op hart 30,5 cm uit elkaar en de binnenste gaten zijn hart op hart 17,5 cm(staande kant, waar de ronde buis aan zit).
De gaten op het gedeelte waar ook de kentekenplaat zit zitten de gaten op 45 cm hart op hart
en de binnenste gaten hart op hart 21,5 cm en op 17 cm.
Alle gaten zijn sleuf gaten en heb je daardoor nog beetje speling op de gaten zitten.

Trailer and Tools heeft u groot assortiment aan verschillende aanhangerverlichting.
Hieronder vindt u een categorie overzicht van al onze aanhanger verlichtingen. Door op de categorie te klikken ziet u vervolgens alle producten
.Waar kan zoal deze werklamp van led voor gebruikt worden?

 • Als werkverlichting op trekkers, tractoren, werkbouwvoertuigen, landbouwvoertuigen en ander soort machine voertuigen waar extra verlichting prettig is om bij te werken.
 • Deze lampen van led kunnen worden gebruikt als extra verlichting bij vroege of late werkzaamheden op de bouw.
 • Als achteruitrijverlichting op aanhangers, vrachwagens, heftrucken, shovels, bermmaaiers, grasmaaiers, golfkarren, scootmobiel, terreinauto's etc.
 • Als werklamp kan deze lamp gebruikt worden in de wegenbouw, scheepsbouw, scheepsverkeer, tijdelijke verlichting op locaties
 • Maar ook voor locaties en werkplekken waar je normaal geen verlichting nodig hebt zou deze verlichting uitermate geschikt zijn als tijdelijke oplossing.
 

Wat zijn de voordelen van een ledlamp? 

 • Laag energieverbruik, lage onderhoudskosten
 • Duurzaam
 • Milieu vriendelijk:In LED verlichting zit geen vervuilend kwik verwerkt, zoals dat bij spaarlampen wel het geval is.
 • Geen opwarmtijd: In een fractie van een seconde is de LED-lichtbron op volle sterkte. De LED-lamp hoeft dus niet opgewarmd te worden zoals bij een spaarlamp het geval is. Een LED-lamp is de snelste lamp ten opzichte van andere lichtbronnen.
 • De Betaalbaarheid.
 • Veel lichtopbrengst.
 • Een LED-lamp van 1,2 Watt wordt vergeleken met een gloeilamp van 25 Watt. De opbrengst van licht wordt echter niet in Watt maar in lumen uitgedrukt De LED LAMP is tot 5X zo efficiënt als een halogeenspot. Dat is dus een ONTZETTEND GROOT verschil. En daarbij gaat een halogeenlamp maximaal 4.000 uren mee, terwijl men bij de LED-lamp spreekt over 50.000 branduren. Maar dan moet de lamp wel goed gekoeld zijn.

 • LED is een puntverlichting en dus eenrichting verlichtingsbron, waarmee je het licht dus veel beter en preciezer kunt positioneren op de plek waar je het wenst.
   

Wat is een ledlamp?


Een LED lamp is een SSL (Solid state lighting) lamp opgebouwd uit een groep van LEDs (licht-emitterende diodes). De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave.Voordelen:-laag energieverbruik, lage onderhoudskosten-Duurzaam-Milieu vriendelijk:In LED verlichting zit geen vervuilend kwik verwerkt, zoals dat bij spaarlampen wel het geval is.-Geen opwarmtijd:
In een fractie van een seconde is de LED-lichtbron op volle sterkte. De LED-lamp hoeft dus niet opgewarmd te worden zoals bij een spaarlamp het geval is. Een LED-lamp is de snelste lamp ten opzichte van andere lichtbronnen.-De Betaalbaarheid.-Veel lichtopbrengst.Een LED-lamp van 1,2 Watt wordt vergeleken met een gloeilamp van 25 Watt.De opbrengst van licht wordt echter niet in Watt maar in lumen uitgedruktDe LED LAMP is tot 5X zo efficiënt als een halogeenspot. Dat is dus een ONTZETTEND GROOT verschil.
En daarbij gaat een halogeenlamp maximaal 4.000 uren mee, terwijl men bij de LED-lamp spreekt over 50.000 branduren.Maar dan moet de lamp wel goed gekoeld zijn.LED is een puntverlichting en dus eenrichting verlichtingsbron, waarmee je het licht dus veel beter en preciezer kunt positioneren op de plek waar je het wenst.

 

EU E-markering en e-markering, Hoe zit dit precies? 


Alle voertuigen met elektrische onderdelen binnen de EU moeten vanaf oktober 2002 te voldoen volgens de ECE-richtlijnen en voorzien te zijn van een E-markering.
Als u een voertuig invoert of als u binnen de Eu landen rijdt met uw voertuig dienen de verlichtingen te zijn voorzien van test certificaten, een nummer en een aanduiding waar de fabrikant is gevestigd. Hiermee wordt aangetoond dat de auto voldoet aan de gestelde eisten in de ECE-richtlijnen. (Economische Commissie van Europa). E-gemarkeerde producten kunnen door de richtlijnen in alle lidstaten zondermeer door de markt geaccepteerd worden waardoor er een vrijere handel ontstaat zonder importbeperkingen. Voorbeelden van producten voorzien van E-markering auto en aanhangwagen lampen, glas, banden, driehoekige waarschuwingsborden, waarschuwingssignaleringen, lichtbalken, zwaailampen, flitslampen, ledlampen, sirenes, voertuigmarkering en voertuig contourmarkering en striping.
Fabrikanten vermelden doormiddel van het E-markeringsnummer het land van productie (of assemblage)
 

Hieronder de E nummers waar het geproduceerd is of waar het in elkaar is gezet:

E1-Duitsland; E2-Frankrijk; E3-Italië; E4-Nederland; E5-Zweden; E6-België; E7-Hongarije; E8 en Tsjechië; E9 - Spanje; E10-Joegoslavië; E11-Britse; E12-Oostenrijk; E13-Luxemburg; E14-Zwitserland; E16-Noorwegen; E17-Finland; E18-Denemarken; E19-Roemenië; E20-Polen; E21-Portugal; E22-Russisch; E23-Griekenland; E25-Kroatië; E26-Slovenië; E27-Slowakije; E28-Wit-Rusland; E29-Estland; E31-Bosnië-Herzegovina; E37-Turkije;
ECE-R112 , ECE-R10 , ECE-R87 ECE-R65, wat wil dat nu zeggen ?
We zien vaak een klassieke fout terugkomen. Consumenten gaan een E-nummer aanzien als keurmerk. Een rondje met daarin een getal wil niets zeggen. Zeker niet als het over een keuring zou gaan. Het getal staat voor een landcode. LET OP! dit E-nummer is alleen een kenmerk waar de lamp gekeurd is en in welk land. Zo staat E4 er bijvoorbeeld voor dat een lamp in Nederland gekeurd is, E9 betekend dat de lamp bijvoorbeeld in Spanje gekeurd is en E1 staat voor Duitsland etc. etc. Het zijn dus absoluut geen ECE-keurmerken.

Met een ECE-R10 keuring is men zeker verzekerd van een storingsvrije werking van de LED lamp. De LED lamp is dan namelijk ook op twee manieren beschermd. Een; de LED lamp stoort zelf niet op andere aanwezige apparatuur en twee, de LED lamp is zelf bestand tegen inkomende storing.
ECE-R112 typegoedkeuring
De type goedkeuring R112 is bedoeld voor grootlicht en verstralers. Met een ECE-R112 keurmerk in de lamp is deze geschikt om op de openbare weg in te zetten als; grootlicht & verstraler. Bij een ECE-R112 goedgekeurde lamp komt een referentie getal, deze moet op de lamp aanwezig zijn. Er zijn twee belangrijke punten om rekening mee te houden:
•    Symmetrie; bij de plaatsing van een ECE-R112 gekeurde lamp moet er symmetrie aanwezig zijn. 2 Koplampen en een Led-bar zou dus niet voldoende zijn om de Led-bar aan te sluiten op het grootlicht en gelijktijdig te laten branden. Bij de montage, om uiteindelijk ook aan de ECE-R112 regulering te voldoen moet u hier wel rekening mee houden..
•    Referentie getal; op de lamp is een referentie getal aanwezig. Als men deze referentie getallen van de koplampen bij elkaar op telt, moet de uitkomst van deze getallen gezamenlijk onder de 100 zitten, om te voldoen aan de ECE-R112 regulering. Vergeet u niet de al aanwezige verlichting mee te rekenen!

Review toevoegen
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, led werklamp, werklamp led, zaklamp

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen