Interieur clip set - 456 dlg - Universeel - Interieurclips - GEKO Interieur clip set - 456 dlg - Universeel - Interieurclips - GEKO
33% KORTING
Interieur clip set - 456 dlg - Universeel - Interieurclips - GEKO
Interieur clip set - 456 dlg - Universeel - Interieurclips - GEKO

Interieur clip set - 456 dlg - Universeel - Interieurclips - GEKO

MERK: GEKO

Interieur clip set - 456 dlg - Universeel - Interieurclips - GEKO (GERE-08419).


Artikelnummer:GERE-08419 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477163715

Adviesprijs € 30,00
20,00 incl. BTW *
€ 16,53 excl. BTW
Voorraad: 4


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Interieur clip set - 456 dlg - Universeel - Interieurclips - GEKO (GERE-08419).

Deze 456 delige assortimentsdoos bevat interieur clips voor dashboardpanelen, deurpanelen en bekleding van diverse voertuigen zoals Chrysler, Ford, GM, Honda, Renault, Toyota en Volkswagen.

Bedoeld voor onder andere:
 
  • Alfa Romeo,- Aston Martin,- Audi,- BMW,- Buick,- Chevrolet,- Chrysler,- Citroën,- Cupra,- Dacia,- Daewoo,- Dodge,- Ferrari,- Fiat,- Ford,- Honda,- Hyundai,- Iveco,- Jaguar,- Jeep,- Kia,- Lancia,- Land Rover,- Lexus,- Mazda,- Mercedes,- Mini,- Mitsubishi,- Nissan,- Opel,- Peugeot,- Renault,- Saab - Seat, - Skoda, - Subaru, - Suzuki, - Toyota, - Volvo, - Volkswagen, - en anderen.

Voor motorfietsen en quads:
 
  • BMW,- Honda,- Junak,- Kawasaki,- KTM,- Romet,- Suzuki,- Yamaha,- ZIPP

Pinnen zijn perfect voor:
 
  • Het bevestigen van bumpers, wielkasten, Overlays
  • Kofferbakclips, bekleding
  • Manchetknopen voor fauteuils en stoelen, stoffering
  • Bevestigingen van afdekkingen, deurpanelen
  • Clips van accessoires en kunststoffen in de motorruimte
 

Wat is een assortimentsbakje?

Een asoortimentsbakje is meestal een plastic opbergbox met verschillende vakjes. Ook wel assortimentsdoos of sorteerdoos genoemd. Meestal zitten er in een assortimentsdoos meerdere varianten van een product. Bij bepaalde bakjes is het mogelijk om de grote van de vakjes te bepalen doordat de tussenstukjes verplaatst kunnen worden. Assortimentsdoosjes zijn zowel compleet gevuld als leeg te koop. Ze zijn ideaal voor het sorteren van kleine producten zoals klemmetjes, schroefjes, sluitingen of ringetjes.


Wat zit er in een assortimentsdoos?

Naast dat opbergdoosjes ook los verkrijgbaar zijn zitten er vaak handige kleine onderdelen in. Bij Trailer and Tools hebben we dan ook erg veel verschillende assortimentsbakjes met onder andere:

- Kabelschoentjes
- O-ringen
- Isolatieklemmen
- Santitair ringset
- Ophanghaken
- Steekzekeringen
- Interieurclips
- Bevestigingspluggen
- Veren
- Accuklemmen
- Bouten
- Moeren 
- Schroeven
- Slangenklemmen

Er zijn dus erg veel verschillende assortimentsbakjes. voor een overzicht van alle assortimentsbakjes die we verkopen bij Trailer And Tools staat hieronder een klikbare link:
- Assortimentsbakjes


Wat is het voordeel van een assortimentsbakje?

Je hebt vaak veel verschillende maten en modellen van een onderdeel. Omdat ze allemaal bij elkaar in een opberdoosje zitten heb je altijd de juiste bij de hand. De assortimentsbakjes worden veel gebruikt in de bouw. Daar gebruiken ze vaak de wat kleinere bakjes, 10 x 20cm tot 20 x 30cm. Verder zie je asoortimentsbakjes veel voorkomen bij automonteurs en klussers. Bij veel klussers zul je ze antreffen in de werkplaats. dit komt door de brede inzetbaarheid en de vele mogelijkheden. Er zijn ook grotere maten, deze worden ook wel assortimentboxen genoemd. Deze afmetingen gaan tot zeker 60 x 40cm. Deze zijn meestal niet gevuld maar zijn bedoel om onderdelen in te sorteren.


De meest voorkomende assortimentsbakjes:

De meest voorklomende zijn de kabelschoentjes en krimpkousen, daarom hieronder nog wat extra informatie over deze twee.


Wat is een kabelschoen?

Met kabelschoenen kunt u eenvoudig elektrische kabels verbinden. Kabelschoenen zijn connectors waarmee u een kabel kunt verbinden met een vlak aansluitstuk. De kwalitatief goede kabelschoenen, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals koper en verkrijgbaar in meerdere kleuren. om deze reden zitten ze vaak in een assortimentsbakje. De kabelschoenen kunt u bevestigen met behulp van een kabelschoentang. Kortom, met deze kabelschoentjes maakt u de juiste verbinding. 


Wat is krimpkous?

Krimpkousen zijn buisjes uit kunststof vaak van nylon of polyolefin gemaakt, die in de diameter krimpen wanneer ze verhit worden. Door die inkrimping komen ze stevig rond de kabel te zitten en verschuiven ze niet. Ze worden in de praktijk op verschillende manieren ingezet: om draden te isoleren, samen te bundelen of sterker te maken. Het verhitten kan heel eenvoudig met een gewone aansteker. Deze zitten vaak in een assortimentsbakje omdat je dan altijd de juiste diameter bij de hand hebt.

Review toevoegen
Interieur clip set - 456 dlg - Universeel - Interieurclips - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen