ketting inkort haak 1/4, lierhaak, haak, lier haak, lier haken ketting inkort haak 1/4, lierhaak, haak, lier haak, lier haken
30% KORTING
ketting inkort haak 1/4, lierhaak, haak, lier haak, lier haken
ketting inkort haak 1/4, lierhaak, haak, lier haak, lier haken

Ketting inkort haak, 1/4 duims, 85mm lengte, Haak, Torso

Ketting inkort haak, 1/4 duims, 85mm lengte, Haak, Torso (LIER-00210).


Artikelnummer:LIER-00210 Verzendkosten:€ 7,95

Adviesprijs € 5,00
3,50 incl. BTW *
€ 2,89 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Ketting inkort haak, kettinghaak, inkorthaak 1/4 duims, 85mm lengte, Haak, Torso (LIER-00210).


Specificaties:
 
  • Totale lengte : 8.5 cm, 85 mm
  • Dikte borgpen : 9 mm
  • LET OP: Niet geschikt voor hijsen. 
 

Wat is een lierhaak?

Een lierhaak is een haak die (meestal) bevestigd zit aan het uiteinde van een kabel. De haak en de kabel zijn vaak onderdeel van een lier, een apparaat waarmee de kabel kan worden uit- of ingetrokken als dat nodig is om voorwerpen te slepen of een voertuig te verplaatsen. Het ontwerp van een lierhaak kan variëren afhankelijk van het type lier waarop deze gemonteerd is en de algemene toepassing van dat apparaat. Veel lierhaken hebben een klep die je kan openen en sluiten zodat de kabel die in de haak zit niet weg kan glijden tijdens het gebruik. Het monteren van een lierhaak is redelijk eenvoudig. Je moet de haak aan een lus van de kabel bevestigen, en dan kan je hem met een pin vast maken om hem op de plaats te houden. Nu die eenmaal hangt kan de haak heel wat gewicht dragen. Alleen kan het liersysteem worden beperkt doordat de kabel minder kan dragen dan de lierhaak, of doordat de motor minder trekkracht heeft.
 

Van welk materiaal is een lierhaak gemaakt?

Een lierhaak is meestal gemaakt van staal, dat omdat het buitengewoon sterk en bestand is tegen beschadigingen. Andere materialen kunnen ook gebruikt worden: plastic en aluminium maar die worden alleen gebruikt bij lichtere liersystemen.
 

De grootte van de lierhaak:

De grootte van een lierhaak bepaalt meestal ook hoe nuttig en sterk het zal zijn; grote, zwaardere haken zijn meestal sterker en geschikt voor zwaardere toepassingen, terwijl kleine haken het beste zijn voor kleinere systemen. De haak heeft meestal een gewichtscapaciteitsclassificatie, zodat de gebruiker precies weet hoeveel gewicht met de haak kan worden getrokken.

Review toevoegen
ketting inkort haak 1/4, lierhaak, haak, lier haak, lier haken

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen