oprijbok, oprijbokken oprijbok, oprijbokken oprijbok, oprijbokken oprijbok, oprijbokken
oprijbok, oprijbokken
oprijbok, oprijbokken
oprijbok, oprijbokken
oprijbok, oprijbokken

Oprijbok, autobok 1 stuk, 1 Ton draagvermogen, 83 x 26 x 27cm (L x B x H)

Deze bokken zijn TUV, GS en CE gekeurd. Het heeft een draagvermogen van 1000 kg en wordt geleverd in corrosiebestendige verf. (OPRI-00008)


Artikelnummer:OPRI-00008 Verzendkosten:€ 15,00 EAN:7423655723781

32,50 incl. BTW *
€ 26,86 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

OPRIJBOK, autobok, rijbokken, autobrug, brug (OPRI-00008).


Deze oprijbokken zijn gemaakt van hoekstaal voor een stevig en stabiel
LET OP : KLEUR KAN AFWIJKEN

Geheel:

 • Draagvermogen van 1000kg per stuk
 • Ze zijn TUV,GS EN CE gekeurd,hierdoor heb je een veilige werksitutatie.
 • Extra sterke uitvoering (Heavy-Duty) voor een draagvermogen van 1000 kg
 • De stabiele oprijbok heeft de volgende afmeting: 83CM x 26CM x 27CM ( L x B x H) 
 • aanrij beveiliging zodat het risico verlaagd wordt om van uw bokken te rijden.
 • De auto komt dus ongeveer 22 cm van de grond te staan.
 • Hellingshoek +/- 22º.
 • Deze bokken zijn zeer gemakkelijk bij de onderhoud van uw auto ,olieverversen, werken onder de auto ,maar ook voor klussen in de motorruimte,montage van bumper, mistverlichting, rijdagverlichting, claxon, aircoreparatie etc...De auto komt op een comfortabele werkhoogte te staan.
 • De oprijbokken worden geleverd/afgewerkt in rode corrosiebestendige verf.
 • Gewicht samen van 4,6 kg
 • Let op! De kleur kan afwijken van de foto, hij kan ook in het rood uitgevoerd zijn.


Oprijbokken 


 

Wat zijn oprijbokken?


Als je wil sleutelen aan je onderstel van je auto dan biedt oprijbokken uitkomst 
Oprijbokken biedt u de mogelijkheid om u auto vanaf de grond op te tillen om te kijken onder het onderstel van u auto  
Soorten oprijbokken 
Met oprijsteunen creëert u een veilige werksituatie. U rijdt het voertuig verantwoord op de oprijbalken die voorzien zijn van antislip. Wel zo handig! De wielen blijven standvast op de steunen dankzij de gebogen vormgeving. Gebruik altijd beide babybruggen tegelijk. 
Tips 
Controleer de maximale nominale belasting. Dit is het belangrijkste kenmerk van je oprijbokken : hoe groter dit getal, hoe veiliger je zult zijn. De helling van de helling heeft betrekking op het maximale bruto voertuiggewicht (GVW) dat op de oprit kan worden gereden. 
Je vindt de GVW op de sticker van je bestuurdersportier of de gebruikershandleiding. De beoordeling van de hellingbaan moet ruim boven de GVW van uw auto liggen, om een foutmarge of een front-zware auto mogelijk te maken.
Bij deze beoordeling wordt meestal aangenomen dat u twee hellingen gebruikt. Een paar oprijplaten met een vermogen van 6.000 lbs kunnen bijvoorbeeld de voorste helft van een voertuig van 6.000 lb bevatten wanneer beide hellingen samen worden gebruikt.
Overweeg het land van fabricage. Opritten in de Verenigde Staten en de Europese Unie worden doorgaans onderworpen aan strengere kwaliteitscontrole dan hellingen van andere landen. Hoewel er veilige en goed gemaakte hellingen zijn die elders zijn vervaardigd, moet u voorzichtig zijn en erachter komen wat anderen van het product vinden voordat u het risico neemt. 
Beoordelingen lezen. Sommige autobezitters vertellen horrorverhalen over een helling die bezwijkt onder veel minder dan de nominale belasting. Het risico is laag maar dodelijk, dus het is de moeite waard om online naar de mening van andere gebruikers te zoeken
Bepaal of u lage oprijplaten nodig hebt. Deze hellingen hebben een meer geleidelijke helling zodat een sportwagen ze kan oprijden zonder het onderstel af te schrapen. Ze zijn meestal duur, dus koop ze alleen als je zeker weet dat een gewone oprit niet werkt.
Controleer op een rubberen stop. De onderkant van veel oprijplaten bevat een rubberen onderdeel waardoor het minder waarschijnlijk is dat de oprijplaten glijden wanneer de auto begint te rijden. Dit is vooral belangrijk als u op een glad oppervlak aan uw auto werkt, omdat u hierdoor gemakkelijker omhoog kunt rijden zonder dat de oprit voor u glijdt. 
Let op tekenen van schade. Gooi de oprit weg als je zichtbare tekenen van roest, scheuren of andere schade ziet.
Koop ook wielkeggen. Het gebruik van ten minste twee wielkeggen wordt aanbevolen wanneer u uw auto op opritten hebt. Het is moeilijk om verkeerd te gaan met blokken, maar als je een gladde of gladde garagevloer hebt, pak dan zachte rubberen blokken. 

Schuif de oprijplaten tegen de voorbanden. Plaats de onderste helling van een helling zodat deze perfect gecentreerd is met de band. Zicht langs de zijkant van de auto om ervoor te zorgen dat de oprit zo recht mogelijk is. Herhaal met een tweede helling aan de andere kant.
Als de wielen zijn gedraaid, beweeg ze dan zodat ze recht naar voren wijzen en probeer het opnieuw.
Werk altijd op een hard, vlak, verhard of betonnen oppervlak.  Vermijd natte of gladde oppervlakken, waardoor het moeilijk kan worden om de oprit op te rijden zonder te glijden.
Rij het exacte midden van de oprit op. Stap in de auto en rij vooruit recht de oprit op. Ga naar buiten en bevestig dat de voorwielen precies op de hellingen gecentreerd zijn en volledig op het vlakke gedeelte van de oprit. Als dat niet het geval is, rij dan terug en probeer het opnieuw.
De meeste hellingen hebben een kleine hobbel aan het einde om je te vertellen wanneer je de rand hebt bereikt. Als dit er niet goed uitziet op je helling, laat een vriend je dan zien om te voorkomen dat je er overheen rijdt.
Als de oprijplaten tijdens het rijden naar voren schuiven, moet je iets sneller rijden - maar houd het soepel en voorzichtig. Als u op deze manier niet veilig de oprit op kunt rijden, houdt u de oprijplaten op hun plaats door een plank tussen de muur en de achterkant van de oprijplaat te plaatsen. 

Schakel de parkeerrem in. Zodra u zeker weet dat de auto gecentreerd is, gebruikt u de noodrem om ervoor te zorgen dat de auto niet terug de helling op rolt. Ga opzij staan en schud de auto voorzichtig om te zorgen dat hij stabiel staat. 

Plaats twee wielkeggen rond een achterwiel. Plaats één wielblok voor het achterwiel en de andere achter.  Dit is een extra veiligheidsmaatregel om te voorkomen dat de auto in beide richtingen rolt. Nu kunt u veilig de onderkant van de auto

Oprijbokken voor een camper of auto nodig?


https://www.trailerandtools.nl/website/index.php?Show=Search&KeyWord=oprij#filter:10836315471e0caf748d68c28e3076f5

Review toevoegen
oprijbok, oprijbokken

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen