kabelklem, staalkabelklem, draadklem kabelklem, staalkabelklem, draadklem
36% KORTING
kabelklem, staalkabelklem, draadklem
kabelklem, staalkabelklem, draadklem

Staaldraadklem, 13mm, verzinkt

Staaldraadklem, wordt gebruikt om stalen kabels te klemmen.


Artikelnummer:GERE-00802 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423657110169

Adviesprijs € 2,75
1,75 incl. BTW *
€ 1,45 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Staaldraadklem 13mm (GERE-00802).

  • Geschikt voor 13mm staaldraad
  • Standaard geleverd met bij behorende moeren
  • Verzinkt
     
  • Staal draad klem 13 mm , Klem staal draad , Staal draad klem , Klem. De staal draad klem is een enkele staal draad klem geschikt voor een staal draad met een diameter van 13 millimeter. De staal draad klem wordt gebruikt voor het maken en vast zetten van een lus in een staal draad kabel. Geadviseerd wordt om minimaal twee enkele staal draad klemmen te gebruiken per lus.
       
  • Bron Video: YouTube

Trailer and Tools heeft een groot assortiment aan verschillende ijzerwaren, hieronder een overzicht:

Staaldraadklem / Staaldraadkous

Staaldraadklemmen en –kousen worden gebruikt voor het geleiden en vastzetten van staaldraden. Wanneer u een staaldraad wilt vastklemmen gebruikt u een staaldraadklem. Een staaldraadklem is een U-vormig stuk staal met 2 schroefdraden, waar een stukje metaal tussen zit, dat u aan kunt draaien met behulp van de moeren die op de schroefdraden zit. Hierdoor komen staaldraden echt muurvast te zitten. Een staaldraadkous is een stuk metaal dat gebruikt wordt om de binnenkant van een staaldraadlus te beschermen, zeker als er nog wat beweging in de draad moet zitten. Dan schaaft de draad zelf niet door het oog waar de lus doorheen zit, maar de staaldraadkous zit hiertussen. Op die manier zal de staaldraad een veel langer leven hebben.

Trailer And Tools, uw specialist in ijzerwaren

Wanneer u op zoek gaat naar staaldraadklemmen of –kousen komt u gelukkig al snel terecht bij Trailer And Tools. Wij zijn uw specialist in allerlei gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. U kunt uw bestelling snel en eenvoudig plaatsen in onze webshop. Wanneer u voor 14.00 uur ‘s middags bestelt, dan zorgen wij er bijna altijd voor dat uw bestelling de volgende dag al bezorgd wordt.

Trailer And Tools is meer dan een webwinkel

Naast dat u snel en eenvoudig uw bestelling kunt plaatsen in onze webwinkel, kunt u ook langskomen in ons ruime winkelpand in Hengelo, Overijssel. Wij stellen het persoonlijk contact met onze klanten op prijs, en dat merkt u weer door de gastvrijheid van onze medewerkers. Mocht u met een (technische) vraag zitten, dan nemen onze vakkundige medewerkers graag de tijd om, onder het genot van een kopje koffie, uw project met u door te nemen. Kies dus voor de kennis, ervaring en het ruime assortiment van Trailer And Tools en bestel vandaag nog uw staaldraadklemmen en –kousen bij Trailer And Tools!
 
Review toevoegen
kabelklem, staalkabelklem, draadklem

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen