stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen
stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen
stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen
stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen
stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen

Stootkussen, bootrubber, stootrubber, stootbuffer 165mm x 90mm x 70mm

Stootkussen, Bootrubber, Stootrubber, Stootbuffer 165 x 90 x 70 mm. Trilling dempers worden toegepast om trillingen en schokken op te vangen of om geluids overlast te beperken.


Artikelnummer:AANH-00663 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423655812829

10,00 incl. BTW *
€ 8,26 excl. BTW
Voorraad: 2 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

 Stootkussen, Bootrubber, Stootrubber, Stootbuffer 170 x 90 x 70 mm (AANH-00663)


Stootbuffer van rubber
 
  • Lengte : 16,5 cm, 165 mm
  • Breedte : 9 cm, 90 mm
  • Hoogte : 7 cm, 70 mm
  • Hart op Hart maat boutgaten : 7 cm, 70 mm en rond 8 mm

Trilling dempers worden toegepast om trillingen en schokken op te vangen of om geluids overlast te beperken. Door de scharnierende constructie met achterliggende rubber stootbuffer kunnen hoge belastingen worden opgevangen zonder dat er schade ontstaat. De dempers worden standaard gemaakt van rubber en het metaal is voorzien van metrisch draad. De metalen delen zijn gegalvaniseerd om roesten tegen te gaan. Dit type dempers wordt overwegend belast op druk, metaal is beschermd tegen roest. De afmetingen zijn 170 x 90 x 70 mm ofwel 17 x 9 x 7 cm. 

Boottrailer onderdelen

 
Als u een trailer hebt, en of het nu gaat om paarden-, caravan- of boottrailer onderdelen: bij Trailer And Tools bent u aan het juiste adres! Ook voor specifiek boottrailer onderdelen kunt u bij ons terecht: van kimrollen tot loopwielen en van maststeunen tot afdekzeilen. Het gaat hierbij niet alleen om producten met betrekking tot de bootbegeleiding en ondersteuning van de boottrailer, maar ook om producten om de boot aan wal te krijgen. Dankzij een groot assortiment kunt u rekenen op een spoedige en ook zorgvuldige afhandeling van uw bestelling.
 

Regelmatig onderhoud is nodig

 
Boottrailers zijn helaas niet altijd even onderhoudsvriendelijk. Ze hebben zo nu en dan onderhoud nodig, voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruiker. En natuurlijk wilt u dat de boot veilig op de trailer blijft zitten! Omdat boottrailers niet altijd even onderhoudsvriendelijk zijn, kunt u ze naar een gespecialiseerd onderhoudsbedrijf brengen. Wie een beetje handig is, en de kosten in de gaten wil houden, kan het onderhoud echter ook zelf verrichten. Hiermee weet u zeker dat u niet geërgerd aan de waterkant staat te ploeteren, maar juist volop kunt genieten van uw boot en alles wat daarbij komt kijken. Uw leverancier voor betaalbare en kwalitatief hoogstaande boottrailer onderdelen is Trailer And Tools, het bedrijf dat u als eigenaar van een boottrailer graag de stress uit handen neemt. Trailer And Tools biedt u keuze uit verschillende topmerken. Welk merk u ook kiest, u kunt er jarenlang van genieten, want wij gaan in ons aanbod altijd voor een goede prijs/kwaliteitverhouding.
 

U kunt bij ons terecht voor al uw vragen

 
Koop dus goed en goedkoop bij Trailer and Tools online. Neem gerust contact op met ons als u vragen heeft over uw boottrailer onderdelen. Heeft u vragen of zoekt u specifieke onderdelen voor uw boottrailer? Onze deskundige medewerkers helpen u graag en gebruiken hun uitgebreide kennis om u te voorzien van raad en advies op het gebied van boottrailer onderdelen. Niet alleen hebben wij een breed en divers assortiment voor u om uit te kiezen, ook beschikken wij over een grote voorraad. Door onze grote inkoop hebt u het voordeel om onze producten voor zeer scherpe prijzen te kopen. Ook stelt dit ons in staat om bestellingen snel te verwerken. Bij vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken, dit kan onder nummer 074 - 8513434 of mobiel op 06 - 11370517. U kunt uw vraag eveneens stellen via e-mail, ons adres is info@trailerandtools.nl. Als u de boottrailer onderdelen in het echt wilt zien dan kunt u onze winkel bezoeken: Zirkoonstraat 10 7554 TT Hengelo, Overijssel. Een lekker kopje koffie staat voor u klaar. Kom dus vandaag nog naar Trailer and Tools voor uw boottrailer onderdelen!
 

Hieronder vindt u een categorie overzicht aanhanger bootrollen, stootbuffers en bootsteunen. Door op een categorie te klikken ziet u welke bootrollen, stootbuffers en steunen wij daarin hebben.
 

Review toevoegen
stootbuffer, stootrubber, buffer, rubber, stoot buffer, stoot rubber, stootkussen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen