Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson
29% KORTING
Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson
Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson
Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson
Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson

Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson

MERK: Benson

Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson (GERE-03851).


Artikelnummer:GERE-03851 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8720195793885

Adviesprijs € 17,50
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 10 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson (GERE-03851).

Maak kennis met de Benson Hoekklem - 90 Graden - 5 t/m 22 mm - 4 delig! Deze hoekklem is de perfecte montagehulp voor het eenvoudig en snel bevestigen van panelen en planken in een hoek van 90 graden. Of je nu wilt schroeven of lijmen, deze hoekklem is een onmisbaar gereedschap voor elke doe-het-zelver en professional. Ook uitermate geschikt voor het verbinden van latten voor hoek- en T-verbindingen en het monteren van kleine kasten.


Specificaties:
 

  • Paneeldikte: 5 - 22 mm
  • Materiaal: kunststof met een metalen veer
  • Hoek van 90 graden
  • Aantal delig: 4-delig
  • Geschikt voor het aan elkaar schroeven of lijmen van planken
  • Inhoud verpakking: 1 × hoekklem


Geen enkele klus is te moeilijk met de Benson Hoekklem in je gereedschapskist. Profiteer van de veelzijdigheid van dit handige hulpmiddel en maak elke klus tot een succes!
 

Wat is een bankschroef?

Een bankschroef is een werktuig dat dient om werkstukken vast te klemmen zodat hieraan bewerkingen kunnen worden verricht. Zoals zagen, boren, vijlen, schuren, schaven, schroeven, bouten, lassen, slijpen enzovoorts, zonder dat door deze bewerkingen het werkstuk verschuift.


Welke bankschroeven zijn er?

Bankschroeven bestaan in allerlei soorten en maten. De grootte van de bekken, de beschikbare bekbreedte en de bekdiepte zelf verschillen van bankschroef tot bankschroef. Het oppervlak van de bekken verschilt ook van bankschroef tot bankschroef.

- Getande of gekartelde bekken. Dit type bekken helpt je om een werkstuk beter vast te grijpen. Ze vermijden het wegglijden van een werkstuk.

- Glad staal. Ook zijn er bankschroeven met bekken die uit glad oppervlak bestaan. Daardoor krijg je geen afdrukken van de bekken op je werkstuk.

- Bij sommige bankschroeven kun je rubberen doppen op de bekken zetten. Deze verhinderen het wegglijden en beschermen je werkstuk.

- Speciaal om buizen te bewerken vind je ook bankschroeven met holle bekken. Daardoor kun je buizen extra stevig vastklemmen zonder risico dat ze wegspringen.


Waar gebruik je een bankschroef voor?

Wanneer u aan het werk gaat in uw werkplaats, dan is het belangrijk hetgene waar u mee aan het werk gaat wel goed op zijn plek blijft liggen. Gelukkig zijn hiervoor bankschroeven uitgevonden. Met behulp van een bankschroef kunt u een stuk metaal, hout of iets anders goed vastleggen, terwijl u er mee aan het werk gaat. Het is dus verstandig om voor uw werkbank een bankschroef aan te schaffen, alleen waar haalt u deze? Gelukkig kunt u voor gereedschappen, onderdelen en ook werkplaatsinrichting terecht bij Trailer And Tools. Wij hebben een ruime selectie bankschroeven waar u uit kan kiezen. Van een kleine bankschroef die u aan een tafelblad kan klemmen, tot stevige die u op uw tafel vast zal moeten zetten met schroeven. Het voordeel van het zwaardere model is dat deze wel weer kunnen draaien op hun voet. U heeft dus eigenlijk meer werkruimte, afhankelijk van in welke stand u uw bankschroef zet.


Waar bestaat een bankschroef uit?

Twee bekken. Dit zijn de stukken waarmee je een werkstuk vastknijpt.De ene bek zit op een vast, onbeweeglijk deel van de bankschroef. De andere bek beweegt parallel met de eerste. Die beweging breng je tot stand met hendel en schroef. Met de hendel schroef je de ene bek dichter bij de andere.


Wat is het klembereik van een bankschroef?

Allereerst zijn er verschillende maten. Een mini bankschroef (klembreedte van 50mm) is geschikt voor het kleinere werk, zoals modelwerk of horlogemaken. Een kleine bankschroef (klembreedte 75mm) is breder inzetbaar voor klein maar stevig werk. En daarna zijn er grote (klembreedte 100mm) tot zeer grote (klembreedte 150mm) bankschroeven voor het echt zware werk. De maten die worden aangegeven zijn over het algemeen de maten van de bekken en daarnaast soms de maximale uitschuifmaat. Voor grote werkstukken zijn bankschroeven met een brede bek en bankschroeven die verder uitschuiven beter geschikt.


Uit welk materiaal bestaat een bankschroef?

Gietijzer:
Een veel voorkomend materiaal waaruit een bankschroef gemaakt kan zijn is gietijzer. Een stevig en zwaar materiaal wat de bankschroef meteen zijn stabiliteit geeft. Voor alledaagse klussen en bij goed gebruik zul je er vele jaren plezier van hebben.

Gehard staal:
Heb je klussen die veel van de bankschroef vergen, zoals veel hameren en buigen, dan kan een uitvoering in gehard staal een optie zijn. De prijs ligt hoger, maar de kwaliteit is daar ook naar.

Hout:
Een houten bankschroef wordt veel gebruikt door houtbewerkers. Deze heeft brede houten bekken en kan daardoor makkelijk grote werkstukken klemmen, zonder deze te beschadigen. Een metalen bek kan namelijk bij teveel druk, indrukken in het hout achterlaten.


Wie gebruiken er een bankschroef?

•    Tuinbouw, Hoveniers, tuinders
•    Transprot
•    Offshore, binnenvaart
•    Automotive industrie
•    Ingenieurs, Machinebouwers
•    Lassers
•    Klussers
•    Bouw

Review toevoegen
Hoek klem set - 4 delig - Lijmklem - Hoekklemmen - Benson

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen