Poelietrekker 8 inch 2 of 3 poot - 8 duims - Capaciteit van 5 Ton - Seneca Poelietrekker 8 inch 2 of 3 poot - 8 duims - Capaciteit van 5 Ton - Seneca
7% KORTING
Poelietrekker 8 inch 2 of 3 poot - 8 duims - Capaciteit van 5 Ton - Seneca
Poelietrekker 8 inch 2 of 3 poot - 8 duims - Capaciteit van 5 Ton - Seneca

Poelietrekker 8 inch 2 of 3 poot - 8 duims - Capaciteit van 5 Ton - Seneca

MERK: Seneca

Poelietrekker 8 inch 2 of 3 poot - 8 duims - Capaciteit van 5 Ton - Seneca (AUTM-08375).


Artikelnummer:AUTM-08375 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8720028069002

Adviesprijs € 70,00
65,00 incl. BTW *
€ 53,72 excl. BTW
Voorraad: 1 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Poelietrekker 8 inch  2 of 3 poot - 8 duims - Capaciteit van 5 Ton - Seneca (AUTM-08375).


Pulleytrekker, lager trekker, poelitrekker, lagertrekker, poelie trekker, schijftrekker


Specificaties:

 

 • Deze poelietrekker heeft een trekkracht van 5 ton en kan zowel 2 als 3-armig worden gebruikt.
 • Spreidstand = 9-1/2 duims (216 mm) de grote van de bek
 • Bereik = 5-1/2 duims (114 mm) de diepte van de bek
 • Klauwen binnenmaat : 5 mm
 • Klauwen buitenmaat : 15 mm
 • Dikte klauw : 5 mm
 • Capaciteit  5 ton

Poelietrekker 2-3 poot 8 duims , Poelie trekker , Pulley trekker. Een poelietrekker is een gereedschap waarmee flenzen, lagers en koppelingen van een as gehaald kunnen worden. Een poelietrekker kan bestaan uit twee of drie "grijpers". De werking van de poelietrekker is door de grijpers achter bijvoorbeeld een lager te haken en dan de bout tegen de as waarop het lager zit te draaien. Vervolgens wordt met een steek- of ringsleutel de zeskantige kop van de bout aangedraaid totdat het lager los komt. Bron Video: YouTube


Wat is een poelietrekker? 


Poelietrekker is een stuk gereedschap die gebruikt wordt voor het installeren en of verwijderen van verschillende mechanische poelies en soortgelijke ingedrukte of ingedrukte mechanische onderdelen. Hoewel het veel gebruikt wordt  voor het verwijderen en installeren van riemschijven, lagers en tandwielen, Vliegwiel demonteren, Ruiterwisserarm demonteren, Tandwiel los trekken van de naaf, Naaftrekker, Nokkenasriemwiel van de as af trekken, Krukaspoelie demonteren, Keerringen verwijderen en los trekken, Binnenlager los trekkenLager van steekassen, verwijderen Riemwiel, verwijdering Kogellager, demonteren riemschijf verwijderen of los maken voor auto's, vrachtwagens, tractoren en motoren, maar zo worden poelietrekgereedschappen ook gebruikt in een verscheidenheid aan industriële en consumententoepassingen. De meeste poelitrekkers en pullers zijn ontworpen om ronde delen te grijpen en vast te houden die anders geen duidelijke grijp- of hefboompunten hebben. De pullers zijn Verschillend in grootte, constructie en werking. 


Wat is het voordeel van het gebruik van een poelietrekker? 


Het voordeel van het gebruik van een poeliestrekker is de zorgvuldigheid en gecontroleerdhied die het kan uitgeoefende met tegendruk om schade aan componenten of omringende machines tijdens het verwijderen of installeren van poelies, lagers, tandwielen en schalen te voorkomen.

Tevens is het een tijdbesparende manier in de reparaties en demontage van uw motor onderdelen. 

Bij het gebruik van een poelietrekker is het aanbevolen om olie te gebruiken op alle glijdende en schroevende delen. Vet ook de spindel van uw poelietrekker in zodat deze zuiver over de spoet of draad glijd. Pas de trekker op de juiste manier toe, de haken goed achter het trekkende gedeelte en de spindel goed in het middel gecentreerd staat. Gebruik als dat mogelijk is de goede druk kop, zodat deze juist op het oppervlakte staat die je weg wilt drukken of waar je met je spindel op staat om de druk op uit te oefenen. Eventueel kan je andere bekken, haken gebruiken om achter de poelie te zetten, soms moeten de haken of bekken iets langer zijn en soms juist korter of dunner om er goed achter te komen. Zorg ervoor dat de poten van uw pulley niet achter het te trekken voorwerp schiet. 

Bij een 3 armige pulley heeft het een betere druk verdeling als bij een 2 armige pulley, maar soms kan je niet anders dan de 2 poot poelie te moeten gebruiken. Je hebt ook poelietrekkers waarvan je de poten kunt verlengen omdat de pulley soms verder verdiept ligt. Naast de diepts is de spanwijdte ook erg belangrijk. Er zijn weinig wielen die dezelfde diameter hebben, dus om hem goed te spannen moet je de poten kunnen verstellen.


Welke soorten poelietrekkers zijn er allemaal?


-Handmatige poelietrekkers
-De harmonische trekkers
-Hydraulische poelie trekkers
-Pneumatische, luchtdruk poelietrekkers
-2 poot poelietrekkers
-3 poot poelietrekkers
-Binnenlager trekkers
-Buitenlager trekkers

De vele voordelen van Trailer And Tools

Bij Trailer And Tools bieden we u niet alleen de beschikking over ons zeer uitgebreide en diverse assortiment, ook de randvoorwaarden zijn in uw voordeel. Zo hanteren wij ook een grote voorraad. Dit betekent dat we in staat zijn om uw bestelling af te ronden. U heeft deze dus vlug in huis en kunt er vlot mee aan de gang. Een grote voorraad betekent ook dat we u zeer voordelige prijzen kunnen aanbieden voor ons gehele aanbod, en dat is natuurlijk wel mooi meegenomen!

Ook als u vragen heeft, bent u bij ons welkom. Technische vragen, weten welk artikel het beste bij uw situatie passen of als u iets niet kunt vinden; onze vakkundige medewerkers helpen u graag.

Bent u iemand die liever in een ‘echte’ winkel de producten koopt, ook dan hebben wij de mogelijkheid voor u. in Hengelo ontdekt u onze 600m2 grote showroom. Hier kunt u een goed beeld krijgen van wat we u kunnen aanbieden en een kop koffie is nooit teveel gevraagd!
Uw poelietrekker ontdekt u bij ons.
Review toevoegen
Poelietrekker 8 inch 2 of 3 poot - 8 duims - Capaciteit van 5 Ton - Seneca

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen