radex 4002 achteruitrij verlichting, aanhangerverlichting, aanhangwagenverlichting, verlichting, trailerverlichting, lamp radex 4002 achteruitrij verlichting, aanhangerverlichting, aanhangwagenverlichting, verlichting, trailerverlichting, lamp radex 4002 achteruitrij verlichting, aanhangerverlichting, aanhangwagenverlichting, verlichting, trailerverlichting, lamp
25% KORTING
radex 4002 achteruitrij verlichting, aanhangerverlichting, aanhangwagenverlichting, verlichting, trailerverlichting, lamp
radex 4002 achteruitrij verlichting, aanhangerverlichting, aanhangwagenverlichting, verlichting, trailerverlichting, lamp
radex 4002 achteruitrij verlichting, aanhangerverlichting, aanhangwagenverlichting, verlichting, trailerverlichting, lamp

Radex 4002 achteruitrij verlichting, Achteruitrijlamp, E3 gekeurd

Achteruit rij verlichting van Radex, met keurmerk en wordt geleverd excl. lamp. (AANH-00424).


Artikelnummer:AANH-00424 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423655433475

Adviesprijs € 6,00
4,50 incl. BTW *
€ 3,72 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Radex 4002 achteruitrij verlichting (AANH-00424).


achteruit rij verlichting voor aanhanger / trailer, met het "E3" keurmerk waardoor deze lamp te voeren is op de openbare weg. Wordt geleverd met alle benodigde montage matariaal. Bied u extra verlichting met het achter uit rijden met uw aanhanger.

Specificaties 
 
  • Afmetingen : 74mm x 125mm x 57mm ( lengte x breedte x hoogte )
  • Keurmerk : E3 (56061) keurmerk, toegestaan op de openbare weg.
  • Wordt compleet geleverd met 2 schroeven om het glas te bevestigen, en 2 bouten met moeren om de verlichting te bevestigen aan uw aanhanger en of trailer. 
Lamp wordt niet mee geleverdt.

De Radex 4002 Achteruitrijlamp van Protempo is geschikt voor aanhangers, trailers en caravans. Achteruitrijlampen zijn niet verplicht, maar één of twee zijn wel toegestaan. De lampen mogen alleen branden wanneer de versnelling in de achteruit staat. De Radex 4002 Achteruitrijlamp kan ook als werklamp gebruikt worden. Afmetingen : 74 mm x 125 mm x 57 mm ofwel 7,4 cm x 12,5 cm x 5,7 cm ( lengte x breedte x hoogte ) Keurmerk : E3 keurmerk, toegestaan op de openbare weg. Wordt compleet geleverd met 2 schroeven om het glas te bevestigen, en 2 bouten met moeren om de verlichting te bevestigen aan uw aanhanger en of trailer.
 

Hier de regels en verplichtingen van verlichting op een aanhanger! 

( klik met de muis op de regel hierboven.)
 

We hebben een onderscheid gemaakt in verschillende soorten aanhanger verlichtingen:

 

EU E-markering en e-markering, Hoe zit dit precies? 


Alle voertuigen met elektrische onderdelen binnen de EU moeten vanaf oktober 2002 te voldoen volgens de ECE-richtlijnen en voorzien te zijn van een E-markering.
Als u een voertuig invoert of als u binnen de EU landen rijdt met uw voertuig dienen de verlichtingen te zijn voorzien van test certificaten, een nummer en een aanduiding waar de fabrikant is gevestigd. Hiermee wordt aangetoond dat de auto voldoet aan de gestelde eisten in de ECE-richtlijnen. (Economische Commissie van Europa). E-gemarkeerde producten kunnen door de richtlijnen in alle lidstaten zondermeer door de markt geaccepteerd worden waardoor er een vrijere handel ontstaat zonder importbeperkingen. Voorbeelden van producten voorzien van E-markering auto en aanhangwagen lampen, glas, banden, driehoekige waarschuwingsborden, waarschuwingssignaleringen, lichtbalken, zwaailampen, flitslampen, ledlampen, sirenes, voertuigmarkering en voertuig contourmarkering en striping.
Fabrikanten vermelden doormiddel van het E-markeringsnummer het land van productie (of assemblage)
 

Hieronder de E nummers waar het geproduceerd is of waar het in elkaar is gezet:


E1-Duitsland; E2-Frankrijk; E3-Italië; E4-Nederland; E5-Zweden; E6-België; E7-Hongarije; E8 en Tsjechië; E9 - Spanje; E10-Joegoslavië; E11-Britse; E12-Oostenrijk; E13-Luxemburg; E14-Zwitserland; E16-Noorwegen; E17-Finland; E18-Denemarken; E19-Roemenië; E20-Polen; E21-Portugal; E22-Russisch; E23-Griekenland; E25-Kroatië; E26-Slovenië; E27-Slowakije; E28-Wit-Rusland; E29-Estland; E31-Bosnië-Herzegovina; E37-Turkije;
ECE-R112 , ECE-R10 , ECE-R87 ECE-R65, wat wil dat nu zeggen ?
We zien vaak een klassieke fout terugkomen. Consumenten gaan een E-nummer aanzien als keurmerk. Een rondje met daarin een getal wil niets zeggen. Zeker niet als het over een keuring zou gaan. Het getal staat voor een landcode. LET OP! dit E-nummer is alleen een kenmerk waar de lamp gekeurd is en in welk land. Zo staat E4 er bijvoorbeeld voor dat een lamp in Nederland gekeurd is, E9 betekend dat de lamp bijvoorbeeld in Spanje gekeurd is en E1 staat voor Duitsland etc. etc. Het zijn dus absoluut geen ECE-keurmerken.

Met een ECE-R10 keuring is men zeker verzekerd van een storingsvrije werking van de LED lamp. De LED lamp is dan namelijk ook op twee manieren beschermd. Een; de LED lamp stoort zelf niet op andere aanwezige apparatuur en twee, de LED lamp is zelf bestand tegen inkomende storing.
ECE-R112 typegoedkeuring
De type goedkeuring R112 is bedoeld voor grootlicht en verstralers. Met een ECE-R112 keurmerk in de lamp is deze geschikt om op de openbare weg in te zetten als; grootlicht & verstraler. Bij een ECE-R112 goedgekeurde lamp komt een referentie getal, deze moet op de lamp aanwezig zijn. Er zijn twee belangrijke punten om rekening mee te houden:
•    Symmetrie; bij de plaatsing van een ECE-R112 gekeurde lamp moet er symmetrie aanwezig zijn. 2 Koplampen en een Led-bar zou dus niet voldoende zijn om de Led-bar aan te sluiten op het grootlicht en gelijktijdig te laten branden. Bij de montage, om uiteindelijk ook aan de ECE-R112 regulering te voldoen moet u hier wel rekening mee houden..
•    Referentie getal; op de lamp is een referentie getal aanwezig. Als men deze referentie getallen van de koplampen bij elkaar op telt, moet de uitkomst van deze getallen gezamenlijk onder de 100 zitten, om te voldoen aan de ECE-R112 regulering. Vergeet u niet de al aanwezige verlichting mee te rekenen!

Review toevoegen
radex 4002 achteruitrij verlichting, aanhangerverlichting, aanhangwagenverlichting, verlichting, trailerverlichting, lamp

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen