T-stuk slangpilaar - 8 mm - Slangverbinder - 3 weg - Zionair T-stuk slangpilaar - 8 mm - Slangverbinder - 3 weg - Zionair
20% KORTING
T-stuk slangpilaar - 8 mm - Slangverbinder - 3 weg - Zionair
T-stuk slangpilaar - 8 mm - Slangverbinder - 3 weg - Zionair

T-stuk slangpilaar - 8 mm - Slangverbinder - 3 weg - Zionair

MERK: zionair

T-stuk slangpilaar - 8 mm - Slangverbinder - 3 weg - Zionair (LUCH-04417).


Artikelnummer:LUCH-04417 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8720028101603

Adviesprijs € 5,00
4,00 incl. BTW *
€ 3,31 excl. BTW
Voorraad: 2 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

T-stuk slangpilaar - 8 mm - Slangverbinder - 3 weg - Zionair (LUCH-04417).

Dit T-stuk is geschikt voor het aansluiten van 3 slangen van 8mm. Het wordt gebruikt voor vaste installatie van leidingwerk. De fitting verbindt drie leidingen via een slangpilaar verbinding. De connector is bestand tegen corrosie en is vervaardigd volgens Europese normen.

Specificaties:

  • Model : T-stuk
  • Slangaansluiting : 8mm
  • Materiaal : messing

Luchtkoppeling:

Als je met persluchtgereedschap wilt werken heeft u een luchtkoppeling nodig. Hiermee kan een slang of leiding van een snel en makkelijk los gekoppeld worden terwijl hij onder flinke druk staat. De lucht koppeling bestaat uit twee delen: de koppeling en de plug-in of steeknippel. Waarmee de koppeling vrouwelijk genoemd word en de plug-in mannelijk. De koppeling wordt automatisch afgeslopen als de koppeling ontkoppeld wordt. De luchtkoppeling heeft vele namen zoals: luchslang koppeling, perslucht koppeling, pneumatische koppeling of compressor koppeling het is eigenlijk altijd hetzelfde product. Er zijn ook verschillende types luchtkoppeling zoals ORION koppeling of EURO koppeling.
 

Wat is het verschil tussen Orion en Euro koppeling?

De Orion koppeling is een stuk smaller dan een euro koppeling en heeft daardoor een kleinere luchtopening. De weerstand is daardoor hoger bij de Orion koppeling. Bij de Euro koppeling heb je dan ook een beetje meer drukverlies. De orion koppeling kan je gewoon er in duwen en dan werkt hij meteen. Als je hem eruit trekt is de koppeling ook meteen afgesloten zodat je zo min mogelijk lucht verliest bij het ontkoppelen. De euro koppeling kan wel een hogere luchtdruk vervoeren dan de Orion koppeling. De Orion koppeling is vooral populair in de Benelux, Zwitserland en Zweden.

Hieronder vindt u een categorie overzicht van alle luchtgereedschap die Trailer and Tools verkoopt. Door op de naam van de categorie te klikken ziet u daaronder welke compressor luchtgereedschappen we allemaal voor u hebben.
 
U kunt deze luchtkoppeling gebruiken voor het aansluiten van uw bandenpomp of blaaspistool op een compressor. Naast onze luchtkoppelingen verkopen wij ook bijbehorende luchtslangen.
Review toevoegen
T-stuk slangpilaar - 8 mm - Slangverbinder - 3 weg - Zionair

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen