werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen
4% KORTING
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen

Werklamp LED, Rond, 18 Watt, Ledlamp

MERK: Truck Kamar

Werklamp LED, Rond, 18 Watt, Ledlamp. Werklamp : 6 x 3 Watt Led.


Artikelnummer:AANH-00978 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:7423656067051

Adviesprijs ‚ā¨¬†23,50
22,50 incl. BTW *
‚ā¨¬†18,60 excl. BTW
Voorraad: 1


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Werklamp LED, Rond, 18 Watt, Ledlamp (AANH-00978).


Het gaat hierbij om 1 stuk.

Een LED lamp is een SSL (Solid state lighting) lamp opgebouwd uit een groep van LEDs (licht-emitterende diodes). De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave.


Specificatie:
 
 • Werklamp : 6¬†x 3 Watt Led
 • Vermogen : 18¬†Watt
 • Spanning : 12/24¬†Volt DC (gelijkstroom)
 • Voldoet aan de IP67 normering
 • Materiaal : Aluminium behuizing
 • Montagebeugel : Roestvaststaal (RVS)
 • Behuizing¬†¬†is van gegoten aluminium en in het zwart afgewerkt.
Doordat deze led werklamp een groot spanningsbereik (12 en 24 Volt) heeft is deze voor diverse soorten voertuigen geschikt, zoals vrachtwagen, vorkheftruck, landbouwvoertuigen, bouwverlichting, aanhangwagens, machineverlichting, etc.Geen corrosie door water- en stofdichte behuizing en storingsvrij  zoals ruis op de radio door ontstoringstechniek.

Afmetingen:
 
 • Diameter : 114 mm
 • Hoogte : 34 mm
 • Kabel lengte : 300 mm
 

Waar kan deze werklamp van led voor gebruikt worden?

- Als werkverlichting op trekkers, tractoren, werkbouwvoertuigen, landbouwvoertuigen en ander soort machine voertuigen waar extra verlichting prettig is om bij te werken.
- Deze lampen van led kunnen worden gebruikt als extra verlichting bij vroege of late werkzaamheden op de bouw.
- Als achteruitrijverlichting op aanhangers, vrachwagens, heftrucken, shovels, bermmaaiers, grasmaaiers, golfkarren, scootmobiel, terreinauto's etc.
- Als werklamp kan deze lamp gebruikt worden in de wegenbouw, scheepsbouw, scheepsverkeer, tijdelijke verlichting op locaties
- Maar ook voor locaties en werkplekken waar je normaal geen verlichting nodig hebt zou deze verlichting uitermate geschikt zijn als tijdelijke oplossing.

 

Wat zijn de voordelen van een ledlamp? 

 • Laag energieverbruik, lage onderhoudskosten
 • Duurzaam
 • Milieu vriendelijk:In LED verlichting zit geen vervuilend kwik verwerkt, zoals dat bij spaarlampen wel het geval is.
 • Geen opwarmtijd: In een fractie van een seconde is de LED-lichtbron op volle sterkte. De LED-lamp hoeft dus niet opgewarmd te worden zoals bij een spaarlamp het geval is. Een LED-lamp is de snelste lamp ten opzichte van andere lichtbronnen.
 • De Betaalbaarheid.
 • Veel lichtopbrengst.
 • Een LED-lamp van 1,2 Watt wordt vergeleken met een gloeilamp van 25 Watt.¬†De opbrengst van licht wordt echter niet in Watt maar in lumen uitgedrukt¬†De LED LAMP is tot 5X zo effici√ęnt als een halogeenspot. Dat is dus een ONTZETTEND GROOT verschil.¬†En daarbij gaat een halogeenlamp maximaal 4.000 uren mee, terwijl men bij de LED-lamp spreekt over 50.000 branduren.¬†Maar dan moet de lamp wel goed gekoeld zijn.
 • LED is een puntverlichting en dus eenrichting verlichtingsbron, waarmee je het licht dus veel beter en preciezer kunt positioneren op de plek waar je het wenst.
 

Wat is een ledlamp? 

Een LED lamp is een SSL (Solid state lighting) lamp opgebouwd uit een groep van LEDs (licht-emitterende diodes). De karakteristieken van de toegepaste leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave.Voordelen:-laag energieverbruik, lage onderhoudskosten-Duurzaam-Milieu vriendelijk:In LED verlichting zit geen vervuilend kwik verwerkt, zoals dat bij spaarlampen wel het geval is.-Geen opwarmtijd:
In een fractie van een seconde is de LED-lichtbron op volle sterkte. De LED-lamp hoeft dus niet opgewarmd te worden zoals bij een spaarlamp het geval is. Een LED-lamp is de snelste lamp ten opzichte van andere lichtbronnen.-De Betaalbaarheid.-Veel lichtopbrengst.Een LED-lamp van 1,2 Watt wordt vergeleken met een gloeilamp van 25 Watt.De opbrengst van licht wordt echter niet in Watt maar in lumen uitgedruktDe LED LAMP is tot 5X zo effici√ęnt als een halogeenspot. Dat is dus een ONTZETTEND GROOT verschil.
En daarbij gaat een halogeenlamp maximaal 4.000 uren mee, terwijl men bij de LED-lamp spreekt over 50.000 branduren.Maar dan moet de lamp wel goed gekoeld zijn.LED is een puntverlichting en dus eenrichting verlichtingsbron, waarmee je het licht dus veel beter en preciezer kunt positioneren op de plek waar je het wenst.

Klik hier voor de regels en vervanging van aanhangerverlichting
 

Wij verkopen ook beschermrekken in diverse maten. Ideaal om beschadiging van uw achterlichten te verkomen.
We hebben een onderscheid gemaakt in verschillende soorten aanhanger verlichtingen:

 

Wij bij Trailer and Tools hebben een ruim assortiment aanhanger onderdelen. Door dagelijks gebruik kunnen aanhanger onderdelen defect raken die bepalend zijn voor de werking van uw aanhangwagen. Deze onderdelen kunt u bij ons op de webshop terug vinden. Zo zorgt u ervoor dat u uw aanhanger weer veilig kunt gebruiken. Hieronder vindt u een categorie overzicht van al onze onderdelen. Door op de categorie te klikken ziet u vervolgens alle producten.

 

EU E-markering en e-markering, Hoe zit dit precies? 

Alle voertuigen met elektrische onderdelen binnen de EU moeten vanaf oktober 2002 te voldoen volgens de ECE-richtlijnen en voorzien te zijn van een E-markering.
Als u een voertuig invoert of als u binnen de Eu landen rijdt met uw voertuig dienen de verlichtingen te zijn voorzien van test certificaten, een nummer en een aanduiding waar de fabrikant is gevestigd. Hiermee wordt aangetoond dat de auto voldoet aan de gestelde eisten in de ECE-richtlijnen. (Economische Commissie van Europa). E-gemarkeerde producten kunnen door de richtlijnen in alle lidstaten zondermeer door de markt geaccepteerd worden waardoor er een vrijere handel ontstaat zonder importbeperkingen. Voorbeelden van producten voorzien van E-markering auto en aanhangwagen lampen, glas, banden, driehoekige waarschuwingsborden, waarschuwingssignaleringen, lichtbalken, zwaailampen, flitslampen, ledlampen, sirenes, voertuigmarkering en voertuig contourmarkering en striping.
Fabrikanten vermelden doormiddel van het E-markeringsnummer het land van productie (of assemblage)
 

Hieronder de E nummers waar het geproduceerd is of waar het in elkaar is gezet:

E1-Duitsland; E2-Frankrijk; E3-Itali√ę; E4-Nederland; E5-Zweden; E6-Belgi√ę; E7-Hongarije; E8 en Tsjechi√ę; E9 - Spanje; E10-Joegoslavi√ę; E11-Britse; E12-Oostenrijk; E13-Luxemburg; E14-Zwitserland; E16-Noorwegen; E17-Finland; E18-Denemarken; E19-Roemeni√ę; E20-Polen; E21-Portugal; E22-Russisch; E23-Griekenland; E25-Kroati√ę; E26-Sloveni√ę; E27-Slowakije; E28-Wit-Rusland; E29-Estland; E31-Bosni√ę-Herzegovina; E37-Turkije;
ECE-R112 , ECE-R10 , ECE-R87 ECE-R65, wat wil dat nu zeggen ?
We zien vaak een klassieke fout terugkomen. Consumenten gaan een E-nummer aanzien als keurmerk. Een rondje met daarin een getal wil niets zeggen. Zeker niet als het over een keuring zou gaan. Het getal staat voor een landcode. LET OP! dit E-nummer is alleen een kenmerk waar de lamp gekeurd is en in welk land. Zo staat E4 er bijvoorbeeld voor dat een lamp in Nederland gekeurd is, E9 betekend dat de lamp bijvoorbeeld in Spanje gekeurd is en E1 staat voor Duitsland etc. etc. Het zijn dus absoluut geen ECE-keurmerken.

Met een ECE-R10 keuring is men zeker verzekerd van een storingsvrije werking van de LED lamp. De LED lamp is dan namelijk ook op twee manieren beschermd. Een; de LED lamp stoort zelf niet op andere aanwezige apparatuur en twee, de LED lamp is zelf bestand tegen inkomende storing.

ECE-R112 typegoedkeuring
De type goedkeuring R112 is bedoeld voor grootlicht en verstralers. Met een ECE-R112 keurmerk in de lamp is deze geschikt om op de openbare weg in te zetten als; grootlicht & verstraler. Bij een ECE-R112 goedgekeurde lamp komt een referentie getal, deze moet op de lamp aanwezig zijn. Er zijn twee belangrijke punten om rekening mee te houden:
‚Äʬ†¬† ¬†Symmetrie; bij de plaatsing van een¬†ECE-R112¬†gekeurde lamp moet er symmetrie aanwezig zijn. 2 Koplampen en een Led-bar zou dus niet voldoende zijn om de Led-bar aan te sluiten op het grootlicht en gelijktijdig te laten branden. Bij de montage, om uiteindelijk ook aan de ECE-R112 regulering te voldoen moet u hier wel rekening mee houden..
‚Äʬ†¬† ¬†Referentie getal; op de lamp is een referentie getal aanwezig. Als men deze referentie getallen van de koplampen bij elkaar op telt, moet de uitkomst van deze getallen gezamenlijk onder de 100 zitten, om te voldoen aan de ECE-R112 regulering. Vergeet u niet de al aanwezige verlichting mee te rekenen!Bron: Youtube
Review toevoegen
werklamp, looplamp, ledlamp, verstraler, werk lamp, loop lamp, led lamp, Werklampen, Werk lampen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen