Werkplaatskraan motortakel

Weergave:


Bezig met laden...
Motortakel evenaar, Balanceerder 450 KG
Korting -14%
Motortakel evenaar, Balanceerder 450 KG
(0)
€ 35,00 € 30,00 *
Prijs per stuk
Motortakel evenaar, balanceerder
Korting -15%
Motortakel evenaar, balanceerder
(0)
€ 50,00 € 42,50 *
Prijs per stuk
Motortakel, Motorkraan, Werkplaatskraan 2 Ton
Korting -30%
Motortakel, Motorkraan, Werkplaatskraan 2 Ton
(0)
€ 254,00 € 179,00 *
Prijs per stuk
Motortakel,motorkraan, werkplaatskraan 2 Ton, hijshoogte van 2.3 meter
Korting -29%
Motortakel,motorkraan, werkplaatskraan 2 Ton, hijshoogte van 2.3 meter
(0)
€ 259,00 € 184,00 *
Prijs per stuk
Bekijk

 

 

Heeft u de motor van uw auto kapot, en moet deze eruit getild worden? 


 

Wij hebben hier een Werkplaatskraan of  motorkraan voor. 


Trailer And Tools is uw aanbieder als het aankomt op de werkplaats of garage, maar ook voor uw aanhanger, boottrailer en caravan hebben wij een breed aanbod aan gereedschap en onderdelen. Feitelijk zijn wij dus uw partner in vrijwel alles als het aankomt op het repareren, aanpassen of verbeteren van bijvoorbeeld uw aanhanger. Als de aanbieder van automotive gereedschap en onderdelen kan een aanbod aan werkplaatskranen natuurlijk niet ontbreken. En ook in deze heeft u alle keuze vanuit ons assortiment met een garantie in de kwaliteit. Het verplaatsen van zware objecten zoals een motor wordt u op deze wijze wel erg gemakkelijk gemaakt.

 

Ontdek de voordelen van Trailer And Tools

 

Of u nu op zoek bent naar een evenaar/ balanceerder, een sterke kabel met haak of een complete motorkraan u vind deze weer in ons aanbod. Zoals gezegd vinden wij de kwaliteit van al onze producten zeer belangrijk en selecteren voor ons assortiment alleen artikelen die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Dit betekent echter niet dat u bang hoeft te zijn dat u teveel betaald voor onze artikelen. Trailer And Tools stelt haar gehele aanbod aan u beschikbaar onder voor u wel zeer gunstige voorwaarden.

Een complete werkplaats

 

Naast dat wij een zeer divers en uitgebreid assortiment voor u hanteren is deze ook dynamisch. Houdt u de webshop in de gaten voor nieuwe artikelen die wij u kunnen aanbieden. Wij kopen groot in. Dit betekent voor u dat onze artikelen vrijwel altijd voorradig zijn. Snel besteld is snel thuis. Ook maakt onze grote voorraad het ons mogelijk om u zeer aantrekkelijke prijzen te bieden. Dit geld voor als onze producten en dus ook de motorkranen. Heeft u vragen of zoekt u advies? Onze vakkundige medewerkers staan u graag bij met raad en advies. Ontdek dus de werkplaatskraan en bijbehorende accessoires bij Trailer And Tools. | Meer