accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat
accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat
accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat
accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat
accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat

Accutester, 6 en 12 volt accu's, geschikt tot 100 Ampere

Accutester 6 en 12 volt (AUTM-01299).


Artikelnummer:AUTM-01299 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423653139157

25,00 incl. BTW *
€ 20,66 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Accutester geschikt voor 6 en 12 volt accu's ,akkutester akku (AUTM-01299).


  • Duidelijk afleesbaar venster.
  • Belasbaar knop.
  • Plus en min pool.
  • Geschikt voor accu's tot 100 Ampere,met lood ofwel zuur.
  • Niet geschikt voor Gel accu's.
  • Geschikt voor testen van 6 Volt , 12 Volt en Laadspanning Dynamo (14.4 Volt)
  • Geschikt voor autoaccu, bootaccu, motoraccu, en overige accu's.

Wat is een accutester? 
 

Een accutester is een apparaat dat wordt gebruikt om de conditie en de prestaties van een accu te meten. Het wordt vaak gebruikt voor het testen van autobatterijen, maar kan ook worden gebruikt voor andere soorten accu's, zoals die in motorfietsen, boten, campers en elektrische voertuigen.

Een accutester kan verschillende metingen uitvoeren, zoals het meten van de spanning, de laadstatus, de interne weerstand en de capaciteit van de accu. Op basis van deze metingen kan een accutester bepalen of de accu nog in goede staat verkeert, of dat deze mogelijke vervanging is.

Het gebruik van een accutester kan helpen bij problemen met de accu op te sporen, zoals een capaciteit van een beperkte lading. Dit kan voorkomen dat u strandt door een lege accu en kan u helpen om het juiste onderhoud of de vervanging uit te voeren. Het is aanbevolen om de instructies van de fabrikant te volgen bij het gebruik van een accutester en bij twijfel een professionele te raadplegen.


Accu tester

Niets is zo vervelend als onderweg met een lege accu te komen staan. Verstandige automobilisten hebben daarom altijd een accu tester voorradig in de standaard uitrusting van hun auto, zodat ze nooit het onwenselijke probleem krijgen van stil komen te staan op de weg. Wie zo nu en dan zijn accu aan een test onderwerpt met behulp van een accu tester ondervangt dit mogelijke probleem.
Accu testers zijn er voor vele toepassingen; niet alleen voor personenauto’s, maar bijvoorbeeld ook voor grasmaaimachines of tractoren. Een accu tester ontlaadt de accu en registreert de spanning en de stroom. Hiermee hebt u snel en nauwkeurig een indruk van de laadtoestand en de belastbaarheid van de accu. De testers zijn vanwege hun simpele gebruiksmenu logisch in gebruik en de gegevens zijn voor iedereen te interpreteren. Zodoende kunt u met zo’n apparaatje heel gemakkelijk binnen korte tijd zien of een accu nog te redden is of niet meer als startaccu kan worden gebruikt. U sluit de accupoolklemmen kinderlijk eenvoudig aan en u hebt resultaat! Met een simpele druk op de knop wordt de kwaliteit van de acculading weergegeven op het display.

Vele soorten en maten

Accu testers zijn er in vele soorten en maten. Trailer And Tools biedt u op dit gebied een breed assortiment aan. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen die natte accu’s kunnen testen, of van sommige hoeft u de accu niet los te koppelen alvorens de accu tester te gebruiken. Sommige modellen kunnen in de auto worden ingebouwd. Ook hebt u de keuze tussen analoog of digitaal. In dat laatste geval krijgt u er bijgeleverde software bij, zodat u via een computer alle gegevens kunt vergelijken of controleren.
Alle accu testers die wij verkopen zijn veilig. Zo zijn ze getest op fluctuaties op het gebied van temperatuur en spanning. Ook zijn ze beveiligd tegen verkeerde polariteit en genereren ze geen warmte of vonken. Tevens zijn er bij Trailer And Tools diverse aanverwante accessoires te koop. U kunt hierbij denken aan zaken als een refractometer of een accuzuurtester.

Trailerandtools.nl

Heeft u interesse in een accu tester, of u wilt meer informatie hierover, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een aankoop doen kan op een gemakkelijke manier snel en online in de webshop van Trailer And Tools. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd een beroep doen op onze ervaren medewerkers. Het kan immers zijn dat u niet weet welk model u zoekt of onvoldoende op de hoogte bent over de mogelijkheden. Trailerandtools.nl is gevestigd in Hengelo. U kunt zowel onze winkel annex showroom bezoeken of anders gebruik maken van de webshop.

Onze accu gerelateerde producten hebben we onderverdeeld in verschillende subgroepen.
Welke groepen hebben we allemaal die vallen onder de accuproducten:

Hoofstroomschakelaars
Contactsloten
Acculaders
Accutesters
Accupoolklemmen
Startkabelklemmen
Startkabels
Review toevoegen
accutester 6 en 12 volt, accutester, batterijtester, batterij tester, accu tester, accu testapparaat

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen