Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO
27% KORTING
Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO
Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO
Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO

Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO

MERK: GEKO

Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO (AUTM-03399).


Artikelnummer:AUTM-03399 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:5901477134449

Adviesprijs € 7,50
5,50 incl. BTW *
€ 4,55 excl. BTW
Voorraad: 6 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO (AUTM-03399).

Een 12/24V accutester (voltmeter) van het gerenommeerde merk GEKO. Met de voltmeter kunt u de laadtoestand van de accu controleren, maar ook de bedrijfsspanning van de dynamo. Het apparaat start direct bij aansluiting op de sigarettenaansteker.

Eigenschappen:
 
  • Goed afleesbaar digitaal LED-display
  • Aangepast voor 12/24V installatie
  • Stelt u in staat om de bedrijfsspanning van de dynamo te controleren

Specificaties:
 
  • Ondersteunde installaties: 12/24V
  • Meetbereik: DC 8V - 30V ± % 1.2
  • Afmetingen (L x B x H): 70 x 39 x 27 mm


Accu tester

Niets is zo vervelend als onderweg met een lege accu te komen staan. Verstandige automobilisten hebben daarom altijd een accu tester voorradig in de standaard uitrusting van hun auto, zodat ze nooit het onwenselijke probleem krijgen van stil komen te staan op de weg. Wie zo nu en dan zijn accu aan een test onderwerpt met behulp van een accu tester ondervangt dit mogelijke probleem. Accu testers zijn er voor vele toepassingen; niet alleen voor personenauto’s, maar bijvoorbeeld ook voor grasmaaimachines of tractoren. Een accu tester ontlaadt de accu en registreert de spanning en de stroom. Hiermee hebt u snel en nauwkeurig een indruk van de laadtoestand en de belastbaarheid van de accu. De testers zijn vanwege hun simpele gebruiksmenu logisch in gebruik en de gegevens zijn voor iedereen te interpreteren. Zodoende kunt u met zo’n apparaatje heel gemakkelijk binnen korte tijd zien of een accu nog te redden is of niet meer als startaccu kan worden gebruikt. U sluit de accupoolklemmen kinderlijk eenvoudig aan en u hebt resultaat! Met een simpele druk op de knop wordt de kwaliteit van de acculading weergegeven op het display.


Vele soorten en maten

Accu testers zijn er in vele soorten en maten. Trailer And Tools biedt u op dit gebied een breed assortiment aan. Zo zijn er bijvoorbeeld modellen die natte accu’s kunnen testen, of van sommige hoeft u de accu niet los te koppelen alvorens de accu tester te gebruiken. Sommige modellen kunnen in de auto worden ingebouwd. Ook hebt u de keuze tussen analoog of digitaal. In dat laatste geval krijgt u er bijgeleverde software bij, zodat u via een computer alle gegevens kunt vergelijken of controleren. Alle accu testers die wij verkopen zijn veilig. Zo zijn ze getest op fluctuaties op het gebied van temperatuur en spanning. Ook zijn ze beveiligd tegen verkeerde polariteit en genereren ze geen warmte of vonken. Tevens zijn er bij Trailer And Tools diverse aanverwante accessoires te koop. U kunt hierbij denken aan zaken als een refractometer of een accuzuurtester.

Onze accu gerelateerde producten hebben we onderverdeeld in verschillende subgroepen.
Welke groepen hebben we allemaal die vallen onder de accuproducten:

 
Review toevoegen
Accutester - 12 en 24 volt accu's - Voltmeter - GEKO

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen