linkse tapset grof, linkse tapset, linkse tap, linkse tappen, tap, tappen linkse tapset grof, linkse tapset, linkse tap, linkse tappen, tap, tappen
38% KORTING
linkse tapset grof, linkse tapset, linkse tap, linkse tappen, tap, tappen
linkse tapset grof, linkse tapset, linkse tap, linkse tappen, tap, tappen

Linkse tapset grof, 5 delig, 3-6, 6-8, 8-11, 11-14, 14-19mm

5 delig linkse tapset met grof draad .


Artikelnummer:GERE-00061 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423652846834

Adviesprijs € 8,00
5,00 incl. BTW *
€ 4,13 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

5-delig linkse tapset met grof draad (GERE-00061)

 
  • van 3 - 6 mm
  • van 6 - 8 mm
  • van 8 - 11 mm
  • van 11 - 14 mm
  • van 14 - 19 mm

Linkse tapset 5-delig grof , Linkse tap , Linkse tappen , Tap linker , Tap links. De tappenset is geschikt voor in en uitwendig metrisch schroefdraad. Dit houdt in dat u met de snijplaten buitendraad kunt reparen of snijden en met de tappen kan binnendraad getapt worden. Deze set is zeer handig om te hebben in de werkplaats. Profesionele tapset voor het tappen van binnen en buitendraad. Uitgebreide en zeer complete metrische tapset van sterke kwaliteit. Zeer handige set voor het maken van schroefdraad. 


Wij hebben een groot assortiment aan bouwgereedschappen, deze hebben we onderverdeeld in verschillende categorieën. Hieronder kun je naar de specifieke producten als je op de link klikt:
 

Tappenset


Tappen en snijden zijn bewerkingen die u vaak nodig heeft bij auto- en motorrestauratie. Denk bijvoorbeeld aan een 30 jaar oude schroefdraad die niet meer optimaal is. Dan is het handig om de juiste maat tap bij de hand te hebben. Trailer And Tools heeft voor u een selectie gemaakt van middelen die uitstekend geschikt zijn bij de restauratie: professionele kwaliteit, voordelig en handig in het gebruik. Bij Trailer And Tools bent u op het juiste adres!
 

De linkse tap


Even simpel als geniaal: de boutuitdraaier. Als een bout afgebroken is kan je hem niet meer normaal losdraaien. Dat is een probleem als de bout bijvoorbeeld in een motorblok of versnellingsbak zit. Door een klein gaatje te boren in de afgebroken bout kan de boutuitdraaier z'n werk doen. De boutuitdraaier (ook "linkse tap" genoemd) heeft linkse draad, waardoor deze de bout aangrijpt en gelijk losdraait. Probleem opgelost.
 

Alles van tappensets


U kunt het zo gek niet verzinnen of u ontdekt het in ons assortiment. Zo hebben wij voor u verscheidene tappensets: Linkse tapset 5-delig fijn of grof, Linkse tapset 6-delig fijn of grof, Tap en snijset, 20-delig of 40-delig, Tap en Snijset, Inches of Metrich 45 Delig etc. Slechts voorbeelden van wat wij u kunnen aanbieden. Ons uitgebreide assortiment is echter slechts één van de voordelen die u ontdekt bij Trailer And Tools.
 

Trailer And Tools


Bij Trailer And Tools maken we een selectie in de door ons aangeboden artikelen, waarbij de kwaliteit gegarandeerd is. U hoeft bij ons echter niet bang te zijn dat u teveel betaalt. Door groot in te kopen zijn we in staat om u zeer aantrekkelijke prijzen te bieden. Dit maakt het daarnaast voor ons mogelijk om uw bestelling snel te behandelen. Bij ons betaalt u gemakkelijk en veilig met gebruik van iDeal, PayPal of via een vooruitbetaling middels uw bank. U kunt eenvoudig bestellen via de webshop of op bezoek komen in onze showroom in Hengelo.
 
Review toevoegen
linkse tapset grof, linkse tapset, linkse tap, linkse tappen, tap, tappen

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen