motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan
13% KORTING
motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan
motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan
motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan
motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan

Motortakel,motorkraan, werkplaatskraan 2 Ton, hijshoogte van 2.3 meter

Motortakel, 2 Ton, Motorkraan, Heffer, heftruck. Deze werkplaatskraan,inklapbaar op 6 stalen wielen,waardoor deze gemakkelijk is te gebruiken in kleinere ruimtes


Artikelnummer:WERK-00034 Verzendkosten:€ 35,00 EAN:7423653144106

Adviesprijs € 260,00
225,00 incl. BTW *
€ 185,95 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

2 Ton ( 2000 kg)  Werkplaatskraan, Motorkraan, motortakel, takel, heffer  (WERK-00034).

 
 • Deze werkplaatskraan,inklapbaar op 6 stalen wielen,waardoor deze gemakkelijk is te gebruiken in kleinere ruimtes.
 • Uitvoering: 2 Ton, 2000kg
   
Deze motorkraan, werkplaatskraan van Trailer and Tools is voor iedereen hanteerbaar en geschikt die veel met motoren sleuteld. Hij heeft een maximale capaciteit van 2000 kg en heeft een maximale uitschuifarm tot 1 meter en 59 cm en een hijshoogte van 2 meter 30 cm. De uitschuifarm kan in 4 standen uitgeschoven worden voor de juiste positie en het juiste gewicht. Hij kan in de gewichten 500 kg , 1000 kg , 1500 kg , en 2000 kg gezet worden. Hierdoor is hij voor vele werkzaamheden geschikt, motorblokken, bouwwerkzaamheden, kraan, werktuig machine etc. 

Hij is gemaakt uit een stalen contructie met 6 stalen wielen die wendbaar zijn. Door de bouten verbinding onderling is hij stevig en toch ook snel uit elkaar te halen. De poten van het frame kunnen omhoog geklapt worden en de mast naar beneden gezet worden waardoor hij zeer compact weg kan worden gezet/ opgeborgen.Dus een zeer ruimbesparende werkplaatskraan. Door het hydraulische systeem kan je met een handpomp bediening de kraan bedienen en door het ventiel de last weer laten zakken.


De technische gegevens van de kraan zijn:
 
 • Opgevouwen afmetingen: 165x98x156cm (LxBxH)
 • Afmetingen ingeklapt: 68x60x146 cm (LxBxH)
 • Maximale hefhoogte: 230 cm (2,3 meter)
 • Capaciteit: 500 kg,1000 kg,1500 kg,2000 kg afhankelijk van de geselecteerde kraan arm, maximaal hefgewicht is 2000KG.
 • Kraanarm: 105 -159 cm
 • Totaal eigen gewicht: 72Kg 
 • Verpakt in 3 dozen, met een handige montage.
 

Waarvoor gebruik je een werkplaatskraan ?


Een werkplaatskraan gebruik je om zware objecten te verplaatsen in je bedrijf. Om een motorblok uit een auto te tillen, en te manoeuvreren. Maar hij is met name geschikt om zelf de zware last niet te hoeven beuren. Deze werkplaatskraan is inklapbaar en daarom is hij flexibel en compact om op te bergen. De liggende poten kunnen naar boven geklapt worden en het hef gedeelte kan naar beneden gebogen worden.
 


Wat zijn de mogelijkheden van deze werkplaatskraan ?


Met zijn 2 bok- en 2 stuurwielen is dit een zeer wendbare, werkplaatskraan. Tijdens het gebruik kunt u de kraan vastzetten met de vastzetremmen op de wielen. In een handomdraai klapt u de kraan uit en opnieuw in. De kraan kan zowel uitgeklapt als ingeklapt worden verreden. De duwgrepen op de mast zitten op ergonomische hoogte. De grepen bieden ook steun, wanneer u de lading hijst met de pompstang. Door middel van het pompmechanisme kunt ook zware goederen moeiteloos hijsen. 
Via de daalhendel laat u de haak gecontroleerd zakken. Door zijn solide constructie kan de werkplaatskraan met maximaal 1000 kg worden belast
 

Hoe een motorkraan te gebruiken? en waar moet ik op letten? 


Gebruik kranen enkel op een solide vloer; nooit op een zachte of instabiele ondergrond. De op te heffen lading mag de hijscapaciteit nooit te boven gaan. Controleer vóór gebruik of de giek goed geborgd is met de pen 
De hijshaak is van een veersluiting voorzien. Zorg dat deze naar behoren functioneert. Zorg, om er zeker van te zijn dat de last evenwichtig en stabiel kan worden opgehesen, dat Geef de last, tijdens verplaatsing, geen kans om te gaan zwaaien of neer te storten.
De kraan is geen vervoermiddel, maar wanneer de last verplaatst moet worden, zorg dan, Alvorens de beweging in te zetten, dat de last en de giek zich in de laagst mogelijke positie bevinden. De kraan is niet voor voortdurende belasting ontworpen; zorg dus dat, wanneer het hijsen gebeurd is, de last volledig neergelaten is en op een stevige ondergrond rust.
Bekijk de kraan nauwgezet voor elk gebruik. Iedere kraan die beschadigd lijkt moet buiten gebruik worden gesteld. Als extra veiligheidsvoorziening is de kraan voorzien van een veiligheidsklep, om overbelasting te voorkomen. Aan de veiligheidsklep moet niet worden geknoeid. Wanneer deze fundamentele regels niet worden gevolgd, bestaat gevaar van beschadiging van de gebruiker, de kraan of de hijslast.
 

Veiligheid  tips voor het gebruik van een motorkraan, autoblok takel:

Gebruik kranen enkel op een solide vloer; nooit op een zachte of instabiele ondergrond.
 De op te heffen lading mag de hijscapaciteit nooit te boven gaan..

 

Moet u onderhoud plegen aan uw motorblok?


Wij verkopen namelijk ook motorbokken. U kunt deze gebruiken om het motorblok aan vast te monteren. Naast de motorbokken hebben wij ook transmissiekrikken voor het demonteren van uw versnellingsbak.
Review toevoegen
motortakel evenaar, balanceerder, leveler, hijstakel, motorkraan

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen