acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader
acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader
acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader
acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader
acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader

Acculader Druppellader Jumpstarter, 6/12 Volt, 230 Volt input, druppellader

Acculader Druppellader Jumpstarter 6/12 volt, 2/10/55 Ampere, druppellader(AUTM-01696)


Artikelnummer:AUTM-01696 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423654429448

65,00 incl. BTW *
€ 53,72 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Acculader Druppellader Jumpstarter 6/12 volt, 2/10/55 Ampere, druppellader (AUTM-01696)

 • Acculader, druppellader en jumpstarter 3 functies in 1 
 • De 10 Ampere oplaad functie zorgt ervoor dat voertuigen binnen 3-5 uren zijn opgeladen.
 • Beschermt uw accu en zorgt voor een langere levensduur
 • De 2 Ampere druppellader functie, zorgt ervoor dat de capaciteit wordt behouden als de accu niet in gebruik is of volledig is opgeladen. 
 • De 55 Ampere instelling biedt aanzienlijk extra startvermogen als u aan een auto werkt of voor een noodstart 
 • Schakelt automatisch over naar druppellader als de accu is opgeladen.
 • Zelfherstellende stroomonderbreker
 • Doorlopende laadfunctie
 • Over Heat bescherming
 • Short Circuit bescherming
 • Low Voltage bescherming
 • Over Charge bescherming
 • Werkt op 230V input voltage
 • Output voltage 6V / 12V
 • Hersteld het geheugen van de accu
 • Apparaat heeft geen interne accu

 • Acculader Druppellader Jumpstarter 6/12 volt, Accu lader, Druppel lader, Jump start, Laadapparaat, Lader. Een kleine accu lader die bijvoorbeeld zeer geschikt is voor het laden en onderhoudsladen van kleine startaccu's van bijvoorbeeld een motor. Acculader 6/12 volt. De 55 Ampere instelling biedt aanzienlijk extra startvermogen als u aan een auto werkt of voor een noodstart . Kan worden gebruikt om bijvoorbeeld Uw auto accu op te laden. Alles wordt er bijgeleverd, ook met de accu klemmen en is dus klaar voor dagelijks gebruik.

Acculaders

Trailer and Tools heeft een heel groot assortiment in verschillende gereedschappen, uitrustingen, onderdelen, snelle levering en ruime voorraad, zoals de acculaders die wij u aanbieden. Vele mensen zullen denken dat ze geen acculader nodig hebben in verband met het automatisch laden door het voertuig zelf, helaas is dat niet het geval. Veelal wordt de term acculader gebruikt voor een onderhoudslader. In de spreektaal wordt de term acculader, druppellader en onderhoudsladers door elkaar gebruikt, ook wij spreken over een acculader terwijl wij eigenlijk onderhoudslader bedoelen. De accu’s van voertuigen hebben het in de winterperiode het erg zwaar, of u nou gebruik maak van het voertuig of niet. Vele mensen denken dat een acculader pas van toepassing is wanneer een accu voor een lange periode is gebruikt of wanneer het voertuig voor een lange tijd stil heeft gestaan, wat absoluut niet het geval is. Onderweg laadt het laadcircuit van uw voertuig de accu automatisch op. Maar wat als u een accu wilt laden zonder een laadcircuit van uw auto, boot of uw motor? Misschien wilt u uw accu van uw voertuig tijdens de winterstalling in conditie houden. U zult vast wel denken dat wanneer de accu helemaal leeg is u de accu zo weer kunt opladen, dat is helaas niet altijd het geval. Als u pech heeft verliest de accu zijn spanning meteen weer. Daarom biedt Trailer and Tools meerdere soorten laders die u voor meerdere soorten voertuigen/accu’s kunt gebruiken om zodoende dit soort omstandigheden te voorkomen.

Kostenbesparing
Naast de hoge kosten voor het aanschaffen van een nieuwe accu levert het ook een hoop gedoe op. Dat kunt u allemaal voorkomen door gebruik te maken van één van de moderne acculaders die u bij Trailer and Tools kunt verkrijgen. De laders van Trailer and Tools staan bekend om hun gunstige prijs/kwaliteit verhouding. In de afgelopen jaren is er veel ontwikkeld in die branche, met als gevolg  dat de acculaders zeer betaalbaar zijn geworden.

Levensduur
Naast de aantrekkelijke prijzen van de acculaders, heeft het ook gezorgd dat de acculaders de levensduur van diezelfde accu flink verlengd hebben. Acculaders van vroeger hebben de functie niet om te stoppen met laden zodra de accu vol is, wat uiteindelijk het levensduur van de accu nadelig kan beïnvloeden. Alle laders die Trailer and Tools u aanbiedt stoppen automatisch met laden zodra de accu vol is (intelligente laders).
 

Service

Uiteraard geven wij graag advies over de juist keuze, bekijk alle mogelijkheden die wij u aanbieden op onze site TrailerandTools.nl.

Onze accu gerelateerde producten hebben we onderverdeeld in verschillende subgroepen.
Welke groepen hebben we allemaal die vallen onder de accuproducten:

Hoofstroomschakelaars
Contactsloten
Acculaders
Accutesters
Accupoolklemmen
Startkabelklemmen
Startkabels
Review toevoegen
acculader druppelaar, acculader, baterijlader, lader, laadapparaat, accu lader, batterij lader

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen