bagagespin, bagage spin, spin, lading spin, elastiek met haak bagagespin, bagage spin, spin, lading spin, elastiek met haak bagagespin, bagage spin, spin, lading spin, elastiek met haak
17% KORTING
bagagespin, bagage spin, spin, lading spin, elastiek met haak
bagagespin, bagage spin, spin, lading spin, elastiek met haak
bagagespin, bagage spin, spin, lading spin, elastiek met haak

Bagagespin, 40cm, 5 delig, max. 50% rekbaar

Bagagespin 5 delig (AANH-00637).


Artikelnummer:AANH-00637 Verzendkosten:€ 6,95 EAN:7423657267276

Adviesprijs € 6,00
5,00 incl. BTW *
€ 4,13 excl. BTW
Voorraad: 82 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Bagagespin 5 delig (AANH-00637).

 
  • 5 stuks
  • Lengte : +/- 40 cm
  • Maximaal 50% rekbaar
     
Bagage spin 5 delig , Bagage spin , Spin , Lading spin. Dit product bevat 5 stuks. De lengte van dit product is plus minus 40 centimeter ofwel 400 mm. Dit product is tot 50 procent rekbaar. Ideaal voor het vast zetten van bagage of schooltassen achterop uw fiets. De bagage spin is gemaakt uit stukken elastiek met aan de uiteinden sterke haken. Deze haken zijn voorzien van een stevige coating. De lengte van de spin wordt weergegeven in ontspannen toestand. Onder spanning wordt dit elastiek 2 x zo lang. Een bagage spin heeft 2, 4, 6 of 8 "armen". Het elastiek kan rond of plat gevormd zijn. Een bagage spin is handig voor het vastzetten van bagage op een imperial op de auto of aanhanger, boot of fiets. In het assortiment is ook een elastisch bagagenet opgenomen met 12 haken.

Moet u diverse producten vervoeren ? Naast onze elastieken hebben wij ook stevige spanbanden en aanhangernetten te koop.
Hiermee kunnen wij u garanderen dat uw voertuig veilig vervoert kan worden.
 

Wat zijn bagagespinnen?

Met bagage spinnen kan je makkelijk bagage vervoeren op bijvoorbeeld een fiets. Je zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een doos, tas of krat  stevig op de bagagedrager blijft zitten. Het is gemakkelijk om een bagagespinner te bevestigen aan de drager. Dat komt door de haken die aan de kabels vast zitten. Bagagespinners kunnen van de volgende materialen gemaakt zijn: kunstof, elastaan of polyester.
Bagage spinners zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. De ene heeft er 8 haken aan terwijl de andere maar 1 haak heeft. Dat is afhankelijk van wat je nodig hebt.

 

Trailer and Tools heeft vele soorten bagagespinnen, elastieken en spanrubbers in zijn assortiment. Welke elastieken kunnen we allemaal onderscheiden hierin? Hieronder een overzicht van de soorten elastieken en bagagespinnen die wij verkopen.

Review toevoegen
bagagespin, bagage spin, spin, lading spin, elastiek met haak

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen