steek ringratel sleutel set, steeksleutel ratel, ratelsleutel steek ringratel sleutel set, steeksleutel ratel, ratelsleutel steek ringratel sleutel set, steeksleutel ratel, ratelsleutel
8% KORTING
steek ringratel sleutel set, steeksleutel ratel, ratelsleutel
steek ringratel sleutel set, steeksleutel ratel, ratelsleutel
steek ringratel sleutel set, steeksleutel ratel, ratelsleutel

Flex steek ringratel sleutel set, 12 delig, Seutelset, Hofftech

MERK: Höfftech

Flex steek ringratel sleutel set, 12 delig, Seutelset, Hofftech (GERE-01963).


Artikelnummer:GERE-01963 Verzendkosten:‚ā¨¬†7,95 EAN:8718026585013

Adviesprijs ‚ā¨¬†60,00
55,00 incl. BTW *
‚ā¨¬†45,45 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Flex steek ringratel sleutel set, 12 delig, Seutelset, Hofftech (GERE-01963).


  • Maat = 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19 en 22 MM
  • Buigbaar / Knikbaar
  • Matreriaal : Chrome Vanadium
  • Geleverd in een stevige kunststof koffer
  • Fijn getand met 72 tanden


Bron: Youtube
 

Sleutels / Sleutelsets

Wanneer u steeksleutels zoekt, dan zal u merken dat er verschrikkelijk veel aanbod is. Het is dan ook lastig om door de bomen het bos nog te zien. Welke sleutels heeft u eigenlijk nodig? Zo kan u kiezen uit boogsleutels, pijpsleutels, remgeleidingsleutels, ringsleutels etc. Wat u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden die uit gaat voeren en wat u verder tot uw beschikking hebt. Zeker bij pijpsleutels zal u een ratelgereedschap moeten hebben zodat u wel kracht kan overbrengen. Een ringsleutel werkt heel goed wanneer u de sleutel vrij kan rond bewegen, is dit niet het geval dan kan u de slag niet maken om het voordeel van een ringsleutel te gebruiken. Trailer And Tools heeft in ieder geval veel verschillende sleutels die u nodig hebt. Omdat u altijd meer dan één sleutel nodig hebt, verkopen wij over het algemeen onze sleutels in sets waarin meerdere sleutels van hetzelfde type zitten.

Sleutels

Een sleutel (moersleutel) is een stalen object dat kan worden gebruikt voor het los- en vastdraaien van bouten en moeren.

Meestal zijn de vormen van moeren en bouten zeskantig, maar in sommige gevallen kunnen ze ook vierkant, of cirkelvormig zijn met twee platte vlakken, door deze vormen is het dus mogelijk om met een passende sleutel bouten en moeren ergens in of uit te draaien. Op bijna alle sleutels staat de afmeting van welke moer of bout past in millimeters afgedrukt
 

Gereedschappen koopt u bij Trailer And Tools
 

Wanneer u op zoek bent naar sleutelsets of andere gereedschappen dan bent u bij Trailer And Tools aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verkopen gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Voornamelijk richten wij ons op het automotive gebied, maar ook voor alle andere soorten gereedschappen kunt u bij ons terecht. Wanneer u de website van Trailer And Tools bekijkt, dan ziet u het ruime assortiment producten dat wij aanbieden. U kunt dan ook direct bestellen, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u thuis bezorgd wordt.


Trailer And Tools is meer dan een webwinkel
 

Naast dat u eenvoudig uw bestelling via het internet kan doen. Kan u er ook voor kiezen om langs te komen in ons ruime winkelpand in Hengelo, Overijssel. Over ruim 600m2 hebben wij duizend en één verschillende producten uitgestald liggen. U kan dan makkelijk een keuze maken over welke producten u wilt hebben. Met een vraag kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers, wij staan u graag te woord en onder het genot van een kopje koffie helpen wij u graag verder.

Bij de sleutelsets van Trailer and Tools kunnen we verdeling maken in verschillende soorten hiervan. Hieronder vindt u een overzicht aan verschillende ring en steeksleutels die we allemaal hebben. Als u op de link hieronder klikt ziet u welke we allemaal hebben:
 

Review toevoegen
steek ringratel sleutel set, steeksleutel ratel, ratelsleutel

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen