Polijstschijven

 


Weergave:


Bezig met laden...

Polijstpad vinyl, Steunschijf, Schuurschijf, 6''

Polijstpad vinyl, Steunschijf, Schuurschijf, 6'' (GERE-00605).

7,50 incl. BTW
€ 6,20 excl. BTW
57% KORTING

Steunschijf, 50mm glas polijs, glaspolijs schijf, steunpad

Steunschijf 50mm, glas polijs, steunpad (AUTM-00011)

Adviesprijs € 7,00
3,00 incl. BTW
€ 2,48 excl. BTW
Niet op voorraad

Wat is een polijstschijf?

Polijstschijven ook wel, polijstpads of poetspads genoemd worden in verschillende soorten en maten aangeboden. Je hebt bijvoorbeeld harde schijven zachte schijven of middel harde schijven om je auto mee te waxen. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in microvezel of wol.
Maar wanneer gebruik je nou welke soort schijf:

De harde polijstschijf:

Je begint meestal met de harde schijf met het polijstproces, de harde schijf wordt gebruikt om een heel klein toplaagje van de lak af te slijpen die verkleurd is. Je kunt er bijvoorbeeld bij een metalic lak diepere krassen mee weg slijpen. Als je de hardere polijstschijf gebruikt moet je ook de groffe polijstpasta gebruiken.

Middelharde polijstschijf:

Met de tweede stap gebruik je meestal de middelharde polijstschijf om je lak verder te egaliseren. Bij de middelharde polijstschijf maakt het niet uit of je de groffe, medium of fijne polijstpasta gebruikt. Maar het wordt aangeraden dat je de medium pasta gebruikt voor de kleinere krasjes en de groffe pasta voor de grotere diepere krassen. 
Het is wel aangeraden als je bij de eerste stap de groffe pasta gebruikt hebt om dan bij de tweede stap de minder groffe pasta te gebruiken.

Hoe maak ik mijn polijstschijven schoon?

De polijstschijven zijn redelijk makkelijk schoon te maken om ze vervolgens weer her te gebruiken. Door ze bijvoorbeeld even in de wasmachine te gooien. Maar gooi er dan geen was verzachter in.

Zie hieronder welke pasta wij verkopen: