ontvetter, krron ontvetter, ontvettingsmiddel, ontvetter, ontvet middel
40% KORTING
ontvetter, krron ontvetter, ontvettingsmiddel, ontvetter, ontvet middel

Ontvetter, 300ml inhoud, Kroon oil

Ontvetter Kroon oil 300 mm met pompspray (WERK-00259).


Artikelnummer:WERK-00259 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423656352386

Adviesprijs € 5,00
3,00 incl. BTW *
€ 2,48 excl. BTW
Voorraad: 10 Direct uit magazijn leverbaar!: 1 - 2 werkdagen


Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Ontvetter Kroon oil 300 mm met pompspray (WERK-00259).

 
  • Voor het grondig reinigen van alle door vet en vuil verontreinigde onderdelen.
  • Met unieke pompspray zonder drijgas.
  • Merk : Kroon oil
  • Inhoud : 300 ml
     
Ontvetter 300 ml, Kroon ontvetter, Ontvettings-middel, Ontvetter, Ontvet middel. Verwijder eerst zoveel mogelijk los vuil en zand. Het te reinigen onderdeel inspuiten en laten inwerken. Moeilijk bereikbare plaatsen met een kwastje in borstelen. Behandelde delen afspuiten of spoelen met water. Direct na ontvetten behandelen met anti- roest middel.


Onder spuitbussen en smeermiddelen hebben we verschillende categorieën verdeeld. In iedere categorie aan smeermiddelenvettenoliënreinigingsmiddelenspuitverf en plamuur,  en diversen vindt u verschillende merken, hieronder een overzicht aan merken die wij hierin hebben.

Reinigingsmiddelen

 
Wanneer u gaat klussen zult u ook schoon moeten maken. Het is belangrijk om in een schone omgeving aan het werk te gaan en om de onderdelen waarmee u werkt goed schoon te maken. Zo kan het bijvoorbeeld heel belangrijk zijn, wanneer u met remmen aan het werk gaat, om de remschijven goed schoon te maken tijdens de klus. De remklauwen zullen veel beter contact maken met de remschijven wanneer deze schoon zijn, en uw remweg zal dan ook korter zijn. U kunt bij Trailer And Tools terecht voor diverse schoonmaak- en reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen zijn vooral gericht op het automotive onderhoud.


Trailer And Tools is uw expert in automotive gereedschap en onderdelen

 
Wanneer u aan een auto of motor gaat werken, dan is het verstandig om uw onderdelen te halen bij een expert in automotive onderdelen. Dan weet u zeker dat u de juiste onderdelen ontvangt voor de juiste klus. Trailer And Tools is zo’n expert in automotive onderdelen. Een ander voordeel van het uitvoeren van uw klus met behulp van de producten van Trailer And Tools, is dat u altijd uw technische vragen kunt stellen aan onze technische dienst. U kunt dit doen via de e-mail of door de vraag te stellen in onze winkel. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.


Trailer And Tools is meer dan een webwinkel

 
U kunt snel en gemakkelijk uw bestelling plaatsen via onze website. Wij hebben een uitgebreide webwinkel, waar een zeer ruim assortiment gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting aangeboden wordt. Ook kunt u langskomen in onze winkel in Hengelo, Overijssel. Hier hebben wij ons ruime assortiment uitgestald staan voor uw gemak. Ook kunt u dan direct uw (technische) vragen stellen aan onze ervaren medewerkers. Graag gaan deze vakmensen met u rond de tafel, om onder het genot van een kop koffie uw probleem te bespreken. Kom dus voor al uw automotive gereedschappen en onderdelen, zoals reinigingsmiddelen, naar Trailer And Tools!

Vetten

 
Voor bewegende onderdelen is het belangrijk om goed gesmeerd te worden. Om die reden kunt u olie of vetten gebruiken. Het nadeel van olie is dat het vloeibaar is, wat betekent dat het weg kan stromen. Bij vetten zal dit minder tot niet het geval zijn. Ook kunt u vet gebruiken voor het onderhoud van rubberen onderdelen. Rubber zal regelmatig wat vet kunnen gebruiken om uitdroging te voorkomen. Een voorbeeld hiervan is bandenvet, met behulp van bandenvet kunt u uitdroging voorkomen en zal uw band dus langer meegaan. Zeker bij banden die niet zo veel gebruikt worden, zoals die van een aanhanger, kan het verstandig zijn om deze regelmatig in te vetten. Zo voorkomt u scheuren in de banden, en gescheurde banden leiden vaak tot vervelende problemen. U wilt natuurlijk geen klapband terwijl u met uw aanhanger op de snelweg rijdt.


Auto onderhoud met behulp van Trailer And Tools

 
Trailer And Tools is uw expert in automotive gereedschappen, onderdelen en werkplaatsinrichting. Wij zijn dus ook uw partner in het onderhoud van uw auto. Het is erg belangrijk dat u uw auto goed onderhoudt voor de veiligheid en de levensduur van uw auto. De vetten van Trailer And Tools zijn optimaal voor het onderhoud van uw auto. Met onze vetten kunt u de bewegende onderdelen namelijk goed smeren, en met ons al eerder genoemde speciale bandenvet kunt u uw banden optimaal beschermen tegen de invloeden van weer, wind en zon.


Kies voor het gemak van Trailer And Tools

 
Al onze producten bestelt u snel en eenvoudig via onze website. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo spoedig mogelijk bezorgd wordt. Vaak betekent voor 14.00 uur besteld, de volgende dag al in huis of in uw werkplaats. Mocht u deze tijd niet hebben, kies er dan voor om langs te komen in onze winkel. Hier hebben wij in over ruim 600m2 ons ruime assortiment uitgestald. Dus wanneer u automotive vetten nodig hebt, kom dan naar Trailer And Tools.

 
Review toevoegen
ontvetter, krron ontvetter, ontvettingsmiddel, ontvetter, ontvet middel

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen