reparatietape, reparatie tape, tape, plakband reparatietape, reparatie tape, tape, plakband reparatietape, reparatie tape, tape, plakband
40% KORTING
reparatietape, reparatie tape, tape, plakband
reparatietape, reparatie tape, tape, plakband
reparatietape, reparatie tape, tape, plakband

Reparatietape, Ducktape, Plakband 50mm x 10 meter, Grijs, Benson

MERK: Benson

Reparatietape, Ducktape, Plakband 10 m x 50 mm, Benson (GERE-01368).


Artikelnummer:GERE-01368 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:7423653541547

Adviesprijs € 2,50
1,50 incl. BTW *
€ 1,24 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Reparatietape, Ducktape, Plakband, Benson (GERE-01368).

 
  • Afmetingen: 10 meter x 50 mm
  • Kleur: Grijs

Reparatietape, Reparatie tape, Tape, 10 meter, grijs, Plakband. Oersterke tape voor elke klus voor zowel binnen als buitenshuis. De tape biedt snelle en eenvoudige oplossingen voor klussen zoals herstellen, bevestigen, bundelen, versterken en markeren. Tot slot is de tape erg sterk, maar tegelijkertijd handinscheurbaar. Dat maakt dat je zonder schaar probleemloos de juiste lengte tape van de rol kunt halen. 
 

Wij hebben een groot assortiment aan bouwgereedschappen, deze hebben we onderverdeeld in verschillende categorieën. Hieronder kun je naar de specifieke producten als je op de link klikt:
 

 

Tape en Lijm

Het nemen van maatregelen in noodsituaties is eenvoudig als je Duct tape bij de hand hebt. Duurzaam, zelfdichtende Duct tape vindt u in het aanbod van Trailer And Tools. U kunt ermee sealen, of vasthouden, of versterken van bijna alles tijdens uw renovatie of fix-up projecten. Duct tape hecht op vrijwel elk oppervlak. Het creëren van waterdichte seals op oppervlakten, pijpen, dozen, of wat dan ook die een sterke afdichting nodig hebben is mogelijk. Gebruik het in uw huis of werk voor reparaties, zoals auto's, caravans en motoren. We hebben anti-slipplakband, normaal Ducktape, markeringstape, reparatietape en lijm in ons ruime assortiment.
 

Trailer And Tools

Goed en gunstig geprijsd gereedschap kunt u snel en gemakkelijk online bestellen bij Trailer and Tools. Trailer and Tools biedt u bijna alles voor de werkplaats of garage, maar ook voor uw aanhanger, boottrailer en caravan hebben wij vele onderdelen. Naast de werkplaats- en garagegereedschappen hebben wij natuurlijk ook de meest voorkomende handgereedschappen in ons assortiment. Hierboven vindt u een uitgebreid assortiment verdeeld, in een overzichtelijke lijst van subcategorieën. Onze  webwinkel is overzichtelijk opgebouwd en heeft een goede prijskwaliteitverhouding.
 

Hoe koopt u dan uw automotive gereedschappen bij Trailer And Tools?

Er zijn twee manieren om gereedschappen, onderdelen of toebehoren bij Trailer And Tools te kopen. U kunt ze op elk moment van de dag in onze webshop bestellen, dan zorgen wij ervoor dat u uw aankopen zo snel mogelijk thuis of op het werk bezorgd krijgt. Maar ook kunt u bij onze winkel in Hengelo langskomen, dan kunt u ter plekke vergelijken wat u wilt hebben en het direct meenemen. Ook voor vragen kunt u bij Trailer And Tools terecht; onze technische dienst staat klaar om uw vraag via e-mail te beantwoorden en in de winkel kunt u terecht bij onze vakkundige medewerkers. Bedenk u dus niet en koop vandaag nog uw tapen & lijm bij Trailer And Tools!Bron: Youtube
Review toevoegen
reparatietape, reparatie tape, tape, plakband

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen