steekwagen, steekkar, steek wagen, steek kar steekwagen, steekkar, steek wagen, steek kar
19% KORTING
steekwagen, steekkar, steek wagen, steek kar
steekwagen, steekkar, steek wagen, steek kar

Steekwagen, transportkar, steek kar, transport kar

Steekwagen, transportkar, steek kar, transport kar, Deze ijzeren steekwagen heeft een draag capaciteit van 200 kg ofwel 0,2 ton.


Artikelnummer:WERK-00077 Verzendkosten:€ 15,00 EAN:7423655419493

Adviesprijs € 52,50
42,50 incl. BTW *
€ 35,12 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Steekwagen, transportkar, steek kar, transport kar (WERK-00077).


  • Tot 200 KG belastbaar
  • Compleet afgeleverd
  • Plateau afmeting : 360 x 210 mm
  • Steekwagen , Steek kar
     
  • Deze ijzeren steekwagen heeft een draag capaciteit van 200 kg ofwel 0,2 ton. Deze steekwagen is ideaal voor het verplaatsen van zware objecten tot 200 kilogram. De solide steekwagen is uitgerust met twee professionele luchtbanden waarmee u zonder problemen dozen kunt verplaatsen. Deze steekwagen heeft een lengte van 440 mm ofwel 44 cm een breedte van 460 mm ofwel 46 cm en een hoogte van 1100 mm ofwel 110 cm.De plateau heeft een lengte van 210 mm ofwel 21 cm en een breedte van 360 mm ofwel 36 cm.

       
  • Video Bron: YouTube

Bolderkar / steekwagenbanden

Als uw aanbieder van automotive onderdelen en automotive gereedschap kunt u bij ons ook terecht voor een breed aanbod aan toebehoren. Ongeacht uw keuze kunt u bij ons een garantie in kwaliteit verwachten, omdat wij een strenge selectie hanteren over ons gehele assortiment. Dit geldt uiteraard ook voor de verschillende wielen en banden die u bij ons kunt bestellen. Ook bolderkar- en steekwagenbanden zijn breed vertegenwoordigd in ons assortiment. Ook deze worden u aangeboden onder dezelfde sterke voorwaarden als ons overige assortiment. Hoge kwaliteit staat voor een lange levensduur, maar naast een sterke kwaliteit en zeer veel keuze bieden wij u nog veel meer voordelen.

Maak uw werkplaats compleet

Bij ons heeft u alle keuze om deze af te stemmen op uw wensen en natuurlijk uw budget. Wij geven u alle ruimte om uw keuze te maken, maar weet u niet goed welk artikel het beste bij uw situatie past of heeft u overige vragen, ook dan kunt u bij ons terecht. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar om u bij te staan met raad en advies. Hier houdt het niet mee op, wij geven u de beschikking over ons assortiment onder voor u zeer gunstige voorwaarden.

Betaal niet teveel

Niet alleen ontdekt u bij ons een breed en divers assortiment, ook hanteren wij een zeer grote voorraad. Door groot in te kopen kunnen wij u scherpe prijzen geven. Een gegeven dat u zult merken in de portemonnee. Een grote voorraad betekent ook dat we in staat zijn om uw bestelling snel af te handelen. Uw bestelling heeft u snel thuis, zodat u er gelijk mee aan de slag kunt. Maakt u gebruik van onze webshop of komt u langs in Hengelo. In onze 600m2 grote showroom kunt u een goed beeld krijgen van onze artikelen. De koffie staat klaar.

 

 

Review toevoegen
steekwagen, steekkar, steek wagen, steek kar

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen