water jerrycan, waterkan, jerrycan, kanister, jerry can, opslag kan water jerrycan, waterkan, jerrycan, kanister, jerry can, opslag kan
17% KORTING
water jerrycan, waterkan, jerrycan, kanister, jerry can, opslag kan
water jerrycan, waterkan, jerrycan, kanister, jerry can, opslag kan

Water jerrycan, 10 liter inhoud, 290mm x 150mm x 350mm (L x B x H)

Water jerrycan 10 liter, deze wit gekleurde water jerrycan is gemaakt van kunststof waardoor deze opslag kan zeer licht aanvoelt (WERK-00510).


Artikelnummer:WERK-00510 Verzendkosten:€ 7,95 EAN:8718692626690

Adviesprijs € 15,00
12,50 incl. BTW *
€ 10,33 excl. BTW
Voorraad: 0
Voeg toe aan je verlanglijstje

Stel een vraag

Heeft u een vraag over dit product of een op- of aanmerking? Stuur hem naar ons toe!
Dan gaan wij proberen u zo snel mogelijk een antwoord terug te geven.

Productomschrijving

Water jerrycan 10 liter, Waterkan met kraan, Vloeistof kan (WERK-00510).

 
  • Inhoud: 10 Liter
  • Met kraan
  • Wit Jerrycan , Water kan 10 L
  • Zeer stevige en robuuste jerrycan
  • Jerrycan is voorzien van een sterk handvat
  • Met degelijke kraan en ontluchtingsdop
 
Deze wit gekleurde water jerrycan is gemaakt van kunststof waardoor deze opslag kan zeer licht aanvoelt. De jerrycan is ideaal voor het opslaan en vervoeren van vloeistoffen zoals als water. De inhoud van deze jerrycan is 10000 ml ofwel 10 liter en word geleverd met een onverliesbare dop en een water kraan. Zeer handig om in de kofferbak te bergen tijdens een lange rijs. Deze jerrycan heeft een lengte van 290 mm ofwel 29 cm een breedte van 150 mm ofwel 15 cm en een hoogte van 350 mm ofwel 35 cm.

Een ander mooi voorbeeld is dat veel automobilisten wat extra benzine in hun auto hebben liggen in een jerrycan voor het geval men niet op tijd zou kunnen tanken en zodoende de benzine compleet op zou kunnen raken. Ook als u zelf bijvoorbeeld zappen of dranken in de keuken wilt maken, zijn jerrycans zeer handig om ze in op te slaan. Met een jerrycan kan men ook zeer goed op vlot bouwen aangezien ze een groot drijfvermogen hebben, al is een vat een stuk beter als het om een groot vlot gaat. Met een water jerrycan kun je er voor zorgen dat je altijd water hebt op je kampeerplek voor drinkwater of de afwas.


Wij bieden naast de jerrycans ook bijbehorende trechters, deze dient u te gebruiken om het knoeien te voorkomen, Bijvoorbeeld tijdens het bijvullen van uw brandstof.
Review toevoegen
water jerrycan, waterkan, jerrycan, kanister, jerry can, opslag kan

Schrijf een beoordeling over dit product.

5,0

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen